Açılsam mı sussam mı?

Valla bu kadar düşünürsen ancak gittiğin yerden mektup atarak açılırsın. Dünyanın sonu değil sonuçta.

Ama açılmak derken hoşlanıyorum gibi söylemler yerine bir etkinliğe, bir kahveye davet etmek daha mantıklı. Hem sana o gözle bakmadığını anlasan bile arkadaşça bir şeyler içmiş olursunuz.

Yani öyle dediler var ama kimseye söylemiyorsa onu bilmiyorum işte instagram takipçi sayısı 50 gönderi 0 ve 7 saatte bir falan giriyor öyle sosyal bir bey çocuk resmen yürüyen gizem
Senin niye hic gonderin yok sevgilin mi kiziyor de gulerek. Anlariz

Dın dın dırın dın canım kızlarrr hazırsanız açılıyoruz doğru yanlış bilmiyorum ama kalbimi dinleme kararı aldım ve açılmaya karar verdim kendimi en kötü senaryoya hazırladım sizin de dediğiniz gibi dünyanın sonu değil en azından ben belirsizlikten kurtulacağım sonucunun ne olacağını da yazarım hepinize çok teşekkür ederimmmmm

Hadi Hayırlısı

Planınız ne peki nasıl olacak, çok heyecanlı

Çok zamanım kalmadı yaşadığım yerde ortak ortamda oluşturamıyorum çay kahve vs için zaten sesim titriyor konuşurken salçam mesajı inşallah instagrama girerse yazdım ama henüz girmemiş

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah. Cok da fazla bir taraflarini kaldirmayin ama.

Çok zamanım kalmadı yaşadığım yerde ortak ortamda oluşturamıyorum çay kahve vs için zaten sesim titriyor konuşurken salçam mesajı inşallah instagrama girerse yazdım ama henüz girmemiş
Yürüyün be kim tutar sizi :)

Başlığı açıl susam diye okudum yuh bana:)
Erkekten ilgi görmezseniz buna çok bozulur musunuz buna karar verip bir adım atabilirsiniz mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…