acilll kizlar yardim dogumdan once avilma ve nisaaannn ?

slvishn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
115
58
38
32
Selam kizlarrrr 38+1 haftalik hamileyim bgun muayene olduuum ve doktor 2 cm acilma oldugunu soylediii istersen yatirayim seni dedi ama ben hayir dedim acaba evet mi deseydim hmmm....? Bide bisi sorucam bu nisan dedikleri sey kan mibolmak zorunda cok streslendimmmmm

mrb nişan dedıklerı sey kan oluyor benımde ılk gebelıgımde oyle olmustu sabah kan gelmıstı saaat 4 te falan gıtmıstım hastaneye acılma ve sancı yoktu sunı sancıyla dogurdum suyum geldıgı ıcın gondermedıler 22 saat sancı cektım ertesı gunu oglen dogurdummm :)

:KK1:o_OAnladimmmm... ya ben cok heyecanli ve stressliyim ilk doogumum olucak allahin izniyle 20 gunum var :) bende suan akintim var ve cevremdekiler dioki kan olmak zorunda degil beyaz koyu akinti oluncada olabilecegini soylediler acaba dogrumuuuu kiii

Amin canim Allah razi olsun tesekkur ederjm insallah bebislerimize saglikla hayirla kavusuruz ...

İlk hafif kirmizimsi akinti 36+0 da geldi ara ara sumuksu sari kahve arasi akinti geldi 37+1 de sabah resmen kanli akinti geldi sabah 7de dus aldim kahvalti yapti sancilar siklasti 10 da hastaneye gittim 14.30 bebgime kavustum

bence hayır demekle iyi yapmışsın 38. hafta çok geç değil. bebeğin hareketlerini ve kasılmaları takip et inşallah kolay bir doğum olur.

gerçi sen 5 kasımda açmışsın bu konuyu belkide çoktan doğurmuşsundur :KK48:

:KK37::KK31::KK55:
bence hayır demekle iyi yapmışsın 38. hafta çok geç değil. bebeğin hareketlerini ve kasılmaları takip et inşallah kolay bir doğum olur.

gerçi sen 5 kasımda açmışsın bu konuyu belkide çoktan doğurmuşsundur :KK48:
Evet canimmm carsamba gunu 1. Haftamiz doluyo oglusumuzla

:KK37::KK31::KK55:
Evet canimmm carsamba gunu 1. Haftamiz doluyo oglusumuzla
ayy canm senn adına çok sevndm allah mutlu etsn sağlık versn :) oğlun kılosu boyu kaç birde kaçıncı haftada doğdu normalmı ? çok soru oldu ama benmde yaklaştı baya heycan bastı benide

:KK47:
ayy canm senn adına çok sevndm allah mutlu etsn sağlık versn :) oğlun kılosu boyu kaç birde kaçıncı haftada doğdu normalmı ? çok soru oldu ama benmde yaklaştı baya heycan bastı benide
Canimm ben muayene icin 38+5 haftalikken doktora gittim acilman var 3 santim dedi seni yatirmam gerek dedi ben o gun musait degildim iki gun sonra gelsem olurmu dedim doktor olmaz dedi cok tehlikeli oldugunu soyledi ogleden sonra saat 3te tekrar gel acilman varsa seni yatiricam dedi saat 3 te gittim acilmam 4 santim olmus doktor hemen yatirdi ama ben ne acilsigini hissettim ne sanci hissetmistim dogumhaneye aldilar beni saat 15.00 te yattim 19.00da tek kisilik dogumhaneye aldilar 20 dk da dogurdum :) cok sukur bebegim saglikli 3.300 kilosu 50.7 cm boyu canim bir haftalik oldu smdi rabbim hayirli omurler nasip etsin senide hizli bi sekilde kurtarsin hemen emzir canim ben dogumdan sonra hemen emzirdim :) ay cok mu konustum ne =))

:KK47:
Canimm ben muayene icin 38+5 haftalikken doktora gittim acilman var 3 santim dedi seni yatirmam gerek dedi ben o gun musait degildim iki gun sonra gelsem olurmu dedim doktor olmaz dedi cok tehlikeli oldugunu soyledi ogleden sonra saat 3te tekrar gel acilman varsa seni yatiricam dedi saat 3 te gittim acilmam 4 santim olmus doktor hemen yatirdi ama ben ne acilsigini hissettim ne sanci hissetmistim dogumhaneye aldilar beni saat 15.00 te yattim 19.00da tek kisilik dogumhaneye aldilar 20 dk da dogurdum :) cok sukur bebegim saglikli 3.300 kilosu 50.7 cm boyu canim bir haftalik oldu smdi rabbim hayirli omurler nasip etsin senide hizli bi sekilde kurtarsin hemen emzir canim ben dogumdan sonra hemen emzirdim :) ay cok mu konustum ne =))

ayyne güzel yaaa.. maşşallah allahım bizede nasip etsin morlım bozuk biraz bebegim10 gündür hiç kılo almamış 2800 gr da kaldı dr um 5 günsonr yıne gel dedi kılosuna bakıcam ... yemek lıstesi söyledi inşallah sorun çıkmaz :(

Canimm hic uzulmeee sen benim oglusum dogdugunda cok zayifti kilosu iyiydi ama zayifti dogduktsn 5 gun sonra topuk kani aliniyo ya o zamsn tartildi 500 gr almisti emzirirsen cabuk kilo aliyolarrr btanemmm :)

Canimm hic uzulmeee sen benim oglusum dogdugunda cok zayifti kilosu iyiydi ama zayifti dogduktsn 5 gun sonra topuk kani aliniyo ya o zamsn tartildi 500 gr almisti emzirirsen cabuk kilo aliyolarrr btanemmm :)

canım bugun gittim kontrole dr da dedi zaten 3 kılo olmş korkma dedi...ben kordondanmı beslenemıo dıye korktm aslında.. doğuma da az kaldı bakalm sağlıklı hayrlı ı şeklde gelsn inşallah

canım bugun gittim kontrole dr da dedi zaten 3 kılo olmş korkma dedi...ben kordondanmı beslenemıo dıye korktm aslında.. doğuma da az kaldı bakalm sağlıklı hayrlı ı şeklde gelsn inşallah
Cok sevindim canim doktorunda sana moral vermesine.... masallah bence iyi kilosu erken dogmaz ise eger standart kilosuyla dogar umarim ben 38+5 te normal dogumla 3300 dogdu benim oglum 10gun once dogurdum btanem:)

Cok sevindim canim doktorunda sana moral vermesine.... masallah bence iyi kilosu erken dogmaz ise eger standart kilosuyla dogar umarim ben 38+5 te normal dogumla 3300 dogdu benim oglum 10gun once dogurdum btanem:)

senın adına çok sevindim canımm.. ne güzel yaaa maşşallah... darısı başıma bende normal doğumu çok istiyorum umarım olur... normal doğumun zorlukları varmı peki ... genelde hemen kalkıyorsun diyorlar... birde tavsiyen varmı doğum için..?

:anneadayı:
senın adına çok sevindim canımm.. ne güzel yaaa maşşallah... darısı başıma bende normal doğumu çok istiyorum umarım olur... normal doğumun zorlukları varmı peki ... genelde hemen kalkıyorsun diyorlar... birde tavsiyen varmı doğum için..?
Canimm allah razi olsunnn amin hayirlisiyla insallahhh nasip olur normal dogum evet canim kalkiyorsun hemen ikinci ve ucuncu gunu ayaktasin allahin izniyle .. daha oncede soylemistim canindan bi can meydana geliyor biraz sancin olucak haliyle canimmm ama bebegin dogupta bas ucuna koyulunca onu gorunce aman allahim bu srnin bi mucizen diosun heleki şoyle iki haftalik falan olsun agrilarin kalmayinca bidaha cekerim o agriyi diceksin :) canim ben hic yurumedim hamilrligim boyunca biraz ailevi sorunlarim vardi o yuzden ama yuruseymisim daha cabuk dogurcakmisim sanirim brnim acilmam cok iyiydi canim ben hic farketmedim acilmam oldugunu doktor beni sanci odasina aldiginda hic sancimm yoktu 5 cm acilmam vardi senin varmi acilman hic muayrne oldunmu bide canim soylemesi ayip ama biz esimle 38. Haftaya kadar birlikte olduk biraz onunda Buyuk etkisi oluyormus.. ay cok konustum valla

:anneadayı:
Canimm allah razi olsunnn amin hayirlisiyla insallahhh nasip olur normal dogum evet canim kalkiyorsun hemen ikinci ve ucuncu gunu ayaktasin allahin izniyle .. daha oncede soylemistim canindan bi can meydana geliyor biraz sancin olucak haliyle canimmm ama bebegin dogupta bas ucuna koyulunca onu gorunce aman allahim bu srnin bi mucizen diosun heleki şoyle iki haftalik falan olsun agrilarin kalmayinca bidaha cekerim o agriyi diceksin :) canim ben hic yurumedim hamilrligim boyunca biraz ailevi sorunlarim vardi o yuzden ama yuruseymisim daha cabuk dogurcakmisim sanirim brnim acilmam cok iyiydi canim ben hic farketmedim acilmam oldugunu doktor beni sanci odasina aldiginda hic sancimm yoktu 5 cm acilmam vardi senin varmi acilman hic muayrne oldunmu bide canim soylemesi ayip ama biz esimle 38. Haftaya kadar birlikte olduk biraz onunda Buyuk etkisi oluyormus.. ay cok konustum valla

canım ben hala doğurmadım yaa... ne sancım var ne açılma :( napcam bilmiym 35. haftaya kadar çalıştım yürüyş yapıorm günde 2-3 saat..ama yokk açılmam olmassa sezeryan diyor doktor...pztsi 40. haftaya girmeye başıcam bakalım ne olcak hayırlı sağlıklı bir şekilde bende kucama almak istiyorum artık :(:(:(

canım ben hala doğurmadım yaa... ne sancım var ne açılma :KK43: napcam bilmiym 35. haftaya kadar çalıştım yürüyş yapıorm günde 2-3 saat..ama yokk açılmam olmassa sezeryan diyor doktor...pztsi 40. haftaya girmeye başıcam bakalım ne olcak hayırlı sağlıklı bir şekilde bende kucama almak istiyorum artık :KK43::KK43::KK43:
Ay benn seni cok merak ettim dedim herhalde dogum yapti o yuzden donmedi sabret canim kismet neyeyse o olsun hayirlisiyla btanem uzulme bebisimizide uzmeeeee bunyeye gore degisiyor sanirim canim bak bende hic yuruyus yapmadim kendi kendine acilmam olmustu... hersey olacagina varir melegim :) ama buraya yaz ben merak edttim seni gelismelerden doktora gittinmi baska bisi demedi mi boy kilo falan kuzum

Back
X