acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

demek öyle bi umut var yani benim için bile, inşallah canım Allah yardımcımız olsun yarın yazıcam inşallah sonucu,sen de yaz canım teşekkürler...

tebrikleeer,darısı diğer aşamaların başına inşallah çok teşekkür ederim duaların için iyi geceler canım....

moralini bozma değerlerin yükseliyor
herkezde farklı beta HCG değerleri

bende 12 . gün 33.13 dü 14 gün 66.13
ama dün baktırdım pzt 18 gün filan 30 lara düşmüş yani biyokimyasal gebelik diyorlar galiba
çok moralim bozuldu.
inşallah seninki iyi olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

demek öyle bi umut var yani benim için bile, inşallah canım Allah yardımcımız olsun yarın yazıcam inşallah sonucu,sen de yaz canım teşekkürler...

senin için dua ediyorum canım Allahım gönlüne göre versin inş yarın güzel sonuçlarla dönersin.

geçmiş olsun canım,üzüldüm,ne yaşadığını çok iyi anlıyorum,bende 3.tadevimde kimyasal gebelik yaşadım,11. gün 17 çıkmıştı,iki gün sonra 13 e düştü düştüğü gün adetim başladı zaten,hayal kırıklığı,seni anlıyorum,inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.bebeğini kucağına alırsın

senin için dua ediyorum canım Allahım gönlüne göre versin inş yarın güzel sonuçlarla dönersin.

Allah razı olsun canım,Allah bebek hasreti çeken herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

denizfenerim su yasadiklarini hissettiklerini kackez yasadim,
beni gerilere goturdun.
Rabbim insaellah yardimcin olur, bebegin seninledir insaellah.

denizfenerim günaydın...bugün büyük günallah ın izni ile rahat rahat git tahlilini yaptır...güzel sonuçlarını al bekliyorum güzel haberleriniallah a emanet ol...

merhaba arkadaşlar,doktora gittim anlattım değerleri,oda düşük yapabileceğimi yada dış gebelik olabileceğini söyledi,bi ümit belki tutunmuştur diye hcg testi yap dedi,eğer anlamlı bi artma olmazsa kürtaj yapıp rahmi temizleriz dedi,hcg yine artıyorsa dış gebeliktir,bu sefer de ona bakarız dedi.
sonuç 2 gibi çıkacak öğrenince yazarım ama artık hiç umudum kalmadı hele o kürtaj kelimesini duymak beni mahvediyor,yıllardır çocuk sahibi olmak için uğraşmışken kürtaj olmak çok garip,gülünç geliyor.ama sonuç iyi olmazsa kürtaj falan olmayacağım,vücudum nasıl atarsa atsın,tükendim artık

canııım Allah yardımcın olsun..ne söyliycemi bilemiyorum..nasip herşey canım keşke böyle olmasaydı ama herşey Allah tan canım..Rabbim sana güç kuvvet versin..inşallah sağlıklı bi hamilelik ve bebek nasip etsin rabbim en kısa zamanda..

296,sözün bittiği yerdeyim,

cnm böyle deme, üzülmemelisin, seni takip ediyorum, hayırlısı ne ise öyle olsun, doktorun tam olarak ne dedi, dış gebelikmiymiş peki, acaba biraz daha beklesen faydası olurmu, yada başka bi dr daha görünsen şu an, tüm sonuçlarını versen?

Lütfen üzülme değerin artmış yinede bence hamilesin hemde kesin içimden öyle geçti çünkü değerin artmış ne olursa olsun .. Sabırla bekle hamilesin İnşallah

deniz feneri,değerlerin çok anormal azlıkta değil bence,hem zaten şu değerle neyi kürtaj etcek ki dr,daha kese bile oluşmamışken,bence biraz daha beklemelisin.
bazı drlara sinir oluyorum,hemen en kötüsünü söylüyolar ya.
tecrübelerime dayanarak söylüyorum,kesinlikle azar azar da olsa yükselme olması iyiye işaret,lütfen ümitsizliğe kapılma.

arkadaşlar,dört gün sonra 119 dan 296 ya çıkmış bu çok az ,yüzde 60 ın 8 değer altında,sınırda bile değil,üstelik cumartesi 6. haftaya giriyorum,hcg değeri 6. hafta için alt sınır 1000 civarı,üç günde mümkün değil bu hızla o kadar artması,artık kendimi kandırmak istemiyorum.
kendi doktorum aramadı izindeymiş,buradaki doktorla da tahlilden önce konuşmuştuk durumum hakkında net bilgim yok aslında.Allahım bitmiyor bu kabus kaplumbağa hızıyla artıyor,ne vardı ilk gün sıfırı gösterseydin de beni umutlandırmasaydın yormasaydın,şimdi başka derdim yokmuş gibi yok kürtaj,yok dış gebelik,yok düşük saçmalıklarıyla uğraş,ama pes ettim artık hiçbir operasyon istemiyorum nasıl düşerse düşsün.

ya pes etme hemen daha ne olduğu bile belli değil şu kese bir görünsün daha çok erken umutsuzluk için
doktoruna da maşallah yani bune ilgisizlik bi açıklama nasıl yapmıyor sana nedir ne değildir
kendi haline bırakmış seni

canım,hastaneden sonunda yarım saat önce aradılar,ben görüşmek istemedim eşim görüştü,doktor yine arada kaldık demiş,bazı hastalarda değerler az ilerleyebiliyor demiş,artış iyi de değil kötü de değil,arada geziyorsunuz,o yüzden kesin bebek yok diyemiyoruz demiş.iki gün sonraya test istemiş.eşim de bizi umutlandırmayın yeter artık bebek olma ihtimali varsa yapalım demiş,o da var demiş,ama 550-600 civarı olursa demiş,yani 2 katını istiyor yine,kimyasal yada dış ise ilaçlarla değeri düşürürüz demiş,demiş,demiş,bu Türk doktorlar da Çin işkencesini çok seviyormuş yaa.ilaçlara da devammışşş.
ama ben bugün iki dakika kadar ağladım,sonra sustum.demiştimki şu gebelik olumsuz sonuçlansın doyasıya ev temizliği yapıcam.1 aydır elimi bişeye süremiyordum ya aman dikkat diye,bugün de sonuç düşük çıkınca,evi bir güzel süpürdüm,yerleri sildim,lavaboları banyoları yıkadım,vileda kovasını taşıdım falan falan,rahmimdeki hamilelik emareleri de dökülsün artık diye halim çok vahim değil mi,
belki bana kızdınız sabredemedim ne yapayım,amaaan hangi iki günde ikiye katladı ki şimdi katlasın,sinir olduğum tekrar kan vericem tekrar bekliycem,sonuç alınca tekrar ağlıycam,saatlerce doktorun aramasını bekliycem,bu belirsizlik bakalım ne kadar daha sürecek.
bir garip hikaye,sizler de sıkıldınız değil mi???sonu gelmiyor bir türlü,arkası, yarından sonra
destekleriniz için hepinize teşekkür ederim,

selam canım evde yoktum...dışarıdan gelir gelmez daha elimi bile yıkamadan direk bilgisayarı açtım....senin bu umutsuz hallerini görünce inan çok üzüldüm...seni anlayabiliyorum desem belki kızıcaksın ama inan çok iyi anlayabiliyorum...tanıdık bii yaşam mücadelesi seninki...hayırlısı olsun cnm çünkü elimizden başka bii şey gelmiyo...ne yapsak faydasız sınırları zorla zorla nereye kadar...ama bu umudun bittiği anlamına gelmiyo..çünkü değer artıyo...tatlım ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez...allah a emanet ol....

ilgine teşekkür ederim canım aşkolsun neden kızayım,beni anladığına inanıyorum zaten,evet çıkmadık candan umut kesilmiyormuş,umarım bitkisel hayata girmem,can bi türlü çıkmıyor ya...sen de kendine iyi bak canım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…