Acill. Kv derdi

Bencabaverdim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
50
16
8
35
Mrb. Eşim evde olmayacagi zaman için bı haftalığına kv ve kp getirdi. Bense annemi çağırmıştım. Eşim ben önce çağırdım diyip her şeyi planladı ve beni dinlemedi. Kv beni hiç sevmez esyalarimi çalar. İstemedim evde yalnız kalsın programına ama eşim dinlemedi.
Şimdi de annemlere surat asiyon. Ben de senin aileni rezil edecem diyip duruyo. Sizce surat aşmakta hatalı miyim

niye tek bırakmıyor ki sizi önce bunun kavgasını yapın haklısınız

Bunca söyledığüın lafa rağmen hala kalıyorsan HAKSIZSIN !

Esyalarini mi çalar? Ne çaldi mesela.Bu arada senin ailen geliyorsa onunkiler de gelebilir.Fevri olma.Güleryüzlü ol.Sevmek zorunda degilsin saygili olun yeterli.

yahu baktım şimdi aynı minvalde 4 konu açmışsınız. yani ya boşanın ya da çaresine bakın. durup durup sızlanmanın anlamı yok.

Esyalarini mi çalar? Ne çaldi mesela.Bu arada senin ailen geliyorsa onunkiler de gelebilir.Fevri olma.Güleryüzlü ol.Sevmek zorunda degilsin saygili olun yeterli.
Onun la altlı üstlü otururken bı sürü kiyafetim kozmetigim tabagim vs kayboldu. Ve ben o ev dışında böyle şeyler yasamadim

Evet aynı duyguları hala hissetmeme rağmen ailemi bı kez daha uzmemek ve çocuğumu bı gün kaybetme korkusu yaşamamak için katlaniyorum
O zaman mızmızlanmıcaksın .
Sana biz ne desek boş.
Sen karar vermişsin..

Hayatın boyunca mutsuz mutsuz böyle mızmızlana mızmızlana yaşıyacaksın ..
Allah vermiş akıl fikir . Ve kısacıkk bır ömür.
Ne olursa olsun neden böyle hayatını zından edıyorsun.
Görmüyormusun adam odunn !

Eşyalarımı çalıyor derken? ne çaldı tanık oldunuz mu?ağır bir itham değil mi bu iyiysem iyi diyorsunuz anlamadı ki ben şimdi.

evde tek kalacak olan kişi sizsiniz
ister yalnız kalırsınız, ister arkadaşınızla, ister annenizle buna ancak siz karar verirsiniz eşiniz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…