Açılsam mı sussam mı?

Ay ama bildirim gidiyor instaya illa girmesi gerekmez ki. Telefonu uçak moduna mı alıyor bu adam.
Sizin iş olursa mesaj atma hızı böyle olmaz umarım fıtık olur insan
Gerçekten ne halt yediğini o kadar merak ediyorum ki yani imkansız ya imkansız eline almamış olmasııııııı

Gerçekten ne halt yediğini o kadar merak ediyorum ki yani imkansız ya imkansız eline almamış olmasııııııı
Ay sana dedim direkt bireysel dal diye
Boyle dmden mesajla cok risk aliyorsun soyliyim
Secimde gorevlisiniz diye anladim
Ben olsam soyle toparlarim
"Pazar gunu secim yeri icin kurabiye mi yapsam pogaca mi ya? Arada cayla atistiririz hem. Nasil fikir sence" tarzinda bi mesaj atarim
Bi tepki olcerim yani
Bence pogaca yap :) derse tmamdir o gun beni bul :) dersin
Bilmem..sen bilirsin derse de bi halt etmezsin hödüge
Durduk yere sinirlendm

Kızlar günaydın sabah konuştuk görüştüğü biri varmış ama iyi ki söyledim kim bilir ne kadar uzun süre kendi kendime kuracaktım hepinize çok teşekkür ediyorummm
Yaa nasılsin peki . İçinde kalmaması çok iyi oldu

İyi değilim ama artık bir şeylerin net olduğunu biliyorum çok kibar arkadaş olarak her zaman kapım açık falan dedi ama bana işlemedi pek dedikleri üzgünüm

bu aşamada ben senden hoşlanıyorum dediniz o da hayır dedi üzülebilirsiniz. yok ben üzülmem bu tarz şeyleri kafama takmam reddederse reddetsin derseniz söyleyin.

üzülmek yok desem de desen de şu an üzülmen normal. duygularının arkasında durdun. zaten yakında oradan gideceksin. kendinle gurur duy. bu kadar hırsız uğursuzun olduğu dünyada çiçek oldun sevgi oldun. akşam, benim gibi mantığa tapan birini bile heyecanlandırdın. o yüzden yolun hep açık olacak aslan yürekli güzel kız.

Kızlar bugün seçimde görevliydim biliyorsunuz, torba teslime geldiğinde selamlaştık ben önüme döndüm evrakları kontrol ettim ona hiç bakmadım ama arkadaşım ve amirim sürekli bana baktığını görmüş ne yapmaya çalışıyor görüştüğü biri varsa bu nedir çok sinir bozucu

Erkeklerin her daim hoşuna gider beğenilmek bence hiç düşünmeyin artık acaba neden baktı ne yapmaya çalışıyor diye. Ama siz en doğru olanı yaptınız bence içinizden geldi arkasında durup söylediniz. Ben olsam bende böyle yapardım. En azından içinizde kalmadı keşke söyleseydim demeyeceksiniz sizden çıktı artık. İnşallah günün birinde karşılıklı bu duyguları paylaştığıniz biriyle kesişir yolunuz

Artık hareketlerinden anlam çıkarmayın , erkekler açık bi şekilde ilgisini gösteren kadınlara alışkın olmadığı için o ilgi bitmesin ister. Siz en doğrusunu yaptınız artık aklınızda kalmaz. Zaten şehir değiştiriyormuşsunuz. Kısmetiniz oradadır belki , bu kişi için iyi ki olmamış diyeceksiniz. Başlarda biraz üzüntü sonra hafiflik hissedersiniz. Sonra da İstanbulda yeni bir hayat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…