Acıma demişler boşa dememişler

Durumun varsa sende git nispet yap ona karsi iyi valla sen burda uzul adam orda tatil yapsin ohh ne guzel hayat bide size kizdim valla ne demek altinlarinizi vermek kör mu çalişsin kazansin sizene bak sen yemedin ben yedim diyor adam size nispet yapar gibi yazik olmuş size allah yardimciniz olsun

İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir böyle düşünün, altınları da geri alamayacağıniza göre iyi tarafindan bakin
Konu altın değil be kuzum konu beni salak yerine koyması biz evliyken bana evliliği zehir edip bide kaynanamla yaşıyodum her gün onun yüzünü görüyodum ne dışarı çıkarıyodu ne çıkmama izin veriyodu taaa ailemden 900km uzakta oturuyodum kimsem yoktu bana yaşattığı hayata bak kendi yaşadığı hayata bak ayyy iğreniyorum kendimden nası inandım nasıl her dediğine boyun eğdim yav

Çok iyi niyetli bir insansıniz bence inşallah Allah bundan sonra değerinizi bilecek birini çıkarır karşınıza.

Tatile gittim ben zaten 2 hafta tatil yaptım daha yeni geldim de ben şuna şaşırıyorım bizim mahkeme görülmemiş daha boşanma aşamasındayız ayrıyız sen gidip plan proje yapıyosun tatil için Bende haberim yok üstüne parasınıda ben veriyorum ayy hem komik hem sinir bozucu

sana hayat dersi olmus oyle dusun paraya ihtiyacin yoksa fakirlere yardim ederdin ayrica neyse sadakam olsun demelisin..Bir de durumunuz madem çok iyi evlenmeden soylemeyin erkeklere zamanimizda malesef erkekler de zengin kiz pesinde sırf babasi zengin diye evlenilen ve mutsuz olan bosanmak uzere bir arkadasim var ..

Siz iyi niyetlisiniz ama bu niyetiniz hep sömürülmüş hala da devam ediyor bundan sonra dikkat edin derim

Bence eski eşinizle olan tüm iletişiminizi kesin. Sosyal medyadan takip etmeyin. Eski eşten arkadaş falan olmaz. Bundan sonra ne hali varsa görsün siz önünüze bakın.

Bence eski eşinizle olan tüm iletişiminizi kesin. Sosyal medyadan takip etmeyin. Eski eşten arkadaş falan olmaz. Bundan sonra ne hali varsa görsün siz önünüze bakın.
Yom zaten sosyal medya hedabı yok sadece numarası vardı wp den takip ediyodum oda beni ama sildim nosunu falan yolu açık olsun ama benim ahım ile bakalım ne kadar mutlu olabilcek

Boşandığınız adama acıyıp,altınlarınızdanda verdiniz
İyi yapmış adam,ne yapacaktı onları.Tatil yapılıp,yeni sevgili yapılır tabi mantıken.
Siz evlenirkende acıyıp herşeyi görmezden gelip yutmuş,saçınızı süpürge yapmışsınızdır değilmi.

Yaptığı şey karaktersizliğini gösteriyor. Boşanmakla ne kadar doğru karar verdiğinizi görmüş oldunuz işte. İyi biri olsa zaten boşanmazdınız boşverin gitsin. Bir gider iki gider sonra gene aslına döner o. Siz de hayatınıza devam ediyor olursunuz mutlu şekilde.

Eski eşimle tekrar birleşirim umudunuz hala sönmemiş..bu yüzden onun oyunlarını görmüyorsunuz..artık gözünüzü açın.size haddim olmayarak iki tavsiye vereceğim..

Birincisi eski eşinizi halen seviyorsunuz onun kahve,yemek vs davetine gitmeyin muhtemelen duygularınıza gem vuramayıp birlikte olursunuz ve bu sizi manevi olarak çok yıpratır.

İkincisi maddi durumu iyi bir kız neden kv ile oturmayı kabul eder ki..aşık olup evleniyorsunuz ama birazcıkta mantığınızı kullanın ve aile yapınıza denk birini bulun.

Her kötü olay bir derstir..geçmişte yaşamayın.Sevgiler.

Sizi ararsa , iki acindirirsa sanki yine maddi destek verecek gibisiniz.

Maddi imkanlariniz madem çok iyi, madem o sizi terk etti, üstüne de kandırdı bırakın aldığı sadakaniz olsun.
Ne hali varsa görsün.

Benim anlamadığım iki haftada milyonlar harciyorsunuz sadece kıyafete , peki neden kv.yanında kaldınız ? Ayri ev acilmadi size.

Boşandınız bitti gitti
Boşverin uğraşmayın
Ben değil arkadaş kalmak yüzünü dahi görmek istemiyorum

kocam kendisi benden boşanmak isteyecek ve ben de hem yuvam yıkılmış hem de ona altınlarımdan vericem. böyle bir dünya yok malesef.

Boşanma olayından sonra siz birbirinize yabancisiniz. Whatsap durumunu takip edeceginize numaranızı bile degistirin.

Ben de anlamıyorum biraz kendinize değer verin kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…