• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill fikir!!!

Elbette ayrı evdeyiz son bir yıldır yarımşar saat ikikez gittim evine salonda oturup evime geldim. Asla üstüme alınmam bu durumu Rabbim korusun. İnsanlar madfi durumları kötüleşince daha çok çalışır tasarruf yapar özel zevkletinden vazgeçer evini küçültür ... falan bizde bu yoldayız Rabbim korusun eşimide korusun ben 5 yıllık kocamın annesi babasıda olsa haram mala el sürmeyeceğini biliyorum da o kadın 32 yıllık evladını bilmiyor mu. Sağır olaydım bunu duymayaydım. Açlıktan öleydim evlatlarım için babalarına yalan söylenmeseydi. En çok canımı bir annenin söylemesi yaktı

Elbette ayrı evdeyiz son bir yıldır yarımşar saat ikikez gittim evine salonda oturup evime geldim. Asla üstüme alınmam bu durumu Rabbim korusun. İnsanlar madfi durumları kötüleşince daha çok çalışır tasarruf yapar özel zevkletinden vazgeçer evini küçültür ... falan bizde bu yoldayız Rabbim korusun eşimide korusun ben 5 yıllık kocamın annesi babasıda olsa haram mala el sürmeyeceğini biliyorum da o kadın 32 yıllık evladını bilmiyor mu. Sağır olaydım bunu duymayaydım. Açlıktan öleydim evlatlarım için babalarına yalan söylenmeseydi. En çok canımı bir annenin söylemesi yaktı
Ayrıca eşim babasıyla kuyumcu dükkanı işletiyor koca dükkan dururken neden evdeki üç beş kuruşa tenezzül etsin bu günaha girsinki mantık dışı. 10 ay boyuncada babası yoktu eşim tek başınaydı dükkanda bir küpe açığı bile yok insan kendi malına düşman olur mu?

Sen de benim yorumuma cevap vermek zorunda değilsin.

Teşekkürederim. Gerçekten çok gerginim mantıklı düşünemiyorum. Hepinize zaman ayırdığınız için teşekkürederim

Kabul edilecek şey değil. Eşiniz sakinleşince konuşun. Siz kapısına dayansanız daha da suçlu olursunuz. Oğluna böyle iftira atan size ne yapmaz. Gidin polise.

Kabul edilecek şey değil. Eşiniz sakinleşince konuşun. Siz kapısına dayansanız daha da suçlu olursunuz. Oğluna böyle iftira atan size ne yapmaz. Gidin polise.
Haklısın. Korkarım şerrinden sabah gideriz büyük ihtimalle çünkü konuşulacak savunulacak bir konu değil polisin bunu ortaya çıkarması lazım

Ağlamak yerine gidip hesap sormalı,daha önce ne çalmışlıgını görmüşler de direk eşinden biliyorlar.Eşin Hakkı'nı savunmayı öğrenmeli yoksa seni de kendini de çok ezdirir hem ailesine hem de sosyal çevreye.Karakola da mutlaka gitsinler tabiki.O Zaman alakasının olmadığını da anlar annesi.Ama bu yaptıkları unutulmaz.

Dükkanda babası eşime söylemiş. Eşimde annesini aramış o da sizin durumunuz kötü bu ara benim aklıma sen geldin bende babana söyledim demiş
Sen yine de karışma. Eşin sakinleşince aralarında hallederler muhtemelen. Ha Ben olsam böyle bir iftirayı asla affetmezdim ama erkeklerin sağı solu belli olmuyor i. Sonra sen kötü olursun.

Ağlamak yerine gidip hesap sormalı,daha önce ne çalmışlıgını görmüşler de direk eşinden biliyorlar.Eşin Hakkı'nı savunmayı öğrenmeli yoksa seni de kendini de çok ezdirir hem ailesine hem de sosyal çevreye
Aynen çok çok haklısınız. Onunda beklemediği birşeydi. Eve geldiğinde yüzü kireç gibiydi ağladığını çocuklar görmesin diye be yapacağını şaşırdı. Ben hep söyledim ama herzaman haksız gördü hep annesi haklıydı ortalama son 1 yıldır geçmişteki olaylarında farkına varıp daha objektif bakıyor. Belkid annesini bu kızdırmıştır!!!

Aynen çok çok haklısınız. Onunda beklemediği birşeydi. Eve geldiğinde yüzü kireç gibiydi ağladığını çocuklar görmesin diye be yapacağını şaşırdı. Ben hep söyledim ama herzaman haksız gördü hep annesi haklıydı ortalama son 1 yıldır geçmişteki olaylarında farkına varıp daha objektif bakıyor. Belkid annesini bu kızdırmıştır!!!
Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler.Sizin açınızdan iyi olabilir ama eşiniz annesine karşı artık eski sıcaklığı hissedemeyecek gibi görünüyor.Çok onur kırıcı olmuş.Bence siz hiç kötü olmayın.Yoksa herşeyde sizin onu savunmanıza alışır.Babanında gelip duyurması inandığı anlamına geliyor Ayrıca.Gerçekten eşin için üzücü bir durum.İnşallah bulunur da onlar da utanır

O kadar üzüldük ki bulunduğumuz şehirden bile ayrımayı planladı eşim telefonlarını da engellemiş. Allah düşmanımın başına vermesin. Hem bu adi bir suç dolayısıyla başımıza gelen adi bir iftira hemde en yakınımızdan sırtımıza yediğimiz bir hançer içim sızladı eşimin haline. Kolay mı bir insan için en çok güvendiği kimdir şu hayatta anne baba evlat. Bizim durumumuzda birbirleri için hiç bir kalmadı. Benim ne annem var ne babam istedim ki bir ailenin içinde hem snnem olsun hem babam ama yaşadıklarım anlattıki onlar kaynana ve kayınbaba. Benim ailem toprakta

O kadar üzüldük ki bulunduğumuz şehirden bile ayrımayı planladı eşim telefonlarını da engellemiş. Allah düşmanımın başına vermesin. Hem bu adi bir suç dolayısıyla başımıza gelen adi bir iftira hemde en yakınımızdan sırtımıza yediğimiz bir hançer içim sızladı eşimin haline. Kolay mı bir insan için en çok güvendiği kimdir şu hayatta anne baba evlat. Bizim durumumuzda birbirleri için hiç bir kalmadı. Benim ne annem var ne babam istedim ki bir ailenin içinde hem snnem olsun hem babam ama yaşadıklarım anlattıki onlar kaynana ve kayınbaba. Benim ailem toprakta
Birbirinize destek olun belki var bir hayır.Böyle ana babadan da uzak durmak lazım pek ala da Mutlu olunuyor.Siz birbirinize inanın,güvenin...Çünkü en çok senin ilgine,desteğine ihtiyacı var.Allaha havale edin onları da.Aynı şeyi üvey annemden ben de gördüm iftira attı ve babamda inandı ensonunda parayı benim 3 yaşında olan kardeşim sakladığı yerden çıkardı ve al baba Dedi.Gülerek yüzüme baktılar ama içime öyle bir oturmuştu ki benim de.O kadın neyse ama baba sen inanmamalıydın dedin içimden.Hala da gözlerim dolar düşününce ve şuan hiç görüşmüyorum onlarla.Aileye zarar veren insan ana baba bile olsa kendi ailen için silmeyi bileceksin.

Sa-na-ne?
Yarın öbürgün sana aynı şeyi söylediğinde "annem öyle demek istemedi sen yanlış anladın" der. Yani o annesinin kapısına dayanmaz tatlım.. geri çekil!

İyi akşamlar konu sahibesi, arkadaşlar yine gerilim dolu cevaplar atmışlar benim de naçizane önerim eşiniz kendini savunsun, sizin sonradan kötü olma ihtimaliniz çok yüksek. Telaşınızı anlıyorum eş olmak böyle birşey sanane diyenlere takılmayın herkes aynı şeyleri hissetmek zorunda değil.

Back
X