Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben direk karakola gidip durumu anlatmasını ve parmak izi falan aldırmasını söyledim ama baya bir mesafe yürümüş ve çok üzgün geldi ve resmen çocuklar gibi sızdı kanepedeKocanız dayansın hırsız diye iftira atılan o
Öyle bir kadın ki cahilmi cani mi ayırt edemiyorum. İki evladı var ama sanki kaynım öz eşim üvey benimde aileminde çevreminde aklı almıyor yaptıklarını zamanında benim ağzımdanda konuşmuş başkalarına, kocasını etkileyebiliyor ve anlatamıyosun dinlemek gibi bir huyları yok kendi dedikleri doğru bir dünya yanlış onlara göreSiz bu kadar sinirliyken eşiniz ne yapıyor? Koca adam, gitsin annesine karşı kendini savunsun almadıysa. Sizlik bir durum yok.
Şimfilik bekliyorum zaten yapacak bişey yok. Ama 5 yıldır hep sustum sinede saygısız oldum biraz izleyip duruma göre gerçekten saygısız olucam galiba bardak taştı sızıntılar başladıEşiniz kendini savunacak yaşta ve potansiyelde bir insandır diye düşünüyorum. Sinirlenmekte haklısınız, ama anne oğul arasına girmeyin siz kötü olursunuz. Bu tarz olaylarda hemen "el kızı" yaftası alırsınız. Bırakın anne oğul halletsin kendi aralarında.
Öyle bir kadın ki cahilmi cani mi ayırt edemiyorum. İki evladı var ama sanki kaynım öz eşim üvey benimde aileminde çevreminde aklı almıyor yaptıklarını zamanında benim ağzımdanda konuşmuş başkalarına, kocasını etkileyebiliyor ve anlatamıyosun dinlemek gibi bir huyları yok kendi dedikleri doğru bir dünya yanlış onlara göre
Dükkanda babası eşime söylemiş. Eşimde annesini aramış o da sizin durumunuz kötü bu ara benim aklıma sen geldin bende babana söyledim demişSize bunu kim söyledi?
Sakin ol arkadaşım.
Siz ayrı evde kalıyorsunuz sanırım? kapısına dayanmak istiyorum dediniz çünkü.
Kaynanan kiminle yaşıyor? yanında kızı var mı ? oğlu var mı ? eşi var mı ? Siz ayrı evde yaşıyorsanız bir kere senin savunman hazır. " Ben senin evini nereden bileyim anne!, Altınlarını nereye saklıyorsun nereden bileyim anne.! Ne ara çalıcaz bu altınları anahtarın mı bizde anne.!"
Bana öyle geliyor ki kaynanan nereye koyduğunu unuttu. Etrafa sarıyor panikten. Olduda yerini bulursa.
Eşin asla affetmesin.
Sen sakinliğini koru.