Açılsam mı sussam mı?

Ay kızlarım hepinize çok teşekkür ederim anca girebildim foruma yeni gördüm yorumları bendeki enerji fena durumda bugün ben ağacın arkasında fotoğraf çekiliyordum o da bahçeye giriyordu ben onu görmedim mesela o ağacın arkasına doğru eğilip konuşmaya başladı nasılsın falan diye yapmasa yapmazdı gibi geliyor bugün gideceğim şehir için tarihler az çok belli oldu sanırım gemileri yakıp söyleyeceğim reddetse bile en fazla beni 1 ay görecek sonra ben de onu görmeyeceğim taşınacağım için belirsizlik en nefret ettiğim şey ya bir şey olacak ya de olmayacak böyle arada kalmaktan nefret ediyorum sonra olumluysa kahvesi çayı böreği Allah ne verdiyse artık

Ayy ne tatlı ya ne kadar zamanınız var şu kalpli kurabiyeyi yapsanız iki gün üst üste direkt açılmaktan iyidir

Sevgilisi olmadigina emin misiniz? Bence adim atmissiniz daha fazla adim atmayin ama karsilasacak durumlar yaratin. Belki bir hikayesine cok siradan bir yorum yapabilirsiniz
Yani öyle dediler var ama kimseye söylemiyorsa onu bilmiyorum işte instagram takipçi sayısı 50 gönderi 0 ve 7 saatte bir falan giriyor öyle sosyal bir bey çocuk resmen yürüyen gizem

Gideceğiniz yer çok uzak mı? Mesafe nasıl olacak. Giderayak söyleseniz ve olumlu olsa bile uzaktan nasıl olacak?
Yok uzaktan yapamam diyorsanız hiç çaktırmayın gidince unutursunuz nasıl olsa.

Bence poğaça yapmak falan sizi komik duruma düşürür ne alaka. Erkekler peşinden koşmadığı, kovalamadığı kadınları çok değerli görmüyorlar. Siz güler yüzlü uyumlu davranın yeşil ışığı yakın eğer o da ilgiliyse bir adım atsın bir zahmet.

Vakit yok vakit kadın gidecek gidecek kalpli kurabiye yapıcaz bizanlayan anlar

Yeşil ışığı nasıl yatabilirim peki zorlandığım konu bu zaten

Bu konuya katılmıyorum. Etrafımda örneği fazla olduğu gibi bende eşimin peşinden koştum. Kim hoşlanıyor ve daha cesaretli ise o ilişkiyi yönlendirebilir. İllaki ben kızım erkek peşimden koşsun bu çok bencilce ve gereksiz bir gurur olarak görüyorum.
Seven sevdiğine hoşlanan hoşlandığına içimden geçlerini güzelce söylesin hayat çok kısa sevin sevilin

ne heyecanlı konu
gün gün gelişmeleri yazın lütfen

yürüyün bence de hızlıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…