- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Ya ne ipsiz sapsız insanlar var işi gücü yok mu bunların.Lutfen biri yardim etsin burdan biriyle tanistim faceden birbirimizi ekledik bikac gundur bi tanidigimla tanistrcam seni ddi istemiym deyince erkekoldgunu itiraf etti ben seninle taniscaktim niye istemiyosun falan!engelledim faceden simdi de butun uyelere seni erkek olaraktanitcam dio.!yoneticilerden yardim istiyorum.sirf bu yuzden hesabim kapatilmasin.sinirden olcem simdi!!!!
Buradan biri ile mi tanistinLutfen biri yardim etsin burdan biriyle tanistim faceden birbirimizi ekledik bikac gundur bi tanidigimla tanistrcam seni ddi istemiym deyince erkekoldgunu itiraf etti ben seninle taniscaktim niye istemiyosun falan!engelledim faceden simdi de butun uyelere seni erkek olaraktanitcam dio.!yoneticilerden yardim istiyorum.sirf bu yuzden hesabim kapatilmasin.sinirden olcem simdi!!!!
Zor durumda oldugum icin konu actimhemenzaten.inanmanizi beklemiyorum.ben size erkek uye var diyorum.herneyse inananlar yeter.Burda niye kendi ismimizle hesap açmıyoruz? Gizli olsun ki rahatça derdimizi paylaşalım diye. Sen burda biriyle tanışıp şak diye faceden eklersen saçma sapan şeylerle karşılaşırsın tabi. Ayrıca ne inanalım sana. Ya bu söylediğini sen yaptıysan?? Ben şu anda senin erkek olduğuna inandım mesela
Deli deliyi dakikada buldu diyosun yaniNicki ne? bellki sen de erkeksin
Erkek üye hep oluyoZor durumda oldugum icin konu actimhemenzaten.inanmanizi beklemiyorum.ben size erkek uye var diyorum.herneyse inananlar yeter.
Caddy zeynep di sanirim ismi.ama anlmdm o kadar yalan salladiki.ablasinin hesabiymis bu ama ben bsindanberi onunla konusuyrm.demekki onun.kim kız o irkek
Nasıl hatırlamıyorsun nickiCaddy zeynep di sanirim ismi.ama anlmdm o kadar yalan salladiki.ablasinin hesabiymis bu ama ben bsindanberi onunla konusuyrm.demekki onun.
Sakin olNe bilim acemiyim burda hep erkekuye oldugunu bilmiyodum.ilk kez boyle biriyle karsilastim diye panik oldum sikayet etcem seni erkeksindiye dedi.o yuzden.
Evet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?