- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi blackwitch7
-
dün gece beni de erkek sandılar geyik konusunda nasıl ispat ediceğimi şaşırdım BAT 12 eylül dedim. ona bile tedirgin oldu kızlar. takip ediyosan biliyosndur dediler. ayy çok zor durmda kaldım
bel altı vurma arkadaşımSorduğu soru ben bakire değilim erkekler bunu nasil karsilar
Ya da gaydirValla bir erkek burada bu kadar zaman geçiriyorsa cidden çok işsizdir.
Yazık!
Şimdi onca derdimin arasında hanginiz erkeksiniz hiç takamıycam yani..
Beni inandırmaya çalışmanıza gerek yok yöneticiler gelince anlayıp bilgi verirler bizeValla deglm ya nasil inandirayim
Ne kadar ayıp ya bu şekilde bir grnç kızın size güvenip sorduğu bu derece özel bir doruyu deşifre ediyosun kadında olsan erkekde olsan yaptığın çok ayıp. Srn erkrksib kesin hırs yapmışsın burda kızı küçük düşürmeye çalışıyosum bu yaptığını bir bayan asla yapmaxSorduğu soru ben bakire değilim erkekler bunu nasil karsilar
Peki sana bi soru.o zaman niye tanistrmak istiymdeyince tanismadim?
Peki sana bi soru.o zaman niye tanistrmak istiymdeyince tanismadim?
maPeki sana bi soru.o zaman niye tanistrmak istiymdeyince tanismadim?
ben neden gizlisini söyleyeyim açtığı konuya bakar misiniz Ltf ya
Simdi bisey dicem!!terbiyesiz benim ozelimi diline dolama!actigmkonu cinsellikmi sence?benorda neyin derdindeyimsen bekaret konusu acmis diynyaaNe anlamadimarkadasim senin üye olur olmaz actigin konu cinsellik kimi kandiriyorsun
ma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?