simgeden aşkın olayımE evet derse ne diyeceksiniz?
Poğaça öneren arkadaşı destekliyorum o halde:)Hepsini düşündüm olumsuza tam gaz hazırım
Saat de çok manidar yalnızBuna hazırlamadım işte kendimi bayılırım sanırım
Bence çok iyi fikir. Göz karartilip yapilabilinirsimgeden aşkın olayım
İnşallah yaaa gerçekten çok ihtiyacım varBüyük ihtimalle farkındadır karşı taraf guzel şeyler olsun
Pogaca yapicam da neli olsun diye sorsun benceE evet derse ne diyeceksiniz?
Evini bilsem camına taş atacam yaşlandım resmen telefon başındaadam uyan ya. hayatın değişecek bi kalk allasen. :))
Hahaha artık burdan anlamazsa zekada sorun var deyip soğunabilirPogaca yapicam da neli olsun diye sorsun bence
Şu an tam olarak telefonun başında çaresiz bekliyorumBence çok iyi fikir. Göz karartilip yapilabilinir
Wp olsaydı yazıp yazıp silerdiniz neydi derse baksaydınnnnn baksaydınnnnn derdinizŞu an tam olarak telefonun başında çaresiz bekliyorum
Ne yazdin atsana burayaŞu an tam olarak telefonun başında çaresiz bekliyorum
Ayyy zaten pazar günü seçimde görevliyim akşam karşılaşcazSabah isyerinde seni bulup aksam uyumustum simdi musaitim buyur diyormus bideee
Madem yazacaksın biraz daha erken yazsaydın keşke ne kadar oldu atalı?Hahahahah daha hazırlamadım yaaaa bi gözünü açsa beyefendi gaza gelip hazırlıyçam
Kiz sen yazana kadar tekrar uyur oHahahahah daha hazırlamadım yaaaa bi gözünü açsa beyefendi gaza gelip hazırlıyçam
Ay ben hazırlayayım o zamanKiz sen yazana kadar tekrar uyur o
Simdiden hazirla bi harfa basarsin o yaziyorsun sanar
Sonra kopyaladigini yapistirirsin iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?