acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

dış gebelik bu kadar belirtisiz olmuyo bildiğim kadarıyla bi ağrın falan olması lazım çok ilginç..ben hala umutluyum..Allah ım inşallah yarın şu değerin güzel çıkarda rahatlarız hepbirlikte..bende de bi belirti yok bak hamile oluncada bişey değişmiyo yani..önümüzdeki cuma düşünüyorum ultrasona gitmeyi...
inşallah seninkinide görücez ultrasonda..

bilmiyorum ki canım bazı forumlarda okudum kiminin transferden bikaç gün sonra lekelenmesi kanaması olmuş,kimi hamileyim zannetmiş doktora gitmiş 7,8 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrenmiş,yani değişiyor galiba kişiden kişiye,
ama ne güzel söylemişsin inşallah hep beraber rahatlarız canım inşallah,:13:çok teşekkürler,

ne zor bi imtihanmış insanın normal yollarla çocuğunun olamaması bu sayede insandan bi bebeğin çıkma durumu nasılda mucizeleşiyor benim 2. denemem ve galiba kimyasal gebelik dr umda çok kesin konuşup beni üzmek istemiyor ama burda okuduklarımla durum zaten onu gösteriyo 12.gün hcg 17 ydi hadi belki bi umut dedik 14. gün hcg30 çıktı drum p.tesi yine istedi bakalım pek umudum yok eşim bile benden daha umutlu Rabbim negatif sonucu alan yada böyle ikilemde kalan herkese sabır sebat versin zormuş çocuk olması için emek vermek çabalamak sabretmek

ben de gebelik testinin somucunu öğrenince hıçkıra hıçkıra ağladım sevinçten ama 2 gün sonra testi öğrenince gene ağladım bu sefer düştü yükselmiyo diye:)kısmet diilmiş demekki ağlamak çözüm olmuyo
anatoliada yaptırdım çok kalabalık çok bekletiyolar ama herkeste orda aman ne bilim tutanın ilkindede tutuyo herkesin kısmeti farklı isyan etmek istemiyorum ama gerçekten zor bi durum drye istanbulamı gitceksin?

aynı şeyleri yaşamışız canım,ben hala da yaşıyorum testler bitmediği için,her seferinde umutlanıp,sonrasında umutlarım tükendiği için bu sefer daha çok yıprandım.ilk testte sıfırı görmeyi bu kadar isteyeceğimi hayatta düşünmezdim,ama beterin beteri olunca insan düşünüyor işte.
tedaviye başlama konusunda kararsızım,eşimle artık akışına bırakalım diyoruz bi taraftan,zorlamanın anlamı yok diye,bi taraftan da yine kendime hakim olamaz da tekrar dener miyim diye düşünüyorum,denersek de yine memorial düşünürüm,çünkü orda ikinci olacak,doktorun hastayı tanıması da önemli bence,en erken ocakta sömestrda olucak,malum çalışıyorum.
sen nerede ne zaman başlarsın canım,bu arada değerine tekrar baktırdın mı,kanaman falan varmı?Allah a emanet ol...

ne zor bi imtihanmış insanın normal yollarla çocuğunun olamaması bu sayede insandan bi bebeğin çıkma durumu nasılda mucizeleşiyor benim 2. denemem ve galiba kimyasal gebelik dr umda çok kesin konuşup beni üzmek istemiyor ama burda okuduklarımla durum zaten onu gösteriyo 12.gün hcg 17 ydi hadi belki bi umut dedik 14. gün hcg30 çıktı drum p.tesi yine istedi bakalım pek umudum yok eşim bile benden daha umutlu Rabbim negatif sonucu alan yada böyle ikilemde kalan herkese sabır sebat versin zormuş çocuk olması için emek vermek çabalamak sabretmek

evet canım kesinlikle bebek mucize,ama insanların çoğu bunun farkında bile değil,çünkü evlenir evlenmez hamile kalanlar,artık bebek istemediği için tüplerini bağlatıp yine hamile kalanlar,çocuklarına iyi davranmayanlar...hepsi var çevremde.
inşallah kimyasal değildir canım,hiç belli olmaz,iki katına çıkmış nerdeyse,moralini bozma önemli olan ikiye katlamasıdır unutma.
Amin canım Rabbim bizim gibilere sabır versin,gerçekten zor bu tedaviler,çektiğin zahmet,acı,aldığın onca ilaç,tedavi masrafları,ümitler,hayaller,negatifi alınca hepsi puff diye yok oluyor,boşuna mı yaşadım diyorum,boşuna mı uğraştım,emeklerime üzülüyorum,bazen kendimi kandırdığımı düşünüyorum,kaderine razı ol geç ısrar etme artık diyorum,ama çevremde çocukları aileleri görünce acım tekrar ortaya çıkıyor,hadi bi ümit belki olur yaşın geçiyor,yine yap diyorum...

arkadaslar umarım duzelır hersey
ama drlar sunu dıo kımyasal da olsa
gebelık elde edılmıs olması umut verıcı hiç olmamasındansa dıolar
tabıkı onunda psıkolojisi zor
bırde tüp bebekte dıs gebelık soyle oluo
embriyo rahme verıldıkten sonra yuvarlanmaya devam edıo
sankı tüplerdeymıs gıbı sonra uygun bıyer bulup ımplante oluo
bazen abartıp tuplere geri gidio oraya yerleşıo ozamanda dış gebelık oluo
onun ıcın yatmanın hiç bi etkısı olmadığını savunuo drlar cunku
embriyo yerleşene kadar hareketlı
dah sonrasındada zıplamakla düşüremezsin,yatmakla tutamazsın...
ben hç yasamadımm gebelıkk bazen hiç olmayacakmıs gıbı gelıo
bı kez olsaydı dıorum ınancım mı gelırsı cok mu uzulurdum
allah hayurlısını versın dıorum ne dıyeyeım cok zor

denizfeneri teşekkür ederim tesellin için seninde söylediğin gibi insan ilk gün negatif sonuç alsa olmadı nasipte yokmuş diyecek böyle ikilemde olmak var mı yoksa beni bıracakmı diye düşünmekte apayrı daha zor bi süreçmiş.

8. gün kanamam oldu dr yarın gel test yapalım dedi gittim 110 çıktı bu iyim ildefa bu kadar yüksek sonuç alıyorum ama dr konuşmanın sonunda çok kaptırma kendini falan dedi telefonla görüştüğümüz ve çok sevindiğimden soramadım neden diye bu değerin düşme olasılığı varmı sizce salı bidagidiyorum teste beklemek en zoru yaaa

8. gün kanamam oldu dr yarın gel test yapalım dedi gittim 110 çıktı bu iyim ildefa bu kadar yüksek sonuç alıyorum ama dr konuşmanın sonunda çok kaptırma kendini falan dedi telefonla görüştüğümüz ve çok sevindiğimden soramadım neden diye bu değerin düşme olasılığı varmı sizce salı bidagidiyorum teste beklemek en zoru yaaa

canım moralini yüksek tut kanaman devam ediyor mu bilmem ama inşallah adet kanaması değildir.beklemek resmen öldürüyor insanı dakikalar geçmek bilmiyor inşallah değerin katlanırda sende sıkıntılarından kurtulursun...

aynı şeyleri yaşamışız canım,ben hala da yaşıyorum testler bitmediği için,her seferinde umutlanıp,sonrasında umutlarım tükendiği için bu sefer daha çok yıprandım.ilk testte sıfırı görmeyi bu kadar isteyeceğimi hayatta düşünmezdim,ama beterin beteri olunca insan düşünüyor işte.
tedaviye başlama konusunda kararsızım,eşimle artık akışına bırakalım diyoruz bi taraftan,zorlamanın anlamı yok diye,bi taraftan da yine kendime hakim olamaz da tekrar dener miyim diye düşünüyorum,denersek de yine memorial düşünürüm,çünkü orda ikinci olacak,doktorun hastayı tanıması da önemli bence,en erken ocakta sömestrda olucak,malum çalışıyorum.
sen nerede ne zaman başlarsın canım,bu arada değerine tekrar baktırdın mı,kanaman falan varmı?Allah a emanet ol...

bende öğretmenim benimde anca şubat tatilinde yaparım hemde anca toparlarım kendimi sabah gittim kan verdim birazdan gidip doktorla görüşücem bende iice dış gebelikten şüphelenmeye başladım hala kanama yok değer yükseliyo bebeği bu kadar isterken şimdi gitsin diye dua ediyorum allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmişdayanıcam

denizfeneri ne yaptın cnm test sonucun nasıl bugün tekrar yapıcaktın çok sık giremesem de konunun takipçisiyim
ama umudunu yitirme moralini de yüksek tutmaya çalış nolur üzme kendini:50:

canım moralini yüksek tut kanaman devam ediyor mu bilmem ama inşallah adet kanaması değildir.beklemek resmen öldürüyor insanı dakikalar geçmek bilmiyor inşallah değerin katlanırda sende sıkıntılarından kurtulursun...

yok devam etmiyor birgün sürdü buna rağmen olumsuz sonuç alırmıyım sence

bende öğretmenim benimde anca şubat tatilinde yaparım hemde anca toparlarım kendimi sabah gittim kan verdim birazdan gidip doktorla görüşücem bende iice dış gebelikten şüphelenmeye başladım hala kanama yok değer yükseliyo bebeği bu kadar isterken şimdi gitsin diye dua ediyorum allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmişdayanıcam

benim yarın bi testim var yarın13. gün kanama 1 gün oldu buna rağmen düşermiki değerler kanam olduktan birgün sonra test yapıldı 110 çıktı dr salıya gel bidaha yapalım dedi, çok zor arkadaşlar sabır versin allah hepimize beklemek en zoru

arkadaşlar,artık bitti,bugün 440 çıktı yani düşüşe geçmiş,yeniden yine yıkıldım:43::43::43: diğerlerinde böyle olmamıştım yani bu kadar mahvolmamıştım,şimdi kendimi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum,hayata dair hiçbir hevesim kalmadı tam bir travma yaşıyorum,benim durumuma benzer durum yaşayan yada yaşayacaklara umut olamadım malesef:43:
bana destek olan herkese teşekkür ederim :5:

arkadaşlar,artık bitti,bugün 440 çıktı yani düşüşe geçmiş,yeniden yine yıkıldım:43::43::43: diğerlerinde böyle olmamıştım yani bu kadar mahvolmamıştım,şimdi kendimi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum,hayata dair hiçbir hevesim kalmadı tam bir travma yaşıyorum,benim durumuma benzer durum yaşayan yada yaşayacaklara umut olamadım malesef:43:

denizfenerim canım yıkılma demenin faydası yok biliyorum..yeniden yapılabilmen için yıkılman lazım....ben atlattım neyseki bu hafta sonuda 10 günlük bir tatile çıkıyorum..uzaklaraaa çok uzaklaraa ama düşünceler yanımda tabii....hocamla görüştüm ara vermeden ağustos adetinde yine gonal f kullanmaya karar verdim yine denicem...yine denicem...bir umut ışığı içimde...ya bı sefer sonsa diyee...biz birbirimizin destekçisiyiz olmalıyızda....yanındayızzzz

canım ya nedenir bilmiyorum ki Allah sana ve eşine sabırlar versin.üzüntülerin olduğu kadar mucizelerde oluyor belki bir bakmışsın kendiliğinden oluvermiş.Allahım ol dedikten sonra önünde ne durabilirki.ama vermediysede bi bildiği vardır rabbimin canım.herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar istiyoruz.bide bu yönden düşün senin için hayırlısı şuanda buymuş demek.bu hiç bişeyin sonu değil ama biraz dinlen akışına bırak içine güzel hisler dolduğu zaman bidaha dene.bizler hep burdayız elimizden geldiğince en azından dualarımızla yanındayız.

denizfenerim canım yıkılma demenin faydası yok biliyorum..yeniden yapılabilmen için yıkılman lazım....ben atlattım neyseki bu hafta sonuda 10 günlük bir tatile çıkıyorum..uzaklaraaa çok uzaklaraa ama düşünceler yanımda tabii....hocamla görüştüm ara vermeden ağustos adetinde yine gonal f kullanmaya karar verdim yine denicem...yine denicem...bir umut ışığı içimde...ya bı sefer sonsa diyee...biz birbirimizin destekçisiyiz olmalıyızda....yanındayızzzz

iyi tatiller canım,yeni tedavin hayırlı olsun,ne güzel umudun hiç bitmesin,ben de senin yanındayım canım dualarımdasın:34:

canım ya nedenir bilmiyorum ki Allah sana ve eşine sabırlar versin.üzüntülerin olduğu kadar mucizelerde oluyor belki bir bakmışsın kendiliğinden oluvermiş.Allahım ol dedikten sonra önünde ne durabilirki.ama vermediysede bi bildiği vardır rabbimin canım.herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar istiyoruz.bide bu yönden düşün senin için hayırlısı şuanda buymuş demek.bu hiç bişeyin sonu değil ama biraz dinlen akışına bırak içine güzel hisler dolduğu zaman bidaha dene.bizler hep burdayız elimizden geldiğince en azından dualarımızla yanındayız.

ben de ne diyeceğimi bilmiyorum canım kalbime teşekkür ederim.olacağına hiç inancım kalmadı canım,her umut yeni bir hüsran benim için,o yüzden istesem de umutlanamıyorum artık,yeni bir yıkım beraberinde gelecek diye.evet hiçbirşeyin sonu değil artık çocuksuz bir hayatı kabullenmem ve bu hayatın güzelliklerini yeniden keşfetmem gerek.Allah razı olsun canım sonuna kadar destek oldunuz,çok teşekkürler...

ben de ne diyeceğimi bilmiyorum canım kalbime teşekkür ederim.olacağına hiç inancım kalmadı canım,her umut yeni bir hüsran benim için,o yüzden istesem de umutlanamıyorum artık,yeni bir yıkım beraberinde gelecek diye.evet hiçbirşeyin sonu değil artık çocuksuz bir hayatı kabullenmem ve bu hayatın güzelliklerini yeniden keşfetmem gerek.Allah razı olsun canım sonuna kadar destek oldunuz,çok teşekkürler...

canım benim üzülme demicem çünkü çok zor bişey ama umudunu kaybetme nolur benimde 2 tane düşüğüm oldu kendiliğinden kaldım 3 ay arayla ama şimdi istesemde olmuyo gebelik eylül de tüp bebek tedavisine başlıyorum su anda menapoz tedavisi görüyorum 2 tane çikolata kistim var sol tarafta onun için eylül 15 de başlıyoruz iğnelere bakalım herşeyin hayırlısı olsun ben umutluyum 2 bebeğimi kaybettim rabbim üçüncü bebeğimi bana bağışlıcak inş. sende umudunu kaybetme zamanı gelince rabbim tüm isteyenlere nasip edecek biz hep yanındayız her zaman karamsarlığa girdiğin an söyle düşün çok şükür kendi sağlığım yyerinde bu çok önemli sen sağlıklısınya gerisi boş evladıda rabbim bir gün nasip edecek diye düşün sevgiyle kal canım morelini yüksek tut öpüyorum seni:16:

canım Allah yardımcın olsun...nasipten öteye yol yok canım..ben umutluydum inan çok üzüldüm..Allah ım güç kuvvet versin sana ve eşine..inşallah gelecek bebeğin ama biraz daha zaman var demekki..geldiği günde herşeyi unutturacak sana..üzülme diyemem üzülmemek elde değil biliyorum ama güçlü ol tatlım bugünler geçiyo..inşallah en kısa zamanda geçicek bu günler..bebeğin herşeyi unutturacak sana..Allah ım inşallah tez zamanda nasip etsin canım..

kızlar 9. gün 110 çıktı 13. yani bu gün 700 çıktı iyimi çok yüksek değilmmi bi problem yoktur değilmi çok mutluyum ya ama keseleri görmeden nedense iyice sevinemiyeceğim galiba

Back
X