Açılsam mı sussam mı?

guyhanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
46
76
8
30
Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama böyle bir şeyle buraya giriş yapacağımı hiç düşünmezdim, hoşlandığım bir bey var hem de uzun zamandır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diyebilirim aynı binada farklı birimlerde çalıştığımız biri var sohbetimiz var ama oldukça mesafeli ve iş konularından konuşuyoruz kendisi arkadaşları dışında pek konuşmuyor gözlemlediğim kadarıyla tanıyan kime sorduysam da çok iyi şeyler söylediler hakkında sorun şu ki ben nasıl hislerimi belli edebilirim şu an bir şey hissetmiyor bunu biliyorum çok ortamımız olmuyor ortak arkadaşımız da yok ne yapacağımı bilmiyorum şimdiden teşekkürler

Arada kahve içmek için çağır telefon numarası varsa arada mesaj at

Arada kahve içmek için çağır telefon numarası varsa arada mesaj at
Numarası yok ama iş yoğunluğundan onun katına çıkamıyorum o da bizim kata inemiyor koridorda karşılaştıkça konuşuyoruz baya baya lise dönemi platoniğine döndü benimki pencereden görüp arkasından bakıyorum

direkt kahve içeyi içmeyi teklif edebilirsin. bana kalırsa erkekten beklememek gerekiyor. ilerde çok geç olduğunda pişman olmamak adına şansını dene bence.
Kesinlikle ben de öyle düşünen biriyim ama nedense aşırı utanıyorum ona karşı görünce bile elim ayağım birbirine dolanıyor bir de belli bir süre sonra şehir değiştireceğim bir şekilde açılmam ya da belli etmem gerekiyor gibi hissediyorum olduğum yer çok küçük bir yer herkes birbirini tanıyor laf söz olsun da istemiyorum çok karışık ya

Pogaca yap hikayene ekle aksamdan
Belki begeni atar hikayene
Sende ona pogaca goturursun
Sonra da nasil olmus diye yorum bekliyorum he dersin
Oyle baslar muhabbet
Can bogazdan gelir
Yaaaaaa ona düşecekse börek bile açarım hahahaha bunu yapayım ama bu mantıklı geldi bir de ben iki tane sınava girmiştim biri şu an bulunduğum yer hatta onun yanında çalışmak için biri İstanbul için ama İstanbul’u kazandım bunu duyduğunda ya nasıl ya ben seni bizim buraya bekliyordum falan diye çok üzülmüştü

Nerede yaşıyorsun. Büyükşehir ise güzel bir yer keşfet ve koridorda karşılaşınca davet et. Arkadaşla gidecektik ama ekildim senin işin yoksa gidelim mi de (ben eşimi çok güzel bir kebapçı buldum diye kandırmıştın tabi o zamanlar pandemi de vardı)

Nasip belki birseyler vesile olur kalirim kimbilir diyip sinyal caksaydin ya
Pogacayi verirsen konu acilirsa oo bu ne ki carsaf carsaf borek aciyorum ben dersin reklam iyidir heheh

Allahım yine kalbe giden yol mideden geçmiş büyük şehirde olsa belki biraz daha rahat olabilirdim ki hiç utanmam sıkılmam normalde ayıp mı günah mı seviyoruz şöyle söyleyeyim geçen aylarda 2. A101 açıldı diye sevindik birkaç ay önce çiğ köfteci bile yoktu

Nasip belki birseyler vesile olur kalirim kimbilir diyip sinyal caksaydin ya
Pogacayi verirsen konu acilirsa oo bu ne ki carsaf carsaf borek aciyorum ben dersin reklam iyidir heheh
Hahahah ahhh yaaaa Yanyana çalışma fırsatı olsaydı böyle olmazdı şeytan diyor yaz aç duygularını sanki ne olacak gideceksin bir kaç aya sonra sağ melek saçmalama gaza gelme diyor ben de orta yolu bulup buraya danışayım dedim

Dogum gunu yakin mi? Durumun riskli yahu gideceksin diye geri adim atabilir mesafe iliskisi mi olacak

Sosyal medyada ekliymiş komik videolar gönder öyle öyle yazışmaya geçersiniz.

Dogum gunu yakin mi? Durumun riskli yahu gideceksin diye geri adim atabilir mesafe iliskisi mi olacak
Doğum gününü bilmiyorum ki ailem burada zaten gelir giderim sık sık bi de onun yaşı da büyük benim yaşım da 28 artık laylaylom biri değil bana kalsa basarım nikahı da işte

Şey düşündüm sübliminal içerikli bir şey atıp ay sana mı attım diyeyim
Hayır öyle yapma gönder ama öyle yazma hoşuma gitti attım dersin. Ama önce komik video gönder sübliminal beklesin azıcık. Hatta şimdi bul at

Doğum gününü bilmiyorum ki ailem burada zaten gelir giderim sık sık bi de onun yaşı da büyük benim yaşım da 28 artık laylaylom biri değil bana kalsa basarım nikahı da işte
Muhabbet kurmak icin yontem cok ya
Mesela ilgisini ogrenmek icin yapilacak bi ton ergence sey var bi yerden basla sen
Onun birimi ne mesela yardim almak icin o birime git giderken de kurabiye gotur tesekkur babinda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…