Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama böyle bir şeyle buraya giriş yapacağımı hiç düşünmezdim, hoşlandığım bir bey var hem de uzun zamandır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diyebilirimaynı binada farklı birimlerde çalıştığımız biri var sohbetimiz var ama oldukça mesafeli ve iş konularından konuşuyoruz kendisi arkadaşları dışında pek konuşmuyor gözlemlediğim kadarıyla tanıyan kime sorduysam da çok iyi şeyler söylediler hakkında sorun şu ki ben nasıl hislerimi belli edebilirim şu an bir şey hissetmiyor bunu biliyorum çok ortamımız olmuyor ortak arkadaşımız da yok ne yapacağımı bilmiyorum şimdiden teşekkürler
Bulunduğunuz yerin elbet bir şehri vardır. Bir yer belirleyip haftasonu şuraya gitmek istiyorum bana eşlik eder misiniz deyin gitsinAllahım yine kalbe giden yol mideden geçmiş büyük şehirde olsa belki biraz daha rahat olabilirdim ki hiç utanmam sıkılmam normalde ayıp mı günah mı seviyoruzşöyle söyleyeyim geçen aylarda 2. A101 açıldı diye sevindik birkaç ay önce çiğ köfteci bile yoktu
Başlık bile açılma enerjisi veriyor diye yorumladımKonu basligini acil susam diye okdum ya :)) ama siz yine de acilmayin
Bunu yapıcam galiba ya harekete geçmem gerekiyorBulunduğunuz yerin elbet bir şehri vardır. Bir yer belirleyip haftasonu şuraya gitmek istiyorum bana eşlik eder misiniz deyin gitsinNe güzel gezmiş olursunuz. Hem şehir merkezinde birinin görmesi daha zor.
Şimdi bir gün poğaca atıyorum bir gün video atıyorum sonra subliminal atabilir miyimHayır öyle yapmagönder ama öyle yazma hoşuma gitti attım dersin. Ama önce komik video gönder sübliminal beklesin azıcık. Hatta şimdi bul at
Yaaaa şöyle yapsam acaba yapıp dağıtırken hop onun geliş saatine denk getirsem ona da ikram etsem ve o an kalbe giden yolu rezerve ettirmiş olur muyumMuhabbet kurmak icin yontem cok ya
Mesela ilgisini ogrenmek icin yapilacak bi ton ergence sey varbi yerden basla sen
Onun birimi ne mesela yardim almak icin o birime git giderken de kurabiye gotur tesekkur babinda falan
Cem Yılmaz izlemiyordur inşallahSaat gec oldu ya
Uyudun muyazmakla kapisir
Pogaca kurabiye candirŞimdi bir gün poğaca atıyorum bir gün video atıyorum sonra subliminal atabilir miyim
Yaaaa şöyle yapsam acaba yapıp dağıtırken hop onun geliş saatine denk getirsem ona da ikram etsem ve o an kalbe giden yolu rezerve ettirmiş olur muyum
Cem Yılmaz izlemiyordur inşallah
Burdan 3 sezon çıkar yalnız duygularımı paraya çevirmemize az kaldıPogaca kurabiye candir
Pogacanin icine not koy hatta sdfghk
Notlu olani ona ver bitanesi sans pogacasi herkese dagittim bakalim kime denk gelecek de kime cikarsa ona kahve ismarlicam falanyaz dizisi yazdim su an
Sadece duvak tak simdiden cok belli olmasin evlilik niyetinBurdan 3 sezon çıkar yalnız duygularımı paraya çevirmemize az kaldıbuluşmaya giderken de gelinlikli gideyim
Of ya yine olmadıSadece duvak tak simdiden cok belli olmasin evlilik niyetin
Haydi rastgeleOf ya yine olmadıneyse ben yarın bi süslenip püslenip bütün minnoşluğumla günaydınnn diye muhabbete gireyim baktım yok hiçbir şey yapamıyorum gidene yakın altın vuruşu yapıp her şeyi söylycem
Hiç yazmaz mıyım çok teşekkür ederimHaydi rastgelegelismeleri yaz
Ee nolacak şimdi gidecek misiniz? Tüh ya heyecanla okudum aşk ne güzel şey yaYaaaaaa❤ ona düşecekse börek bile açarım hahahaha bunu yapayım ama bu mantıklı geldi bir de ben iki tane sınava girmiştim biri şu an bulunduğum yer hatta onun yanında çalışmak için biri İstanbul için ama İstanbul’u kazandım bunu duyduğunda ya nasıl ya ben seni bizim buraya bekliyordum falan diye çok üzülmüştü
Koridorda karşılaşınca kahve alıp gelme imkanınız yok mu samimiyetiniz ne derecede kolundan tutup gel bi kahve içelim gibi desenizOf ya yine olmadıneyse ben yarın bi süslenip püslenip bütün minnoşluğumla günaydınnn diye muhabbete gireyim baktım yok hiçbir şey yapamıyorum gidene yakın altın vuruşu yapıp her şeyi söylycem
Bence kurabiye yapsın kalp kalıplarıylaPogaca kurabiye candir
Pogacanin icine not koy hatta sdfghk
Notlu olani ona ver bitanesi sans pogacasi herkese dagittim bakalim kime denk gelecek de kime cikarsa ona kahve ismarlicam falanyaz dizisi yazdim su an
Kalp kalıplarından kurabiye yapın küçük bir kaba koyun koridorda karşılaşınca çalışırken atıştırırsın al biraz zayıflamış gördüm seni bu ara deyinŞimdi bir gün poğaca atıyorum bir gün video atıyorum sonra subliminal atabilir miyim
Yaaaa şöyle yapsam acaba yapıp dağıtırken hop onun geliş saatine denk getirsem ona da ikram etsem ve o an kalbe giden yolu rezerve ettirmiş olur muyum
Cem Yılmaz izlemiyordur inşallah
Of ya yine olmadıneyse ben yarın bi süslenip püslenip bütün minnoşluğumla günaydınnn diye muhabbete gireyim baktım yok hiçbir şey yapamıyorum gidene yakın altın vuruşu yapıp her şeyi söylycem
Hahahahaharika fikirPogaca yap hikayene ekle aksamdan
Belki begeni atar hikayene
Sende ona pogaca goturursun
Sonra da nasil olmus diye yorum bekliyorum he dersin
Oyle baslar muhabbet
Can bogazdan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?