- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Öyle yaptım[/QU
bence gidin,eşinizle problemlerinizi konuşun, bekara koca boşaması kolay olduğu gibi,sosyal medyada da boşan diyen çok olur,bu sizin hayatınız ve siz karar vereceksiniz, eğer eşinizi seviyorsanız ve aranızda büyük problemler (aldatma, şiddet) yoksa dönün, zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp anlıyacağınıza inanıyorum
Tamam gitmeyin peki neden bu kadar telaşlandiniz?Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
Birincisi döneceksiniz siz .
İkincisi baari ayrı ev ve yeni esya alsınlar da öyle dönün .Sakın dügün filan var diye dönmeyin.
1. Si canım kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin inanan inanır inanmayan inanamaz bi kaç var öyle her konuya fake diyen.Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
Vay canina o aryo bu aryo su esin aramadi bi ilk esin aramasi gerekirken gor nekadar sevildgini deger verildigini sen o adamla yasicaksin onun atamasi gerekyo gordun dmi o aramamis 3 gun olmus onla bunla yasamican sen o kapiyi kapatinca ikiniz kalcaksiniz buzamana kadar kavga su bu oldu kim gordu evinde herkes kapisini kapatip oturuyo gidince mi degerli olunyo anlamadmki. Sakin donme aileni de dusun eger donersen ailende yuzu duscek bidaha da sana inanip yardm etmezler yine gider o cehenneme diye.aileni dinle lutfen kimse ilgilendmi buzamana kadar ailen arkanda oldu onlarmi bakcak seni kizini kimsenn umrunda olmazsin.naparlarsa yapsinlar hayatina bak buzamana kadar bu insanlari tanimadginda yasamadinmi yine yasarsin canmKonuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?