Bide şöyle bişey var öyle böyle altın vermedim 8 çeyrek bi tam altın bitane yarım verdim ay inanamıyorum kendine yaEski eşinizle arkadaş kalmayın. Bitirin gitsin.
Nasıl altınlarınızı verdiniz hayret doğrusu.
Saf hafif kalır salağım ben yaSaf mısınız?
Tabikide seviyorum daha boşanalı 1 ay oldu unuttum sevmiyorum dersen yalan olur zatenhala eski esinizi seviyor gibisiniz. sanki sevgiliymissiniz de birbirinize nispet yapiyorsunuz whatsapptan, garip. iletisim kurmayin.
bir de sizden bosanma gerekcesi neydi?
Evet ben dedim ki bi anlık şeytana uydu boşluğa düştü böyle bişey yaptı illaki hatasının farkına varır dedim ama boşmuş düşündüklerimbenim anladığım sen bu adamla günün birinde tekrar birleşmek istiyordun o yüzden arkadaş kalalım falan dediniz
Yok arkadaşım normalde arıyordu sözde bu süreçte destek olmaya çalışıyodu bana . Ay gerçekten rezilliknafaka almamanız bir de üstüne altınlarınızı vermenize şok oldum.
ayrıca neden bayramda size yazsın ki ayrılmışsınız aranızda bir bağ yok. Ne yani arkadaş mı kalacaksınız .
whatsapptan durumlarla laf sokmak nedir ya ? ergenlikte yapılırdı bunlar. Bu şekilde devam ederseniz adamın yaşadığı hayatı uzaktan izlersiniz.
Acilen toparlanın lütfen . Takip etmeyi bırakın ve iletişimi kesin . Kendiniz için yapın bunu .
Ayrılmak isteyen adam ve belli ki sizi sevmiyor . Daha fazla ısrarcı olmayın.
Çocuk yok sanırım kıskandırma çabasında mi acaba sizi..Cok erken evliliklerde bekarligin gezme tozmanin tadi cikmadan oluyor her sey..simdi galiba o anlari hayalleri yaşiyor ..altinlarin icin uzuldum az degilmis sen gezer tozardin onlarla ama saglik olsun..Evet ben dedim ki bi anlık şeytana uydu boşluğa düştü böyle bişey yaptı illaki hatasının farkına varır dedim ama boşmuş düşündüklerim
Ben altınında değilim arkadaşım gerçekten değilim allaha şükür babamın durumu çok iyi ben ona cerdiğim altın parasını 2 haftada giysime veriyorum . Benim konum şu ne kadar paraya ihtiyacım olmasada vermiycektim ona harbi salakalık ettim acıma yetime demişler eski eşten dost olmaz zaten ama insan alışamıyor bi süre boşandığına sesini duymak istiyo yoksa yemin ederim sevmiyo olsaydım bırak dost kalma fikrini gördüğüm zaman yolumu değiştirirdim benim yapımda yok insanlara kin öfke duymak merhametliyi. İyi niyetliyim ve bunu sürekli hor görüyolar üzülüyorum ama kendimeÇocuk yok sanırım kıskandırma çabasında mi acaba sizi..Cok erken evliliklerde bekarligin gezme tozmanin tadi cikmadan oluyor her sey..simdi galiba o anlari hayalleri yaşiyor ..altinlarin icin uzuldum az degilmis sen gezer tozardin onlarla ama saglik olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?