acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

kimyasal gebelikte kimisinin regli geç oluyomuş kimisininde benim gibi 25 gün sürüyor sanırım

netten:

Birkaç günlük adet gecikmesinden hemen sonra yapılan kanda gebelik testleri pozitif olsa da daha sonra gebeliğin sonlanımı ile negatife dönebilir. Gebeliğin hemen ilk dönemlerinde ultrasonla saptanmaksızın düşükle sonuçlanan bu gebeliklere “biyokimyasal (kimyasal) gebelik” adı verilmektedir.

ben de öyle tahmin ediyorum canım,şu durum netleşsin öyle gidicem devam ederse,şuan doktor hastane yüzü görmek muayene olmak hiç istemiyorum,

ihmal etme,tahlil yaptır...belki de enfeksiyonun geçerse bebeğinin hayatını kurtarcaksın...ama kusura bakma seni çok ihmalkar gördüm...ciddiye al bu enfeksiyon olayını..vakit kaybetme....

slm canım mersin çokkkk sıcak benim eşim mersinli bütün aileside burda zaten her yaz geliriz ziyaretlerine...ne güzel öğretmen olduğunu söylemişsin desene bir sürü yeni nesil güzel jenerasyon yetiştiriyosun ne mutlu sana. şapka çıkartmak lazım sana ve senin gibi fedakar öğretmenlere.gelelim kimyasal gebeliğe ben yaşadım değerler yükseldi ama sonra düşüşe geçti ve hemen kanamam oldu...değerim en son ölçdüğümüzde 9 a düşmüştü...değer düştükçe kanamamda devam etti yani 10 gün dolu dolu sürdü.kimyasal gebeliği aslında çoğu bayan yaşarmış. dr.lar öyle der...eğer idrar yaparken yanma ağrı varsa ihmal etme en yakın sağlık ocağına git. tahlil yaptır ben öyle yapmıştım çubuk tahlili ile hemen sonucu söylüyolar.protein eksikliği varsa bile hemen çıkıyo...bol bol su iç ama ne olur ihmal etme sağlık ocağına git derim canım...yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallah...

oohh,ne güzel bütün aile berabersinizöğretmenlik gerçekten çok değerli bir meslerk,ama içimdeki bu sorun büyüdükçe verimli olduğumu düşünmüyorum,yani eski heyecanım kalmamaya başladı malesef,birde sınıf öğretmeniyim, küçük çocuklar,işim daha da zor oluyor,bazen bana teselli oluyorlar,bazen de yaramı kanatıyorlar bilmeden,artık kendimden yaşça küçük velilerim de olmaya başladı bu bana çok ağır geliyor,8,9 yaşında çocukları var yani bense hala yalnız.durumumu hiç paylaşmadığım veliler bile arayıp bana çocuk sahibi olmak için önerilerde bulunuyorlar,yok doğal yaşam ünitesi,yok yaşlı bir teyze muayenesi gibi,ben de kırmadan dinliyorumkesinlikle iyi niyetliler ama zor geliyor işte,
kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalınıyormuş diye okudum biyerde inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olursun vede ben.
tamam yarın gidicem doktora,söz veriyorum,iyi gezmeler...

ihmal etme,tahlil yaptır...belki de enfeksiyonun geçerse bebeğinin hayatını kurtarcaksın...ama kusura bakma seni çok ihmalkar gördüm...ciddiye al bu enfeksiyon olayını..vakit kaybetme....

ihmalkarlık ya da olacakları erken öğrenmekten korkmak,tamam kızmaaa,yarın gidicem söz veriyorum canım.

canım benim ya duygularını o kadar iyi anlıyorumki kendinden yaşça küçük veliler, hergün oldu olacak diye umutlanmaktan bazen okuldaki verimin hakkında kendini sorgulamak, artı stres kaldıramamak.... bende tekrarlayan düşük yaşayan bir öğretmenim bazen parmağımı kımıldatacak halim kalmıyor sürekli beklenti umut ve sonu hüsran oldumu hayat kalitenin düşmemesi imkansız. bak ben tekrarlayan kayıplarımda hep endişeliydim bir türlü devam edeceğini düşünemedim şimdi kendime kızıyorum neden sahiplenmedim hep stres yaptım diye. olacak veya olmayacak ama lütfen sen sahiplen olumsuz düşünme allah yardımcın olsun kalpten diliyorum herşey senin için yolunda gider inşallah

Denizfenerim hakkında hayırlısı olsun cnm.Ne yapsak ne etsek olacağın önüne geçemiyoruz.Biz sadece umutlu olmalıyız şükretmeliyiz.İnşallah gönlünden geçtiği gibi hayırlı sağlıklı evlatlar versin Allahım,sanada hepimizede.

Öğretmenlerin durumu hep aynı sanırım.Bende okuldaki çocukları gördükçe (helede anasınıfı yada 1.sınıf çocuklarını) içim gidiyor.Bazen gidip öpüyorum sarılıyorum onlara.Allahım banada böyle sağlıklı evlat ver diye yalvarıyorum içimden.Bazen öğrencilerin Hocam sizin çocuğunuz varmı sorusu bile içime batıyor.Geçiştiriyorum.Çok zormuş gerçekten bu yolda ilerlemek.Allahım hepimize yardım etsin.

denizfenerim yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah..Allah ım bebğini nasip eder inşallah sana..hayırlısı olsun hakkında..

selam kızlar.benim de 8.gün hcg degerim 118 cıkmıştı.10.gün ise 172 çıktı.
aradım doktorumu 2 ihtimla var dedi:birincisi her kadında 48 saatte bir ikiye katlanma olmaz,sende bunlardan biri olabilirsin.12.gün tekrar baktır,dedi.
ikincisi ise salğıladığın hcg kese oluşumuna yetmeyecek kadar olursa kanamayla da sonlanabilir dedi.moralim bozuldu.oysa erkenden pozitif sonuç alınca havalara uçmuştum..perşembe tekrar bakılacak..

meslektaşız yani,ne güzelaynen canım benim yaşadıklarımı yansıttın,benim velim olmayanlar bile yine boşsun diyor,şeytan diyor tersle ama yapamıyorum
canım doktor hiç ama hiç umut vermedi o yüzden üzülüyorum,yoksa onu çoktaaaan sahiplendim bırakmak istemiyorum hep konuşuyorum onunla karnıma elimi koyup salavatlar getiriyorum,ama gücüm bu kadar kaldı malesef,beni anlarsın,stresli değilim ama kötü sondan korkuyorum

amin canım,cümlemize hayırlı evlatlar versin inşallah.bir meslektaşım daha muzdarip benim gibiRabbim senin de yardımcın olsun canım ben uzaktan seviyorum işte,bana üzülüp acımasınlar diye.ama ben de bunu yaşadım,öğrencilerim çocuğunuz var mı sorusuna hayır cevabı alınca okadar şaşırıyorlarki masumlar neden diye soruyorlar neden,neden,o an içim parçalanıyor,hoş sokakta rastgele tanıştığımız yabancı bile varmı niye yok sorularıyla boğuyor ya bu kadar mı densiz olur insanlar diyorum,işimiz gerçekten çok zor çok

denizfenerim yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah..Allah ım bebğini nasip eder inşallah sana..hayırlısı olsun hakkında..

teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama mevlam görelim neyler
sen neler yaptın,değerlerin nasıldı inşallah iyidir,keseyi ne zaman görmeye gideceksin canım?Rabbim tamamına erdirsin.

maşallah canım değerlerin çok güzel,aynı durumları ben de yaşadım ilk sayfaları okuduysan eğer,bulduğunu sanıp,sonrasında kaybetme korkusu,ama senin değerlerin daha yüksek,ben inanıyorum yüksek çıkacağına,sen de inan,bir de daha 3. 4. testlerin de var umudunu yitirme bak benim 3. test daha kötü çıktı çaresiz bekliyorum işte,moralini bozma,
doktor her kadında ikiye katlama olmaz derken neyi kastetti,normal mi yani böyle sağlıklı hamile olanlar var mıymış merak ettim.

küçük hcg degerlerinde yani 1200den az olunca 2ye katlanma süresi 48-72 saatmiş.paniklemeye gerek yok.hem bir sürü arkadaş varmış böyle.az artan,ya da kanamayla degeri düşen ama gebeliği devam eden.canımızı sıkmanın sırası degil.
ben zaten 8.gün degerim çok yüksek diye düşünmüştüm.keşke 70-80 çıksaydı.10.günkü deger gayet güzel aslında ama uyumsuz oluşuna sıkıldım biraz.neyse yapabileceğim tek şey dua.allah yardımcımız olsun.takip ediyorum seni.mutlaka yarınki sonucunu yaz.

teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama mevlam görelim neyler
sen neler yaptın,değerlerin nasıldı inşallah iyidir,keseyi ne zaman görmeye gideceksin canım?Rabbim tamamına erdirsin.

amin canım inşallah..benim arttı 3. tahlile gerek görmediler..ultrason haftaya cuma keseyi görmek için gidicem yada 1 hafta daha bekleyip kalp atışlarınıdamı duysam (Allah ın izniyle) bilmiyorum..çok pimpirikli davranmak istemiyorum..bakalım bikaç gün daha geçsin..
canım dualarım seninle..inşallah müjdeyi vereceksin hayırlısıyla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…