ben de öyle tahmin ediyorum canım,şu durum netleşsin öyle gidicem devam ederse,şuan doktor hastane yüzü görmek muayene olmak hiç istemiyorum,
slm canım mersin çokkkk sıcak benim eşim mersinli bütün aileside burda zaten her yaz geliriz ziyaretlerine...ne güzel öğretmen olduğunu söylemişsin desene bir sürü yeni nesil güzel jenerasyon yetiştiriyosun ne mutlu sana. şapka çıkartmak lazım sana ve senin gibi fedakar öğretmenlere.gelelim kimyasal gebeliğe ben yaşadım değerler yükseldi ama sonra düşüşe geçti ve hemen kanamam oldu...değerim en son ölçdüğümüzde 9 a düşmüştü...değer düştükçe kanamamda devam etti yani 10 gün dolu dolu sürdü.kimyasal gebeliği aslında çoğu bayan yaşarmış. dr.lar öyle der...eğer idrar yaparken yanma ağrı varsa ihmal etme en yakın sağlık ocağına git. tahlil yaptır ben öyle yapmıştım çubuk tahlili ile hemen sonucu söylüyolar.protein eksikliği varsa bile hemen çıkıyo...bol bol su iç ama ne olur ihmal etme sağlık ocağına git derim canım...yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallah...
ihmal etme,tahlil yaptır...belki de enfeksiyonun geçerse bebeğinin hayatını kurtarcaksın...ama kusura bakma seni çok ihmalkar gördüm...ciddiye al bu enfeksiyon olayını..vakit kaybetme....
ihmalkarlık ya da olacakları erken öğrenmekten korkmak,tamam kızmaaa,yarın gidicem söz veriyorum canım.
kimyasal gebelikte kimisinin regli geç oluyomuş kimisininde benim gibi 25 gün sürüyor sanırım
yarın mııııı(((((((((((
canım benim ya duygularını o kadar iyi anlıyorumki kendinden yaşça küçük veliler, hergün oldu olacak diye umutlanmaktan bazen okuldaki verimin hakkında kendini sorgulamak, artı stres kaldıramamak.... bende tekrarlayan düşük yaşayan bir öğretmenim bazen parmağımı kımıldatacak halim kalmıyor sürekli beklenti umut ve sonu hüsran oldumu hayat kalitenin düşmemesi imkansız. bak ben tekrarlayan kayıplarımda hep endişeliydim bir türlü devam edeceğini düşünemedim şimdi kendime kızıyorum neden sahiplenmedim hep stres yaptım diye. olacak veya olmayacak ama lütfen sen sahiplen olumsuz düşünme allah yardımcın olsun kalpten diliyorum herşey senin için yolunda gider inşallah
Denizfenerim hakkında hayırlısı olsun cnm.Ne yapsak ne etsek olacağın önüne geçemiyoruz.Biz sadece umutlu olmalıyız şükretmeliyiz.İnşallah gönlünden geçtiği gibi hayırlı sağlıklı evlatlar versin Allahım,sanada hepimizede.
Öğretmenlerin durumu hep aynı sanırım.Bende okuldaki çocukları gördükçe (helede anasınıfı yada 1.sınıf çocuklarını) içim gidiyor.Bazen gidip öpüyorum sarılıyorum onlara.Allahım banada böyle sağlıklı evlat ver diye yalvarıyorum içimden.Bazen öğrencilerin Hocam sizin çocuğunuz varmı sorusu bile içime batıyor.Geçiştiriyorum.Çok zormuş gerçekten bu yolda ilerlemek.Allahım hepimize yardım etsin.
denizfenerim yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah..Allah ım bebğini nasip eder inşallah sana..hayırlısı olsun hakkında..
selam kızlar.benim de 8.gün hcg degerim 118 cıkmıştı.10.gün ise 172 çıktı.
aradım doktorumu 2 ihtimla var dedi:birincisi her kadında 48 saatte bir ikiye katlanma olmaz,sende bunlardan biri olabilirsin.12.gün tekrar baktır,dedi.
ikincisi ise salğıladığın hcg kese oluşumuna yetmeyecek kadar olursa kanamayla da sonlanabilir dedi.moralim bozuldu.oysa erkenden pozitif sonuç alınca havalara uçmuştum..perşembe tekrar bakılacak..
teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama mevlam görelim neyler
sen neler yaptın,değerlerin nasıldı inşallah iyidir,keseyi ne zaman görmeye gideceksin canım?Rabbim tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?