Senin niye hic gonderin yok sevgilin mi kiziyor de gulerek. AnlarizYani öyle dediler var ama kimseye söylemiyorsa onu bilmiyorum işteinstagram takipçi sayısı 50 gönderi 0 ve 7 saatte bir falan giriyor öyle sosyal bir bey çocuk resmen yürüyen gizem
Hadi HayırlısıDın dın dırın dın canım kızlarrr hazırsanız açılıyoruzdoğru yanlış bilmiyorum ama kalbimi dinleme kararı aldım ve açılmaya karar verdim kendimi en kötü senaryoya hazırladım sizin de dediğiniz gibi dünyanın sonu değil en azından ben belirsizlikten kurtulacağım sonucunun ne olacağını da yazarım hepinize çok teşekkür ederimmmmm
Amiiiiinn çok teşekkür ederimHadi Hayırlısı
Planınız ne peki nasıl olacak, çok heyecanlıDın dın dırın dın canım kızlarrr hazırsanız açılıyoruzdoğru yanlış bilmiyorum ama kalbimi dinleme kararı aldım ve açılmaya karar verdim kendimi en kötü senaryoya hazırladım sizin de dediğiniz gibi dünyanın sonu değil en azından ben belirsizlikten kurtulacağım sonucunun ne olacağını da yazarım hepinize çok teşekkür ederimmmmm
Çok zamanım kalmadı yaşadığım yerde ortak ortamda oluşturamıyorum çay kahve vs için zaten sesim titriyor konuşurkenPlanınız ne peki nasıl olacak, çok heyecanlı
Ay ne yazdınızÇok zamanım kalmadı yaşadığım yerde ortak ortamda oluşturamıyorum çay kahve vs için zaten sesim titriyor konuşurkensalçam mesajı inşallah instagrama girerse yazdım ama henüz girmemiş
Çok zamanım kalmadı yaşadığım yerde ortak ortamda oluşturamıyorum çay kahve vs için zaten sesim titriyor konuşurkensalçam mesajı inşallah instagrama girerse yazdım ama henüz girmemiş
Yiiiaaa çok tatlısınızresmen pembe dizi gibi konuyu takip edeyim bari. bana ne oluyorsa ben bile heyecanlandım. gazan mübarek ola aslan yürekli kız.
Yürüyün be kim tutar sizi :)Çok zamanım kalmadı yaşadığım yerde ortak ortamda oluşturamıyorum çay kahve vs için zaten sesim titriyor konuşurkensalçam mesajı inşallah instagrama girerse yazdım ama henüz girmemiş
Müsait misin gibi bir şey yazdım ama kendisi tam bir sosyal medya özürlüsü sanırımAy ne yazdınız
Aslaaaa ortalama bir şey dökeceğimHadi bakalim hayirlisi olsun insallah. Cok da fazla bir taraflarini kaldirmayin ama.
E evet derse ne diyeceksiniz?Müsait misin gibi bir şey yazdım ama kendisi tam bir sosyal medya özürlüsü sanırım
Hepsini düşündüm olumsuza tam gaz hazırımBaşlığı açıl susam diye okudum yuh bana:)
Erkekten ilgi görmezseniz buna çok bozulur musunuz buna karar verip bir adım atabilirsiniz mesela.
Buna hazırlamadım işte kendimi bayılırım sanırımE evet derse ne diyeceksiniz?
Büyük ihtimalle farkındadır karşı taraf guzel şeyler olsunBuna hazırlamadım işte kendimi bayılırım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?