ben sana şunuda söylim eğer geri dönerse duygularına yenilip
evet diyebilirsin.çünkü bu erkekler öyle bir şeylerki
kitliyorlar resmen.allah onada senin yaşadığın acıyı yaşatsın öyle de daha iyi olmazmı.
busem92 çok üzüldüm cnm ya ben iki gün ayrıldım ne hale geldim o sana neler yapıyo allahından bulur inş üzme kendini dicem ama olmuyo valla cnm. O şimdi üzülmüyorum sanıyo ama sen mutlu olduğunda o üzüntüden ölücek. Mutlug rün ona yaa. Takmıyomuşsun gibi davranç En azından gülümse
CADIARZUçok zor bi durum canım Allah sabır versin ama kesinlikle yalnız kalma çünkü yalnız kaldıkca seni artık umursamayan birine kendi çapında mesajlar flm atabilirsin komik duruma düşebilirsin çünki aynı şeyleri ben yaptım bliorum arkadaşlarınla vakit geçir yeni insanlar tanı eğlen demiyorum eğlenemezsin bliyorum ama başka çareside yok 2 uzun sene herşey sana onu hatırlatacak :1no2:ama napalım geçen seneler ilişkinin devamlılığını garantilemior.silkelen kendine gel onsuzda hayat gerçekten yaşanasıdır muhakkak bunun farkına var canım.güçlü ol:enbuyukkk:
kızlar süslendimm dışarıı çıktımmm cama çıktı hemenn baktıı baktıı yüzüne bile bakmadım her sesimi duydugunda çıktıı bense aglamadım güldüm eglendimm harika bi gün geçirdim oda nickine kafamı çok karıstırıyorsun yazmısss o
kızlar süslendimm dışarıı çıktımmm cama çıktı hemenn baktıı baktıı yüzüne bile bakmadım her sesimi duydugunda çıktıı bense aglamadım güldüm eglendimm harika bi gün geçirdim oda nickine kafamı çok karıstırıyorsun yazmısss o
he şöyle ol ne bu sana değer vermeyen biri için sabahlara kadar göz yaşı döküceksin salla gitisn yahu
sen beni umursamıyosan bende seni umursamıyorum modunda takıl
gül gez dolaş hayatın keyfini çıkar bu yaşlar bidaha kolay kolay geri gelmezzzz