Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Ararlar tabiki sen gitmezsen kv eltin ve kaynının başına kalacak senin gibi sessiz vur kafasına al ekmeğini elinden misali birini bir daha nerden bulacaklar ...umarım dönerek onlara hizmetçilik yapmaya devam etmezsin

Hepsini engelle veya kırmak istemiyorum dersen konuş ama kararlı bir şekilde. Ayrıca babam ne derse odur de ve ben üzülürsem ailem iki kat üzülür onları ezemem de.

Akşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum
3 gundur konularinizi okuyorum ilk defa yorum yapicam mesaj atmis yengenle seni alcaz diye telas yapmisiniz telasa ne gerek var arkadasim seni sacindan surukleyip goturcek degiller ya cevap bile verme gelirlersede ister konus ister konusma bu kadar artik kendine hayat cizmeyi dusunuyorsan kimseyi onemseme dua et ailen sahip sana

Kaynın gerçekten iyi niyetli ise,babacan bir adamsa,annesi ile kardeşi ile konuşsun önce.
O kardeşini kulağından tutup sürükleyerek sizin kapınıza getirsin.
Annem de bende kalacak bundan sonra,siz bir toparlanın bakarız çaresine desin mesela..
Olmuyo de mi?
Akşam gelip seni alacam nedir?
Marketten ekmek mi alıyor?

Kaynınla değil kardeşi ile evlisin.
Çaresi varsa bu işin o kocan olacak süs bitkisi yapacak birşeyler.
Adam olacak mesela.
Evli bir adam,olgun bir adam!

Dönersen de dönmezsen de buraya yaz e mi.
İnsanlar (ben de dahil) senin döneceğini düşünüyor.
Senin kararın elbet bizler bir yere kadar yorumluyoruz.
Umarım önce kendini ve bebeğini düşünerek hareket edersin.

Niye açmayacaksın? Çoluk çocuk sahibi kadınsın. Baban bütün aileye kinlenmis hakli o bir baba. Ama sen her birini daha iyi tanıyorsun. Kime laf anlatılır kime anlatılmaz. Aç anlat ne var ne yoksa. Açmayarak yabanilik yapmanın bir anlamı yok ki. Kayinvaliden sana çektirirken niye yardim etmemişler demiş arkadaşın biri. Disardaki insanlar ne bilsinler. Ayrıca başkası sana nasıl yardım edebilir ki? Gelip seni ordan alip kendi evlerine mi yerlestireceklerdi? Esin ve kayinvalidenle muhatap olmak istemeyebilirsin. Sana bilinçli olarak kötülüğü dokunmamış insanların telefonunu hele de bu kadar ısrarla ariyorlarsa açmamak garip bir durum. Senin saklayacak kaçacak bir mevzun yok ki. Yavruma ve bana ölelim diye beddualar ettiler, iç çamaşırımi dahi benim alma hakkım yok... bunları anlat ki bilsin insanlar. Sonra olmadık laflar kulağına geldikçe sınır olursun

Sizin konular da Ayşegül'ün kitap serisine döndü artık mübarek. Ayşegül evden ayrılıyor, Ayşegül'ün kocası onu arıyor, Ayşegül'ü babası çağırıyor... Bu platforma üye olmadan önce hayatınızı nasıl sürdürebiliyordunuz, karar alabiliyor muydunuz mesela kendi başınıza? Yoksa hep birilerine sormakla mı geçti ömrünüz? Cidden merak ediyorum zira anormal yani artık bu kadarı.

akşama kadar asık süratli bir kv ve evin içinde bana it kopek oro*pu diyen bir ese hizmetcilik yapmisim

Sana it kopek.o..pu diyen bir es..
Ve sen hala dakka basi o aradi bu bunu dedi ACIL acil diye konu aciyorsun.

Bir daha ki konu basliginin..bosanma dilekcemi verdim..olmasini temenni ediyorum.

Aıleni dinle açma
Babanı aramaları gerek bu durumda. Geri dönersen tekrar sorun olursa aılenın yanına geri gitmeye yüzün olmaz.

Kimse seni baban gibi sevmez canim bunu unutma. Kaynin sen kardesiyle iyi oldugun surece iyidir. Eninde sonunda kardesini tutar. Baban dogru soylemis bisey varsa babani aramalari lazim onlar senin aklini celmeye calisacaklar sakin....

Babanı dinle ya öffff

sana sahip çıkan bir ailen varsa eğer arkana bakma geleceğe bak. evladını büyüt çalış anne ve babana sarıl. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…