Ayyy zaten pazar günü seçimde görevliyim akşam karşılaşcaz
Üstten okuyup amaaan pff dememistir insSaat 8 buçuk gibi attım aslında ya 4 saat olacak
Ay ama bildirim gidiyor instaya illa girmesi gerekmez ki. Telefonu uçak moduna mı alıyor bu adam.Saat 8 buçuk gibi attım aslında ya 4 saat olacak
Gerçekten ne halt yediğini o kadar merak ediyorum ki yaniAy ama bildirim gidiyor instaya illa girmesi gerekmez ki. Telefonu uçak moduna mı alıyor bu adam.
Sizin iş olursa mesaj atma hızı böyle olmaz umarım fıtık olur insan
Benim eski sevgilim komşumdu ayak seslerine kadar duyardım, hâlâ duyuyorumGerçekten ne halt yediğini o kadar merak ediyorum ki yaniimkansız ya imkansız eline almamış olmasııııııı
Ay sana dedim direkt bireysel dal diyeGerçekten ne halt yediğini o kadar merak ediyorum ki yaniimkansız ya imkansız eline almamış olmasııııııı
YaaKızlar günaydınsabah konuştuk görüştüğü biri varmış ama iyi ki söyledim kim bilir ne kadar uzun süre kendi kendime kuracaktım hepinize çok teşekkür ediyorummm
Olsun gidersen artık gözün arkada kalmazİyi değilim ama artık bir şeylerin net olduğunu biliyorum çok kibar arkadaş olarak her zaman kapım açık falan dedi ama bana işlemedi pek dedikleri üzgünüm
İyi değilim ama artık bir şeylerin net olduğunu biliyorum çok kibar arkadaş olarak her zaman kapım açık falan dedi ama bana işlemedi pek dedikleri üzgünüm
bu aşamada ben senden hoşlanıyorum dediniz o da hayır dedi üzülebilirsiniz. yok ben üzülmem bu tarz şeyleri kafama takmam reddederse reddetsin derseniz söyleyin.
Erkeklerin her daim hoşuna gider beğenilmek bence hiç düşünmeyin artık acaba neden baktı ne yapmaya çalışıyor diye. Ama siz en doğru olanı yaptınız benceKızlar bugün seçimde görevliydim biliyorsunuz, torba teslime geldiğinde selamlaştık ben önüme döndüm evrakları kontrol ettim ona hiç bakmadım ama arkadaşım ve amirim sürekli bana baktığını görmüş ne yapmaya çalışıyor görüştüğü biri varsa bu nedir çok sinir bozucu
Artık hareketlerinden anlam çıkarmayın , erkekler açık bi şekilde ilgisini gösteren kadınlara alışkın olmadığı için o ilgi bitmesin ister. Siz en doğrusunu yaptınız artık aklınızda kalmaz. Zaten şehir değiştiriyormuşsunuz. Kısmetiniz oradadır belki , bu kişi için iyi ki olmamış diyeceksiniz. Başlarda biraz üzüntü sonra hafiflik hissedersiniz. Sonra da İstanbulda yeni bir hayat :)Kızlar bugün seçimde görevliydim biliyorsunuz, torba teslime geldiğinde selamlaştık ben önüme döndüm evrakları kontrol ettim ona hiç bakmadım ama arkadaşım ve amirim sürekli bana baktığını görmüş ne yapmaya çalışıyor görüştüğü biri varsa bu nedir çok sinir bozucu
Ben de acilsam mi susamsam mi diye okudumKonu basligini acil susam diye okdum ya :)) ama siz yine de acilmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?