Acıma demişler boşa dememişler

Eski eşdən arkadaş olmaz. Unudun getsin. Ortada sevgi olsaydı elə etməzdi. Mən də boşanmışam. Amma yenidən barışdıq biz. Boşandığımız gündən peşman oldu. amma sizdə vəziyyət fərqlidir. Sanki azadlığa çıxmış kimi həyatını yaşayır. siz də irəli baxın. həyatınıza davam edin

Boşuna şeytan azapta gerek dememisler. Erkek cinsine yüz vermemek gerekiyor ilişkide hiçbir zaman kendini garanti altında gormemeli. Hadi nafakayı almadiniz tamam. Altın nye veriyorsunuz? Boşanmayı da o istemiş. Maksimum karla bitirmiş sizi de kullanma derdinde. Çocuk yoksa arkadaş kalmak neden? Bazı insanlar kendi hayatlarını kendi elleriyle mahvediyor. Her yerden engelleyip hayatınıza bakın. Ay bir de koca koca insanlar ergen gibi durum üstünden trip atıyor inanamıyorum. Yapmayın öyle şeyler. Para biriktirip tatile çıkın nispet olsun diye değil hayaliniz olduğu için. Kendinize yeni bir sayfa açın. Eski eskide kalsın.

Cok saf davranmissiniz ne diyebilirim

Boşanmışsınız geçmiş bitmiş. Arada çocuk yoksa arkadaş kalmak çok saçma sevgilinizden değil eşinizden ayrılmışsınız. Engelleyin görmeyin duymayın. Siz de hayaliniz olduğu için ve kafanızı boşaltmak için güzel bir tatile gidin.

arkadaş kalma kısmı baştan saçma, o kadar şey yaşanmış, aynı yatağa girmişin vs vs çocuğum bile olsa arkadaş kalamam benim yapıma hayat görüşüme ters, hayatımdna çıkanın geri dönüşü olmaz ve benden boşanmak isteyecek adama bir kuruş vermem ...

Boşandıgın adamı hala neden takıp edıyorsun ?
Orta da çocuk yoksa numarasını falan da sil .
.

ay boşanmışsınız bitmiş zaten bişeyler yolunda olsaydı boşanmazdınız bekar adam tatile gitti diye mi bozuluyorsunuz istediğini yapar. Ayrıca kusura bakmayın da arkadaş olarak kalmak ne ya baksanıza kalamıyorsunuz adamın her yaptığı dokunuyor size yarın öbürgün sevgili yapsa arkadaşı olarak paylaşamayacak mı sizinle onu da sorun edeceksiniz çünkü o senin arkadaşın değil eski eşin eş yani eski de olsa bi eş sıfatına sahip tamamen ilişkiyi bırakın

nafaka almamanız bir de üstüne altınlarınızı vermenize şok oldum.

ayrıca neden bayramda size yazsın ki ayrılmışsınız aranızda bir bağ yok. Ne yani arkadaş mı kalacaksınız .
whatsapptan durumlarla laf sokmak nedir ya ? ergenlikte yapılırdı bunlar. Bu şekilde devam ederseniz adamın yaşadığı hayatı uzaktan izlersiniz.

Acilen toparlanın lütfen . Takip etmeyi bırakın ve iletişimi kesin . Kendiniz için yapın bunu .
Ayrılmak isteyen adam ve belli ki sizi sevmiyor . Daha fazla ısrarcı olmayın.

Boşandıysaniz hala neden gorusuyorsunuz bende bitmiştir ne gerek var mesajlaşma falan adam tatilini de yapmış sizin sayenizde yerinizde olsam gorusmezdim hadi nafaka almadın anlarimda boşandığım eşe altınlarımi değil gunahimi vermem şimdi altınları çatır çatır yedi tatilde sen gitmedin ama o gitti birde pişkin pişkin nber nasılsın yazıyı hala sizde çok iyiyim gider ayak attığın kazığı cikaramiyorum yazsaydıniz

Son düzenleme:
Sizin amaciniz ne peki
Cocuk yoksa arkadas kalmak ???
Hala w upp da telefonda kayitli olmasi ???
Arasmak konusmak
Bosandiysaniz olan oldu biten bitti herkes yoluna zaten sevimsiz bir surec birde takip edip sinirinizi niye ziplatiyorsunz kendinize eziyetimi seviyorsunuz

Olan olmus kendi rizanizla vermissiniz sadakam deyin gecin dahada gorusmeyin adam yrn ya elin kadinina ne para yediricem arkadasiz arada eski karimla takilirimda der agiriniza gider benden solemesi zira siz bayagi saf oda bayagi ser...zmis belliki

şahıs (adam diyemiyorum nedense böyle tiplere ) hem boşanmış hem altınlarınız almış tatil yapıyo siz neden tatile gidiyo diye üzülüyorsunuz pes iliğine kadar sömürün

Konu sahibi ortadan kaybolmus. Ses yok bu kadar mesaja. Neyse unutun gitsin olan olmus. Eski esle arkadas kalmak nedir yahu? Yarin bir gun sevgilisini tanistirmak istese tanisacak misiniz? Arkadassiniz ya

Mesajlarına , aramalarına cevap vermeyin ama tatile gitti diye değil. Siz boşanmışsınız 1 ay olmuş, ortak bir sebep de yok görüşülecek çocuk fln, ne gerek var ki sürekli naber nasılsın diye konuşmaya? Hiç konuşmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…