- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Sen de abartma istersen hic mi erkekle görüşmedinO kadar sinirlerim bozuldu ki ilk kez goruym boyle biseyi.kac gundur evli bi kadinla konustugumu saniyorum yaa.bi daha tovbe!
Arkadaşım benim açtığım konularada yazışmalarimada bakın ve diğer arkadaşın yazdiklarinada hep ayni soruyu sorduğu için engellemek için erkeğim dedim kendide geldi böyle bişey yaptı
Goz ardi et demistim oyle deyince galiba onun mesaari bnde gorunmuo..burda soylediklerine cevap vermek icin geri aldim.Sen de abartma istersen hic mi erkekle görüşmedin
Bi de bu kadar derdin arasında hesap bilgilerini mi düzenliyorsun?
Aynen zaten buna takildim.ne ayni sorusu soruyorum buyursun soylesin..ben niye soru sorayim kendiniz yazmadinizmi ya siurekli seni arkadadimla tanistrcam bu konuyu kapatmcm diye?Ben anlamadım niye böyle bişey söylediniz engellemek varken.
G
Goz ardi et demistim oyle deyince galiba onun mesaari bnde gorunmuo..burda soylediklerine cevap vermek icin geri aldim.
Hayir asla öyle bişey yapmadimAynen zaten buna takildim.ne ayni sorusu soruyorum buyursun soylesin..ben niye soru sorayim kendiniz yazmadinizmi ya siurekli seni arkadadimla tanistrcam bu konuyu kapatmcm diye?
Erkek olan Witch gibiSen de abartma istersen hic mi erkekle görüşmedin
Bi de bu kadar derdin arasında hesap bilgilerini mi düzenliyorsun?
Ozelden birbirimizi faceden ekleyelimmi dedi bsnde tanidik cikar falan dedim sonra ekledik adi soyadini verdi bnde verdim.facede de kac gundur konusuyoruz surekli kendisi soru soruo bnde soruym o sorunca.foto istedi surekli..bide iste en sonunda biriyle tanismya iknaya calisti.istemedim bendim tanisnak isteyen dedi.bnde niye fotomu istiosunbn seni kiz sandim da konusuyorum pislik dedim.sonra engelldm.sonra deminburdan mesaj atti senin erkek uye oldgnu soylucemherkese ddi.bu konuyu actm hmn.Ozelden facebook bilgilerini mi vermistin? Nasil gorustunuz ?
dün gece beni de erkek sandılar geyik konusunda nasıl ispat ediceğimi şaşırdım BAT 12 eylül dedim. ona bile tedirgin oldu kızlar. takip ediyosan biliyosndur dediler. ayy çok zor durmda kaldımCevap ver bakalim
Eyeliner ve maskara arasindaki fark?
Sutyen numaran kac?
Kayın gorumce elti kavramlarini acikla.
Sorduğu soru ben bakire değilim erkekler bunu nasil karsilarAynen zaten buna takildim.ne ayni sorusu soruyorum buyursun soylesin..ben niye soru sorayim kendiniz yazmadinizmi ya siurekli seni arkadadimla tanistrcam bu konuyu kapatmcm diye?
Valla deglm ya nasil inandirayimBence ikiside erkek ve arkadaşlar burada hepimizi keklemeye çalışıyolar
o mesajın ekran görüntüsünü atar mısın buraya,ispat açısındanOzelden birbirimizi faceden ekleyelimmi dedi bsnde tanidik cikar falan dedim sonra ekledik adi soyadini verdi bnde verdim.facede de kac gundur konusuyoruz surekli kendisi soru soruo bnde soruym o sorunca.foto istedi surekli..bide iste en sonunda biriyle tanismya iknaya calisti.istemedim bendim tanisnak isteyen dedi.bnde niye fotomu istiosunbn seni kiz sandim da konusuyorum pislik dedim.sonra engelldm.sonra deminburdan mesaj atti senin erkek uye oldgnu soylucemherkese ddi.bu konuyu actm hmn.
Ne paylaştın da şok oldunO manada demiuorum evli bi kadinla dertlestgmi saniyorum buyugum diye.erkegim deynce sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?