Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Şimdi dönersen bile bile lades diyeceksin
Tekrar dönmek isteyeceğin garanti ama o zaman ailen böyle arkanda olmaz

bence gidin,eşinizle problemlerinizi konuşun, bekara koca boşaması kolay olduğu gibi,sosyal medyada da boşan diyen çok olur,bu sizin hayatınız ve siz karar vereceksiniz, eğer eşinizi seviyorsanız ve aranızda büyük problemler (aldatma, şiddet) yoksa dönün, zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp anlıyacağınıza inanıyorum

Birleşecekseniz birlesin, boşanacaksanız boşanın lütfen.
Arkası yarın gibi seri konu açıyorsunuz. Hangi başlığı açsam sizsiniz, bize de acıyın artık.

Mune abla darlandım

Şiddet hakaret var defalarca.

Bizi kanser ettin döneceksen dön bir daha da konu açma. Sürekli aynı şeyleri yazıp bizim sinirlerimizi bozuyosunuz üzülüyoruz sizin için sonra atıyosunux kendinizi yine kv eş kucağına insaf yahu. Pess!

Tamam gitmeyin peki neden bu kadar telaşlandiniz?

Kayninla eltin korkmustur anam basimiza kalacak diye. Yoksa niye gelsinler. Ha tabi bide sünnet dügünü var. Kim hizmetcilik edecek. Sanki gideceksin gibi geliyor bana. Unutma ama kizina öl dedi o kadin. Belki den ölesin feyzaaaaa derken cocugun agzini burnunu tuttu belki hirpaladi sacini cekti. Belki bidahaki sefer kizini öldürmeye tesebbüs edecek. Anaysan evladinin biraz kiymeti varsa asla ama asla dönme

Birincisi döneceksiniz siz .
İkincisi baari ayrı ev ve yeni esya alsınlar da öyle dönün .Sakın dügün filan var diye dönmeyin.

Zaten eger o kizina Feyza sen ölesin ölesin diyen kv olacak kadinn suratina bakarsa insanligindan anneliginden süphe edicem.

Eltiyle kaynın tutuştu tabi çirkef ana başımıza kaldı diye. Düğün bitsin görümcede başlar aramaya. Analarını başlarına kaldı. Şakın Ayrı ve uzakta ev tutulmadan gitme. Ama gideceksin gibi.

1. Si canım kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin inanan inanır inanmayan inanamaz bi kaç var öyle her konuya fake diyen.

2.si konularınızı bilmiyorum ama iyi düşünün derim.

Vay canina o aryo bu aryo su esin aramadi bi ilk esin aramasi gerekirken gor nekadar sevildgini deger verildigini sen o adamla yasicaksin onun atamasi gerekyo gordun dmi o aramamis 3 gun olmus onla bunla yasamican sen o kapiyi kapatinca ikiniz kalcaksiniz buzamana kadar kavga su bu oldu kim gordu evinde herkes kapisini kapatip oturuyo gidince mi degerli olunyo anlamadmki. Sakin donme aileni de dusun eger donersen ailende yuzu duscek bidaha da sana inanip yardm etmezler yine gider o cehenneme diye.aileni dinle lutfen kimse ilgilendmi buzamana kadar ailen arkanda oldu onlarmi bakcak seni kizini kimsenn umrunda olmazsin.naparlarsa yapsinlar hayatina bak buzamana kadar bu insanlari tanimadginda yasamadinmi yine yasarsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…