Acıma demişler boşa dememişler

Amaci neyse ne
Adam bosanmis
Hayatini yasiyor iste.

Ne yapacakti oturup aglayacakmiydi?
Istelik altinlari almis nafaka vermemis

Senin aklin nerdeydi canim bunlar olirken?
Kimse akil vemedi mi sana?

Gecmis olsun is isten gecmis

Niye takip ediyorsun sosyal medyadan hala?

Çocuk var mı,eğer yoksa eski eşten arkadaş vs olmaz. Boşanmışsiniz artık ona ait her şey çıkmalı hayatından ki ona göre yoluna bakabilesin

Boşandıktan sonra arkadaş kalalım saçmalığı kadar başka bir saçmalık duymadım. Ne diye arkadaş oluyorsun senin değerini bilmeyen adamla.Yeni arkadaşlar bul sen de hayallerini onlarla gerçekleştir.

Siz hala bir umut barışir mıyız acaba diye düşündünüz de o yüzden mi her şeyi kabul ettiniz

Kaçarak evlendim çnkü başka çarem yoktu mecbur kabul ettim zaten benim hiçbir zaman onun ailesiyle sorunum olmadıki hepsini çok seviyorum

Siz hala bir umut barışir mıyız acaba diye düşündünüz de o yüzden mi her şeyi kabul ettiniz
O an öyle bi düşüncem yoktu yalan söylemicem ama şunu söyleyebilirm hala daha beni seven o adamın beni 1 hafta içinde boşamasına inanamıyorum bi anda ya kestirip attı 41 gün oldu hala daha ben buraya ailemin yanına gezmeye gelmişim gibi hissediyorum

Benim ailem istanbulda biz eski eşimle orduda oturuyoduk hiçbiri sormadı yanına gelelim mi diye tek başıma gittim mahkemeye ağlaya zırlaya uykusuz bi şekilde ailem ancak ahkem kesti onda bilmem o g*t varmı seni boşayacak sen git o seni seviyo hem boşamaz vazgeçer dediler öyle bi boşadıki akılları durdu herşeyi tek yaşadım ben bizimkiler sözde yanımda oldular icraatta hiçbiri yoktu arkadaşım yok ablam var 2 tane onlarda çok başka şeyler söylediler akıl verenim olmadı . Kendi aklımıda kullanamadım niye çnkü inanamadım böyle bi duruma geldiğime yani bi şokla öyle bi halt yedim ama şunu söyliyim iyi niyetliyim gene olsa gene böyle bi salaklık yaparım çnkü ben hep böyleyimdir insanların beni kullandığını bilirim ama sıf beni kötü bilmesinler diye hep kendimden ödün verir sonra başımı duvarlara vururum her gelen bişey alıp götürüyor kimse bişey vermiyor ben anlamadım ya .

Severek mi ayrılalım dediniz ne anlamadım ki
Anlasamadiginiz için ayrıldınız ne arkadaşlığı ne mesajı
Hayatınızdan biran önce tamamen çıkarın

E burdan ihtiyacı olan birine ber de bari dua al o zaman ne diyelim

Valla ağır olacak ama bildiğiniz sizi enayi yerine koymuş. Ben olsam arkadaş olarak kalmayı bırak yeniden dava açardım, gittiği tatili de dedil sunardım beni kandırdı, zorla nafakadan vaz geçirdi diye tazminat isterdim. Bilmiyorum böyle emsal bir dava var mı ama olsun pisliğin canı sıkılsın sırf dava lafına.

Adama kizamiyirum. Bosanmis hayatina devam ediyor. Sizin durum koymaniz falan sacma. Nafaka olayi zaten sacma birsey. Adamlar neden yollarini ayirdiklari insanlara baksin ki ?

Yahu ayrıldığın birinden ortak bir değer yoksa neden birşeyler beklerki insan
Sizde hayatınıza devam edin tatile çıkın kendi hayallerinizi yaşayın

Çocuk yok ortada başka arkadaş mı kalmadı aman bırak gitsin ya ne takip edip canını sıkıyorsun Allah seni seven merhametli iyi insanlar çıkarsın karşına iletişimi tamamen bitir hatta numaranı değiştir aramasını sormasını da bekleyip durmazsın

Konu sahibi;
Olan olmus bitmis gitmis
Sen de eski kocan gibi hayatini yasamaya bak artik
Heryerden sil onu takip etme
Takip ederek sadece kendini sinir hastasi yaparsin
Adam coktan hayatini kurmus cunku
Seni dusunmuyor yasamaya bakiyor
Sen de yoluma bak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…