ACİLLLL SİTEYLE İLGİLİ

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
Arkadaşlar iş yerinde giriyorum ve kk de sayfanın altında ya göğüs resimleri yada cinsel organ resimleri çıkıor
"Resim Ekledim, Fikrinize İhtiyacım Var Kızlaaarrr" veya "18 yaşına göre göğüslerim büyük mü" gibi başlıklar altında resimler var nasıl kaldırabilirim

Buna benzer birkaç konu daha açıldı ama site yöneticileri o resimlerin önerilen popüler konulara ait olduğu için kaldırılamayacağını söyledi. Ben normal memeyi sorun etmem ama böcek yumurtalı bir meme var ki her gördüğümde acayip iğreniyorum o lanet olası şeyden. En iyi çözüm konulara bakarken çok altlara gitmemeye çalışmak herhalde.

aynı bende çok muzdaribim bu konudan milletin memesini görmek zorunda değiliz hele şu böcekli olanı ıyyyyyyyyyy

Kesinlikle bende şikayetçiyim sapık bir site açmışımda gizli gizli bakıyomuşum gibi hissediyorum. Bikini fotoğrafından meme fotoğrafından gına geldi bundan önce vajina vardı o kaldırıldı. Lütfen gizleyin görmek isteyen zaten yazar bulur

Oyyy böcek yumurtalı meme. Benim de kabusum o görsel. İnsanın memelerini çıkarıp atası, sonra da çığlık atarak kaçası geliyor vallahi.

bahsettiğiniz görsel ile ilgili kaçıncı başlık kimbilir.. ama maalesef ancak reklam engelleyicileri falan kurarsak gider.

uf sıkıldık artık bu konulardan reklam engelleyici yükleyin kardeşim madem o kadar rahatsızsınız

Oyyy böcek yumurtalı meme. Benim de kabusum o görsel. İnsanın memelerini çıkarıp atası, sonra da çığlık atarak kaçası geliyor vallahi.
Ben böcek yumurtasi gibi seylere karşı çok hassasim ve görünce kaşıntı ve ürperti basar. O resmi ilk gördüğümde bütün gece kaşıntı ve iğrenme hissinden uyuyamamıştım, gözümün önünden gitmemişti hiç

Ben mozilla icin ad block plus yükledim kurtuldum

Çıplak adam başlığında da Atatürk'ün resmi çıkıyordu. Ne alakaysa.

Harbii çoook iğrenç o ya, aklımdan çıkmıyor. Geçen sabah duş alırken duş başlığını o resme benzettim, yine içim kalktı.

adblock kullanın tertemiz gezersiniz siteyi

Harbii çoook iğrenç o ya, aklımdan çıkmıyor. Geçen sabah duş alırken duş başlığını o resme benzettim, yine içim kalktı.
Ben de aynı şekilde sık gördüğüm dekoratif bir nesneyi ona benzettim ve artık ona bakamıyorum bile, hep aklıma geliyor. Kk psikolojimi bozdu

o meme resmı varya bence o ıyı yanı o konuyu acan ne amacla acmıs oyle anlamadım daha ne olacak :)

aynısını yazacaktım ....yeminle öğürtü geliyor o fotodan..gece rüyama girdi kabusum oldu..siteye girmye korkuyorum.böyle giderse siteye girmeyeceğim..ne iğrenç şeydir o öyle...en azından o konuyu kapatsın yalvarıcam aartık...
Mune Kazen

bende de kukulu reklamlar çıkıyor böyle iğrenç iğrenç

offf aynı fıkırdeyım o ıgrenc resmı görunce oram buram kasınmaya baslıyo tuylerım dıken dıken oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…