- 19 Şubat 2018
- 50
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Bencabaverdim
-
niye tek bırakmıyor ki sizi önce bunun kavgasını yapın haklısınızMrb. Eşim evde olmayacagi zaman için bı haftalığına kv ve kp getirdi. Bense annemi çağırmıştım. Eşim ben önce çağırdım diyip her şeyi planladı ve beni dinlemedi. Kv beni hiç sevmez esyalarimi çalar. İstemedim evde yalnız kalsın programına ama eşim dinlemedi.
Şimdi de annemlere surat asiyon. Ben de senin aileni rezil edecem diyip duruyo. Sizce surat aşmakta hatalı miyim
Bitti bu evliliğe dair tüm umutlarim, sevgim, inancım. Herşey bitti . Nasıl bı çaresizlik ki kimseye derdimi anlatamadım buraya yazıyorum senden nefret ediyorum senden ve annenden ailenden .çocuğumla bı başıma kalmama sebep olan vicdansız kalbinden. Allah hepinize layık olduğunuz yaşamı versin. Gün yüzü gormeyin
Çünkü bebeğim var ve ben çalışıyorumniye tek bırakmıyor ki sizi önce bunun kavgasını yapın haklısınız
Evet aynı duyguları hala hissetmeme rağmen ailemi bı kez daha uzmemek ve çocuğumu bı gün kaybetme korkusu yaşamamak için katlaniyorumBunca söyledığüın lafa rağmen hala kalıyorsan HAKSIZSIN !
Onun la altlı üstlü otururken bı sürü kiyafetim kozmetigim tabagim vs kayboldu. Ve ben o ev dışında böyle şeyler yasamadimEsyalarini mi çalar? Ne çaldi mesela.Bu arada senin ailen geliyorsa onunkiler de gelebilir.Fevri olma.Güleryüzlü ol.Sevmek zorunda degilsin saygili olun yeterli.
O zaman mızmızlanmıcaksın .Evet aynı duyguları hala hissetmeme rağmen ailemi bı kez daha uzmemek ve çocuğumu bı gün kaybetme korkusu yaşamamak için katlaniyorum
Görmedim ama eşyalarınız hep onun evinde kayboluyorsa ve sadece sizin eşyalarınız ne düşünürsünüzEşyalarımı çalıyor derken? ne çaldı tanık oldunuz mu?ağır bir itham değil mi bu iyiysem iyi diyorsunuz anlamadı ki ben şimdi.
O zaman kendi annenize emanet etmek istiyorsanız tabi o gelecek gözünüz arkada kalmaması içinÇünkü bebeğim var ve ben çalışıyorum
Biliyor am a inanmıyorEşyaları çalar , kısmından eminmisiniz? Ağır itham olur bu. Eşiniz biliyormu o konuda rahatsız olduğunuzu. Bilmiyorsa doğrudur , aileme surat asıyosun demesi...
Doğru , annesi olduğu için kondurmak istemiyordur , yakıştıramıyordur öyle bişeyi...Biliyor am a inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?