küçük hcg degerlerinde yani 1200den az olunca 2ye katlanma süresi 48-72 saatmiş.paniklemeye gerek yok.hem bir sürü arkadaş varmış böyle.az artan,ya da kanamayla degeri düşen ama gebeliği devam eden.canımızı sıkmanın sırası degil.
ben zaten 8.gün degerim çok yüksek diye düşünmüştüm.keşke 70-80 çıksaydı.10.günkü deger gayet güzel aslında ama uyumsuz oluşuna sıkıldım biraz.neyse yapabileceğim tek şey dua.allah yardımcımız olsun.takip ediyorum seni.mutlaka yarınki sonucunu yaz.
amin canım inşallah..benim arttı 3. tahlile gerek görmediler..ultrason haftaya cuma keseyi görmek için gidicem yada 1 hafta daha bekleyip kalp atışlarınıdamı duysam (Allah ın izniyle) bilmiyorum..çok pimpirikli davranmak istemiyorum..bakalım bikaç gün daha geçsin..
canım dualarım seninle..inşallah müjdeyi vereceksin hayırlısıyla...
demek öyle bi umut var yani benim için bile,inşallah canım Allah yardımcımız olsun yarın yazıcam inşallah sonucu,sen de yaz canım teşekkürler...
moralini bozma değerlerin yükseliyor
herkezde farklı beta HCG değerleri
bende 12 . gün 33.13 dü 14 gün 66.13
ama dün baktırdım pzt 18 gün filan 30 lara düşmüş yani biyokimyasal gebelik diyorlar galiba
çok moralim bozuldu.
inşallah seninki iyi olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
senin için dua ediyorum canım Allahım gönlüne göre versin inş yarın güzel sonuçlarla dönersin.
merhaba arkadaşlar,doktora gittim anlattım değerleri,oda düşük yapabileceğimi yada dış gebelik olabileceğini söyledi,bi ümit belki tutunmuştur diye hcg testi yap dedi,eğer anlamlı bi artma olmazsa kürtaj yapıp rahmi temizleriz dedi,hcg yine artıyorsa dış gebeliktir,bu sefer de ona bakarız dedi.
sonuç 2 gibi çıkacak öğrenince yazarım ama artık hiç umudum kalmadı hele o kürtaj kelimesini duymak beni mahvediyor,yıllardır çocuk sahibi olmak için uğraşmışken kürtaj olmak çok garip,gülünç geliyor.ama sonuç iyi olmazsa kürtaj falan olmayacağım,vücudum nasıl atarsa atsın,tükendim artık
296,sözün bittiği yerdeyim,
arkadaşlar,dört gün sonra 119 dan 296 ya çıkmış bu çok az ,yüzde 60 ın 8 değer altında,sınırda bile değil,üstelik cumartesi 6. haftaya giriyorum,hcg değeri 6. hafta için alt sınır 1000 civarı,üç günde mümkün değil bu hızla o kadar artması,artık kendimi kandırmak istemiyorum.
kendi doktorum aramadı izindeymiş,buradaki doktorla da tahlilden önce konuşmuştuk durumum hakkında net bilgim yok aslında.Allahım bitmiyor bu kabus kaplumbağa hızıyla artıyor,ne vardı ilk gün sıfırı gösterseydin de beni umutlandırmasaydın yormasaydın,şimdi başka derdim yokmuş gibi yok kürtaj,yok dış gebelik,yok düşük saçmalıklarıyla uğraş,ama pes ettim artık hiçbir operasyon istemiyorum nasıl düşerse düşsün.
ya pes etme hemen daha ne olduğu bile belli değil şu kese bir görünsün daha çok erken umutsuzluk için
doktoruna da maşallah yani bune ilgisizlik bi açıklama nasıl yapmıyor sana nedir ne değildir
kendi haline bırakmış seni
ilgine teşekkür ederim canımselam canım evde yoktum...dışarıdan gelir gelmez daha elimi bile yıkamadan direk bilgisayarı açtım....senin bu umutsuz hallerini görünce inan çok üzüldüm...seni anlayabiliyorum desem belki kızıcaksın ama inan çok iyi anlayabiliyorum...tanıdık bii yaşam mücadelesi seninki...hayırlısı olsun cnm çünkü elimizden başka bii şey gelmiyo...ne yapsak faydasız sınırları zorla zorla nereye kadar...ama bu umudun bittiği anlamına gelmiyo..çünkü değer artıyo...tatlım ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez...allah a emanet ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?