- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Ayy ne tatlı yaAy kızlarım hepinize çok teşekkür ederim anca girebildim foruma yeni gördüm yorumlarıbendeki enerji fena durumda bugün ben ağacın arkasında fotoğraf çekiliyordum o da bahçeye giriyordu ben onu görmedim mesela o ağacın arkasına doğru eğilip konuşmaya başladı nasılsın falan diye yapmasa yapmazdı gibi geliyor bugün gideceğim şehir için tarihler az çok belli oldu sanırım gemileri yakıp söyleyeceğim reddetse bile en fazla beni 1 ay görecek sonra ben de onu görmeyeceğim taşınacağım için belirsizlik en nefret ettiğim şey ya bir şey olacak ya de olmayacak böyle arada kalmaktan nefret ediyorum sonra olumluysa kahvesi çayı böreği Allah ne verdiyse artık
Sevgilisi olmadigina emin misiniz? Bence adim atmissiniz daha fazla adim atmayin ama karsilasacak durumlar yaratin. Belki bir hikayesine cok siradan bir yorum yapabilirsinizEvet ben ekledim
Yaaae ben sizin için gitmeden yapıcam o kurabiyeyi sözzzzzzAyy ne tatlı yane kadar zamanınız var şu kalpli kurabiyeyi yapsanız iki gün üst üste direkt açılmaktan iyidir
Yani öyle dediler var ama kimseye söylemiyorsa onu bilmiyorum işteSevgilisi olmadigina emin misiniz? Bence adim atmissiniz daha fazla adim atmayin ama karsilasacak durumlar yaratin. Belki bir hikayesine cok siradan bir yorum yapabilirsiniz
Belki Facebook vardır eşim mesela Facebook da daha aktifYani öyle dediler var ama kimseye söylemiyorsa onu bilmiyorum işteinstagram takipçi sayısı 50 gönderi 0 ve 7 saatte bir falan giriyor öyle sosyal bir bey çocuk resmen yürüyen gizem
Yaa gitmenize ne kadar zaman var merakla bekliyorumYaaae ben sizin için gitmeden yapıcam o kurabiyeyi sözzzzzz
Orası da dutluk valla her yerden stalkladımBelki Facebook vardır eşim mesela Facebook da daha aktif
Yani 15 gün evrak teslimi olacak sonra her an çağırabilirlerYaa gitmenize ne kadar zaman var merakla bekliyorum
Ayy 15 gün var o zaman öyle mi bizi merakta bırakmayın valla çok merak ettimOrası da dutluk valla her yerden stalkladım
Yani 15 gün evrak teslimi olacak sonra her an çağırabilirler
Bence poğaça yapmak falan sizi komik duruma düşürür ne alaka. Erkekler peşinden koşmadığı, kovalamadığı kadınları çok değerli görmüyorlar. Siz güler yüzlü uyumlu davranın yeşil ışığı yakın eğer o da ilgiliyse bir adım atsın bir zahmet.Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama böyle bir şeyle buraya giriş yapacağımı hiç düşünmezdim, hoşlandığım bir bey var hem de uzun zamandır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diyebilirimaynı binada farklı birimlerde çalıştığımız biri var sohbetimiz var ama oldukça mesafeli ve iş konularından konuşuyoruz kendisi arkadaşları dışında pek konuşmuyor gözlemlediğim kadarıyla tanıyan kime sorduysam da çok iyi şeyler söylediler hakkında sorun şu ki ben nasıl hislerimi belli edebilirim şu an bir şey hissetmiyor bunu biliyorum çok ortamımız olmuyor ortak arkadaşımız da yok ne yapacağımı bilmiyorum şimdiden teşekkürler
Vakit yok vakit kadın gidecek gidecek kalpli kurabiye yapıcaz bizBence poğaça yapmak falan sizi komik duruma düşürür ne alaka. Erkekler peşinden koşmadığı, kovalamadığı kadınları çok değerli görmüyorlar. Siz güler yüzlü uyumlu davranın yeşil ışığı yakın eğer o da ilgiliyse bir adım atsın bir zahmet.
Yeşil ışığı nasıl yatabilirim peki zorlandığım konu bu zatenBence poğaça yapmak falan sizi komik duruma düşürür ne alaka. Erkekler peşinden koşmadığı, kovalamadığı kadınları çok değerli görmüyorlar. Siz güler yüzlü uyumlu davranın yeşil ışığı yakın eğer o da ilgiliyse bir adım atsın bir zahmet.
Bu konuya katılmıyorum. Etrafımda örneği fazla olduğu gibi bende eşimin peşinden koştum. Kim hoşlanıyor ve daha cesaretli ise o ilişkiyi yönlendirebilir. İllaki ben kızım erkek peşimden koşsun bu çok bencilce ve gereksiz bir gurur olarak görüyorum.Bence poğaça yapmak falan sizi komik duruma düşürür ne alaka. Erkekler peşinden koşmadığı, kovalamadığı kadınları çok değerli görmüyorlar. Siz güler yüzlü uyumlu davranın yeşil ışığı yakın eğer o da ilgiliyse bir adım atsın bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?