acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

deniz feneri canım öncelikle sakin ol. iyi olumlu şeyler düşün lütfen stress yapma
umarım bebişin seninledir. bence seninle ya içime öyle doğdu..

Rabbim ne garip bir duyguymuş annelik duygusu,hamile olduğunu öğrendiğin anda ona sımsıkı bağlanıyorsun,hormonların anormal çalışıyor,sahipleniyorsun bu hücre kütlesini daha kesesi yokken ve kalbi atmıyorken,bir milim bile olmadan onu kaybetme korkusuyla yıkılıyorsun,bu nasıl bir duygudur allahım,
hamilelik belirtilerim hala devam ediyor,göğüslerim çok hassas,44 kiloyum ama iştahım azdır genelde,ama şimdi iki saatte bir acıkıyorum,eşimden bile çok yiyorum şaşırıyor,bebeğim bu kadarcıkken bunları yaşatıyor bana nasıl bağlanmayayım,5 yılın sonunda 30 yaşında ilk kez yaşıyorum bunları,5 yıl 5 tüp bebek tedavisi,dile kolay ama yaşattıkları okadar acı ki,
bir taraftan seviniyorum ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum,büyük ihtimalle kısa sürecek olsa da bir hamilelik yaşıyorum,9. gün 51 i görünce ben hamilemiyim diye çığlık atıyorum,bunları ilk kez yaşıyorum,hala lekelenme yada kanama yok,bebeğim 4 haftalık oldu bugün,yani 5 e girdik,bunu söylemek bile bir güç veriyor insana.
ona bebeğime sessizce yalvarıyorum beni terketme diye,gitme bebeğim ben hep seveceğim kanımı sen varsın diye,gitme.
iyi geceler arkadaşlar,destekleriniz için tekrar teşekkürler,dua edin çarşamba için

deniz feneri canım öncelikle sakin ol. iyi olumlu şeyler düşün lütfen stress yapma
umarım bebişin seninledir. bence seninle ya içime öyle doğdu..

tam kapatıyordum mesajını gördüm canım ,inşallah güzel kalbin gibi sonucum güzel çıkar arkadaşım,moral verdin.

canım inşallah bebeğin tutunur ama o dediğin belirtiler için daha çok erken..6.haftadan sonra falan anca hafif hafif başlar belirtiler..daha aşerme,mide bulantısı,iştah artışı için çok erken..o dediklerin psikolojiktir....çünkü daha kese bile oluşmadı..kese beta hcg 1000-1500 arası oluşur...

allah sana hayırlı eli kolu akli vücudu beyni zekası sağlıklı bir evlat versin ve bebeğini sana bağışlasın bebeğin rahmine sımsıkı tutunsun amin

tam yatmak üzereydim bilgisayarımı kapatıyodum ki aklıma sen geldin...belki bii haber vardır diye kk kulübüne tekrar girdim...yazdıklarından çokk etkilendim...ve inan çok dua ettim sana...çarşamba günü çok güzel haberlerle bekliyorum seni taze anne adayı...ben mersine gidicem ama bilgisayarımıda yanıma alıcam çünkü senin güzel haberlerin beni çok mutlu edicek ve bana ve benm gibi anne adaylarına umut vericek canım...birbirimizi hiçççç tanımasakta yaşadıklarımız aynı hikayelerimiz benzer...o yüzden bu site ve sizler beni çok rahatlatıyosunuz...denizfenerim sakin ol ve sana bol şans:))))))

allah sana hayırlı eli kolu akli vücudu beyni zekası sağlıklı bir evlat versin ve bebeğini sana bağışlasın bebeğin rahmine sımsıkı tutunsun amin

amin canım,inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur,bebeğime bırakma beni diyorum ne olur bırakma,çok zor kaybedeceğini bilmek çok

canım Allah razı olsun senden duaların için.İyi haberler veremedim malesef karmakarışık haberlerim vardı dün.inşallah çarşamba günü mucize haberimle dönerim buraya.inşallah bu garip hikayem güzel biter de sizlere de umut olur dediğin gibi canım.ben de sizlerle dertleştikçe çok rahatlıyorum,moral buluyorum,umudum bitmiyor,ailem uzaklarda ama telefonla bile onlarla konuşurken ağlıyorum,o yüzden telefonlarına bakmıyorum,çok üzülüyorlar biliyorum ama ağlamamı duyarlarsa daha çok üzülürler diye eşimle yaşıyorum hüznümü,o da çok sessiz garibim,yıkıldı,ama konuşup anlatamıyorki benim gibi, içine atıyor,bense omzunda ağlayarak konuşarak içimi döküyorum neden neden sorularıyla.kıyamam ona bir de benimle uğraşıyor,bana hala hizmet ediyor,bebeğim var diye,
canım sana da iyi tatiller diliyorum...

denizfenerim slm nasılsın...umarım herşey yolundadır...çarşambaya az kaldı hayırlısı ile inşallah...allah a emanet ol....

denizfenerim slm nasılsın...umarım herşey yolundadır...çarşambaya az kaldı hayırlısı ile inşallah...allah a emanet ol....

selam canım,hatırlaman ne güzeliyiyim canım,endişeyle bekliyorum işte,evet çarşambaya da az kaldı işte,ama korkuyorum değerler düşmeye başlamışsa diye,yada az artarsa diye,kanamam lekelenmem falan yok ,adetim de 4 gün gecikmiş olduilk kez gecikiyor ya seviniyor garip yüreğim,ama çok afedersin idrardan sonra 2-3 dakika süren şiddetli vajinal ağrı yaşıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun?

idrar tahlili yaptır istersen...enfeksiyonun olabilir..ihmal etme...

idrar tahlili yaptır istersen...enfeksiyonun olabilir..ihmal etme...

ben de öyle tahmin ediyorum canım,şu durum netleşsin öyle gidicem devam ederse,şuan doktor hastane yüzü görmek muayene olmak hiç istemiyorum,

Selam canimya
Inanki bu yasadiklarin bir sinav sabret sukret boool bool dua edelim insallah bebegin seni bir ömur boyu birakmasin AMINNN
Nasip meselesi eger bu dunyaya gelecekse ona hic bir sey olmaz insallah (seviniyor o garip yuregim yazmissinya)beni cooook duygulandirdi.
Bende coookkk cileler cektim bu ugurda 20 senemi verdim.Hic uzulme rabbime tefekkur ett Yuce yaradanim carsamba gunu yuzunu guldursun Allahim tum isteyenlere hayirli saglikli bebekler vrsin AMINNNNN
Almina cinar arkadasimizinda dedigi gibi bir idrar tahlili yaptir olurya enfeksyon kapmis olabilirsin Allah yardimcin olsun bitanem selam ve duayla Allaha emanet olunuz.

canım ne demek tabiiki aklımdasın çarşambayı seninle birlikte bende heyecanla ve umutla bekliyorum...senin o garip dediğin yüreğin aslında kocaman çokkkk büyük sevgiler ve fedakarlıklar taşıyo...kanamanın olmamasına sevindim...bu bişeylerin yolunda gittiğini gösteriyo bence...evet bu bii sınav ve sen bu sınavı allah ın izniyle atlatıcaksın ben buna canı gönülden inanıyorum.inşallah mucizen seninledir...iyigeceler canım:))))

selam canım,20 sene dile kolay,neler yaşamışsındır kim bilir,maşallah ne kadar azimli ve sabırlıymışsın,ama o güzel bebeğini almışsın kucağına,Allahım mutluluğunuzu daim etsin.
evet ben de her şey nasip diyorum,ona ömür biçilmişse yaşar,ama sen de bilirsinki bu bekleme süreci insanın ömründen ömür götürüyor,bir umut bekliyorum işte,doktor umut vermese de,Allahım senin herşeye gücün yeter,şaşırt bu doktorları diyorum,buda oluyormuş desinler diyorum.hayırlısı inşallah.

selam canım,nasıl geçiyor mersin tatili ? teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız içinne güzel gez toz tadını çıkar,ben bu tedavi nedeniyle bir tatil yapamadım,öğretmenim,yazları tedaviye ayırıyoruz o yüzden,haliyle bir yere kımıldayamıyorum,sonuç da hüsran olunca nefret eder oldum yazlardan,her yaz aynı hüzünlü şarkı hayal kırıklıkları,artık istifa etmeyi bile düşünüyorum,hem 1 yıl ara vermek zorunda olduğum için,yani yazı beklemek zorundayım okul sene içinde izin vermiyor,hem de yazlara olumsuz şartlandığım için.1 yıl ara vereyim kışın tedavi olayım diyorum tutmazsa bikaç ay sonra bidahaher şeyi sildim artık,aileme bile gidemiyorum uzaktalar,şu durum netleşmediği için.
inşallah kanamamın olmaması iyiye işarettir dediğin gibi,acaba aldığım ilaçlardan mı diye düşünüyorum,
kendine iyi bak canım,benim yerime de gez,hoşçakal...

arkadaşlar bişey sorucam,kaçıncı haftaya kadar biyokimyasal gebelik deniyor,yani en geç ne zaman kanama olursa biyokimyasal gebelik deniyor,kaçıncı haftadan sonra normal gebelik olduğu düşünülüyor,ben 5. haftadayım???

canim okudugum kadariyla bunun belirli bir haftasi yokki genellikle beklenen adet tarihinden bir yada iki gun sonra bile dusebilir hatta bazi bayanlar anlamaz bile adetle birlikte sokulup atilir senin gecirdigin her adet gecikme gunun bebeginin icinde oldugunun isbatidir aslinda

netten bunu buldum:
Biyokimyasal gebelik: Gebeliğin başlangıcı anneden gelen yumurta hücresi ile babadan gelen sperm hücresinin birleşmesidir. Bu aşamadan sonra döllenen yumurta bölünerek içerdiği hücrelerin sayısı çoğalmaya başlar. Oluşan yeni canlının içerdiği hücreler sayıca artıp, embryo adı verilen oluşumun hacmi büyürken tüp içerisinde ilerleyerek rahime doğru yolculuk eder. Balastokist aşamasına gelindiğinde artık embryo rahim içine ulaşmıştır ve human koriyonik gonadotropin (hCG) adı verilen gebeliğe özgü hormon salgılanmaya başlar. Gebelik ilerlemeye devam ettikçe bu hormonun kandaki ve dolayısıyla idrardaki miktarları artar. İdrarda saptanabilmesi için kan düzeylerinin yüksek değerlere ulaşması gerekir. Genelde idrarda saptanacak düzeye ulaştığında kadının beklediği adet kanaması da gecikmiştir. hCG düzeyi genelde 500-1000 IU/mL miktarına ulaştığında gebelik kesesi vajinal ultrasonografi ile görülebilir. Bu durumda gebelik artık "klinik gebelik" olarak adlandırılır. Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangibir gecikme olmadan ya da 1-2 gunluk gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda biyokimyasal gebelikten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.
benim adetim 5 gün gecikti biyokimyasal değil miyim yani,o zaman doktorun 2. ihtimali:bebek oluşacak ama belli bir zaman sonra düşecek,dış gebeliğe çok çok az ihtimal verdi,inşallah bu ihtimallerin dışında kalırım sağlıklı bir gebelikle.

dis gebelikte sancidan duramiyosun ben gorumcemden biliyorum yumurta buyudukce baski artiyor buda sanci yapiyor kendi soyledi acillerden cikmazmis taki rahmine bebek inene kadar....kac kere ambulans gelmis evine hatirlamiyor bile sende dis gebelik belirtisi yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…