Acilllllll!!!

Sorduğu soru ben bakire değilim erkekler bunu nasil karsilar
Ne kadar ayıp ya bu şekilde bir grnç kızın size güvenip sorduğu bu derece özel bir doruyu deşifre ediyosun kadında olsan erkekde olsan yaptığın çok ayıp. Srn erkrksib kesin hırs yapmışsın burda kızı küçük düşürmeye çalışıyosum bu yaptığını bir bayan asla yapmax Mune Kazen

Bi dk bilgisayardan giripatcammesajlari. Hatta o daatsinbuyur caddyzeynep at bastan sona.

Teldekileri sildim o sinirleengelleyip.bilgisayrda duruo oluo bazen bakim bi.o da atsin ya benim korkck biseyim yokbastansona at caddyzeynep bekliyorum bnde atiym

Ağız tadıyla bi dedikodu yapamıyoruz şurda kadın kadına Bu erkeklerin adı bile ortalığı karıştırdı. İki taraf da kanıtlasın ya da ikisi de silinsin.

ben neden gizlisini söyleyeyim açtığı konuya bakar misiniz Ltf ya

Kk da samimi olduğum birkaç arkadaş var ki yıllardır hem ben hem sizler tanırsınız bu forumda
Eşlerine, bebeklerine kadar bilirim. Yakın tarihlerde gebelik geçirdik vs.
Ama yine de B blackwitch7 kadar gece gündüz yazışmam faceden filan
Burda adam akıllı sohbet eder işim varsa işime eve gidiyorsam yemeğe vs odaklanırım
Daha yeni tanıyosun, faceden ekliyosun, foto istiyo saf saf dinliyosun
Suç sende valla köyden gelen saçı iki örgülü Ayşecik bile eski Türk filmlerinde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…