Acıma demişler boşa dememişler

İkinizde 5 yaşında çocuklar gibi davranıyorsunuz. Siz nasıl ona altınlarınızı verebiliyorsunuz? Hadi nafaka istemediniz ki ona bile şaşırıyorum altınlarınızı hangi akla hizmet veririsiniz? Ayrıca aranızdaki bağ bitmiş gitmiş bayramda niye arasın? Hala wp durumunu neden izliyorsunuz numarasını silsenize. Siz izledikçe o daha fazla nispet yapacak. Çıkarın hayatınızdan şu adamı. Sizinle çocuk gibi oyun oynuyor.

Ay şaka gibi bi konu. Niye veriyorsun madem boşanmak istemiş defolsun gitsin hayır birde arkadaş kaldık nispet yapıyor durumda demişsin Yok bayramımı kutlamadı bilmem ne. Siz boşanmışsınız herkesin hayatı kendine artık birbirinizi takip etmeyi bırakın. Sen de kendine bi hayat kur boşver bitmiş gitmiş bi evlilik tecrübe olsun önüne bak

Çocuk yoksa neden arkadaş kalıyorsunuz.
Ay eski kocadan arkadaş mı olurmuş ya zaten iyi anlaşsaydınız evli kalırdınız arkadaş değil..

eski eşimle ortak çocuğumuz var ama asla dostum arkadaşım değil. kızımın üzülmeyeceği kadar bir yaşam kalitesi olsun isterim. oda kızıma olan sevgimden.
nafaka neden istemedin?
altınları neden verdin?
nedne arkadaşsınız?
adam bildiğiniz oyalıyor sızı.
bir silkinin kendinize gelin. engelleyin önünüze bakın.

Açıkçası biraz sert olacak ama haketmişsin.

Boşandığın kocan sana nafaka vereceğine sen ona sadaka vermişsin hemde hakkın olan altınlarını.

Resmen duygu sömürüsü yapmış sende yemişsin, kusura bakma çok safsın.

boşandığın adamdan hala ne dostluğu bekliyorsun, şaşırtıcı

Eski kocayla arkadaş kalmak istemiyorum niye kalayım ki bana hainlik edip arkamdan iş çevirmesiydi zaten evli kalırdım..Ne WhatsApp ne sosyal ağ yüzünü görmek istemiyorum birde bizim iki tane çocuğumuz var tavrım net çocuklarını istediği zaman görsün hatta yanına alıp vakit geçirsin ama hepsi bu benden ona ne dost olur ne arkadaş ki benim de eski eşimin talebi iletişimimiz kopmasın arada gidelim yemek yiyelim kahve içelim olduuuu !!!yapma kopar tüm iletişimini kimsenin hayatında bir seçenek olmayın artık

hala eski esinizi seviyor gibisiniz. sanki sevgiliymissiniz de birbirinize nispet yapiyorsunuz whatsapptan, garip. iletisim kurmayin.
bir de sizden bosanma gerekcesi neydi?
Tabikide seviyorum daha boşanalı 1 ay oldu unuttum sevmiyorum dersen yalan olur zaten

Yok arkadaşım normalde arıyordu sözde bu süreçte destek olmaya çalışıyodu bana . Ay gerçekten rezillik

Evet ben dedim ki bi anlık şeytana uydu boşluğa düştü böyle bişey yaptı illaki hatasının farkına varır dedim ama boşmuş düşündüklerim
Çocuk yok sanırım kıskandırma çabasında mi acaba sizi..Cok erken evliliklerde bekarligin gezme tozmanin tadi cikmadan oluyor her sey..simdi galiba o anlari hayalleri yaşiyor ..altinlarin icin uzuldum az degilmis sen gezer tozardin onlarla ama saglik olsun..

İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir böyle düşünün, altınları da geri alamayacağıniza göre iyi tarafindan bakin

Ben altınında değilim arkadaşım gerçekten değilim allaha şükür babamın durumu çok iyi ben ona cerdiğim altın parasını 2 haftada giysime veriyorum . Benim konum şu ne kadar paraya ihtiyacım olmasada vermiycektim ona harbi salakalık ettim acıma yetime demişler eski eşten dost olmaz zaten ama insan alışamıyor bi süre boşandığına sesini duymak istiyo yoksa yemin ederim sevmiyo olsaydım bırak dost kalma fikrini gördüğüm zaman yolumu değiştirirdim benim yapımda yok insanlara kin öfke duymak merhametliyi. İyi niyetliyim ve bunu sürekli hor görüyolar üzülüyorum ama kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…