Açılsam mı sussam mı?

Konu basligini acil susam diye okdum ya :)) ama siz yine de acilmayin.

Bulunduğunuz yerin elbet bir şehri vardır. Bir yer belirleyip haftasonu şuraya gitmek istiyorum bana eşlik eder misiniz deyin gitsinNe güzel gezmiş olursunuz. Hem şehir merkezinde birinin görmesi daha zor.

Bulunduğunuz yerin elbet bir şehri vardır. Bir yer belirleyip haftasonu şuraya gitmek istiyorum bana eşlik eder misiniz deyin gitsinNe güzel gezmiş olursunuz. Hem şehir merkezinde birinin görmesi daha zor.
Bunu yapıcam galiba ya harekete geçmem gerekiyor açıkçası dış görünüşümle barışık biri değilim bu özgüvenim iyice yerlere düşer diye korkuyorum

Hayır öyle yapma gönder ama öyle yazma hoşuma gitti attım dersin. Ama önce komik video gönder sübliminal beklesin azıcık. Hatta şimdi bul at
Şimdi bir gün poğaca atıyorum bir gün video atıyorum sonra subliminal atabilir miyim
Muhabbet kurmak icin yontem cok ya
Mesela ilgisini ogrenmek icin yapilacak bi ton ergence sey var bi yerden basla sen
Onun birimi ne mesela yardim almak icin o birime git giderken de kurabiye gotur tesekkur babinda falan
Yaaaa şöyle yapsam acaba yapıp dağıtırken hop onun geliş saatine denk getirsem ona da ikram etsem ve o an kalbe giden yolu rezerve ettirmiş olur muyum
Saat gec oldu ya
Uyudun mu yazmakla kapisir
Cem Yılmaz izlemiyordur inşallah

Pogaca kurabiye candir
Pogacanin icine not koy hatta sdfghk
Notlu olani ona ver bitanesi sans pogacasi herkese dagittim bakalim kime denk gelecek de kime cikarsa ona kahve ismarlicam falan yaz dizisi yazdim su an

Pogaca kurabiye candir
Notlu olani ona ver bitanesi sans pogacasi herkese dagittim bakalim kime denk gelecek de kime cikarsa ona kahve ismarlicam falan yaz dizisi yazdim su an
Burdan 3 sezon çıkar yalnız duygularımı paraya çevirmemize az kaldı buluşmaya giderken de gelinlikli gideyim

Sadece duvak tak simdiden cok belli olmasin evlilik niyetin
Of ya yine olmadı neyse ben yarın bi süslenip püslenip bütün minnoşluğumla günaydınnn diye muhabbete gireyim baktım yok hiçbir şey yapamıyorum gidene yakın altın vuruşu yapıp her şeyi söylycem

Ee nolacak şimdi gidecek misiniz? Tüh ya heyecanla okudum aşk ne güzel şey ya o kadar doğal içten hissettim ki inşallah kavuşursunuz hayırlısı yine de her şeyin

Koridorda karşılaşınca kahve alıp gelme imkanınız yok mu samimiyetiniz ne derecede kolundan tutup gel bi kahve içelim gibi deseniz

Pogaca kurabiye candir
Bence kurabiye yapsın kalp kalıplarıyla valla muhteşem olur hatta sonra bir kez daha yapsın kalp şekilli anlamıcak adam s.ak olması lazım

Kalp kalıplarından kurabiye yapın küçük bir kaba koyun koridorda karşılaşınca çalışırken atıştırırsın al biraz zayıflamış gördüm seni bu ara deyin

Acil,ne kaybedersin ki..
Ayrıca adamın gorustugu biri yok mu ?
Emin misin ?
Böyle tipler ketum olur.
Herkes iyi hoş diyorsa illa ki vardır birşeyler
Acil ama bana kabul etmez gibi geliyor.

Ara ara konuşuyorsanız bence bir çay kahve icmeye davet edebilirsiniz. O zaman anlaşılır. Hayat çok kısa ileride keşke demeyin.

adam oldukça mesafeliymiş ve size karşı bir şey hissetmediğini yazmışsınız. o yüzden biraz çekimser kaldım.
adamda elle tutulur hoşlanma belirtisi olsa farklı yorum yaparım.bir yerlere ortak arkadaşlar ile gidin derim ama sosyal medyadan zaten eklemişsiniz. bu da bir adım. oradan size komik video konu açacak mesaj atmıyor, sizin kata inmiyor, telefon numaranızı istememiş. bir yere davet etmemiş. sohbeti uzatmıyor. sizi tanımak için kişisel sorular sormuyor. bu aşamada ben senden hoşlanıyorum dediniz o da hayır dedi üzülebilirsiniz. yok ben üzülmem bu tarz şeyleri kafama takmam reddederse reddetsin derseniz söyleyin. o çok utangaç eminim benden hoşlanıyor açılamıyor derseniz de söyleyin. ben ilk adım son adım olaylarında değilim. ortada hoşlanma enerjisi olsa zaten kimin açıldığının bir önemi yok. dışarıdaki insanlar bile iki kişinin arasındaki enerjiyi hissederler. sizden o güzel enerjiyi aldım ama adamdan almadım. umarım sizi kırmam. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…