arkadaşlar diğer konularımda görmüşsünüz , görmeyenler için söylüyorum 23 mayısta boşandım. Eşimin boşanmak istemesi sonucu boşandık . Konuya geliyorum şimdi eski eşim biz boşanma aşamasındayken bana maddi durumu olmadığını nafaka falan veremiyceğini söyledi , bende kabul ettim buna istinaden altınlarımdanda verdim ona düşünün ki üzüldüm durumuna ve altınlarımdan verdim asıl konuya geliyorum : ben eski eşim boşanma aşamasındayken psk anlamda çöküntüde olduğunu düşünürken meğer o boşanma aşamasında gitmiş tatil planları yapmış arkadaşlarıyla :) gülüyorum ama sinirlerim çok bozuk şöyle ki beni eve tıkıp hapis hayatı yaşatıp balayı hayallerimi tatil hayallerimi kestirip atıp hadi dışarı çıkalım dediğimde bahaneler sunup yok yorgunum yok param yok vs sen şimdi benim hayallerini nasıl yaşarsın ya hemde ben bu durumdayken ? Gittiği tatil mekanı otel vs hepsi benim kafamda planladığım yer ve mekandı . Hani sen maddi olarak iyi değildin hani sen psk anlamda çöküntüdeydin ? Sinirlerim çok bozuk sözde arkadaş kalıcaktık beni bayramda aramadı gitti kankileriyle benim hayallerimi yaşadı ben burda ona üzülürken.. hemde ben whatsapp’dan durum paylaşıyorum oda bana nispet yapar gibi gözüme gözüme sokarak yaptığı tatili durum olarak paylaşıyo , tatil bitiyo bayram bitiyo bana msj atıyosun naber nasılsın diye. Arkadaşlar size soruyorum ya bu insanın amacı ne ya gerçekten anlamıyorum
Siz hala bir umut barışir mıyız acaba diye düşündünüz de o yüzden mi her şeyi kabul ettinizarkadaşlar diğer konularımda görmüşsünüz , görmeyenler için söylüyorum 23 mayısta boşandım. Eşimin boşanmak istemesi sonucu boşandık . Konuya geliyorum şimdi eski eşim biz boşanma aşamasındayken bana maddi durumu olmadığını nafaka falan veremiyceğini söyledi , bende kabul ettim buna istinaden altınlarımdanda verdim ona düşünün ki üzüldüm durumuna ve altınlarımdan verdim asıl konuya geliyorum : ben eski eşim boşanma aşamasındayken psk anlamda çöküntüde olduğunu düşünürken meğer o boşanma aşamasında gitmiş tatil planları yapmış arkadaşlarıyla :) gülüyorum ama sinirlerim çok bozuk şöyle ki beni eve tıkıp hapis hayatı yaşatıp balayı hayallerimi tatil hayallerimi kestirip atıp hadi dışarı çıkalım dediğimde bahaneler sunup yok yorgunum yok param yok vs sen şimdi benim hayallerini nasıl yaşarsın ya hemde ben bu durumdayken ? Gittiği tatil mekanı otel vs hepsi benim kafamda planladığım yer ve mekandı . Hani sen maddi olarak iyi değildin hani sen psk anlamda çöküntüdeydin ? Sinirlerim çok bozuk sözde arkadaş kalıcaktık beni bayramda aramadı gitti kankileriyle benim hayallerimi yaşadı ben burda ona üzülürken.. hemde ben whatsapp’dan durum paylaşıyorum oda bana nispet yapar gibi gözüme gözüme sokarak yaptığı tatili durum olarak paylaşıyo , tatil bitiyo bayram bitiyo bana msj atıyosun naber nasılsın diye. Arkadaşlar size soruyorum ya bu insanın amacı ne ya gerçekten anlamıyorum
Kaçarak evlendim çnküSizi ararsa , iki acindirirsa sanki yine maddi destek verecek gibisiniz.
Maddi imkanlariniz madem çok iyi, madem o sizi terk etti, üstüne de kandırdı bırakın aldığı sadakaniz olsun.
Ne hali varsa görsün.
Benim anlamadığım iki haftada milyonlar harciyorsunuz sadece kıyafete , peki neden kv.yanında kaldınız ? Ayri ev acilmadi size.
O an öyle bi düşüncem yoktu yalan söylemicem ama şunu söyleyebilirm hala daha beni seven o adamın beni 1 hafta içinde boşamasına inanamıyorum bi anda ya kestirip attı 41 gün oldu hala daha ben buraya ailemin yanına gezmeye gelmişim gibi hissediyorumSiz hala bir umut barışir mıyız acaba diye düşündünüz de o yüzden mi her şeyi kabul ettiniz
Bi amacım yok içimi dökmek istedim çnkü kafayı yiycemSizin amacınız ne??
Benim ailem istanbulda biz eski eşimle orduda oturuyoduk hiçbiri sormadı yanına gelelim mi diye tek başıma gittim mahkemeye ağlaya zırlaya uykusuz bi şekilde ailem ancak ahkem kesti onda bilmem o g*t varmı seni boşayacak sen git o seni seviyo hem boşamaz vazgeçer dediler öyle bi boşadıki akılları durdu herşeyi tek yaşadım ben bizimkiler sözde yanımda oldular icraatta hiçbiri yoktu arkadaşım yok ablam var 2 tane onlarda çok başka şeyler söylediler akıl verenim olmadı . Kendi aklımıda kullanamadım niye çnkü inanamadım böyle bi duruma geldiğime yani bi şokla öyle bi halt yedim ama şunu söyliyim iyi niyetliyim gene olsa gene böyle bi salaklık yaparım çnkü ben hep böyleyimdir insanların beni kullandığını bilirim ama sıf beni kötü bilmesinler diye hep kendimden ödün verir sonra başımı duvarlara vururum her gelen bişey alıp götürüyor kimse bişey vermiyor ben anlamadım ya .Amaci neyse ne
Adam bosanmis
Hayatini yasiyor iste.
Ne yapacakti oturup aglayacakmiydi?
Istelik altinlari almis nafaka vermemis
Senin aklin nerdeydi canim bunlar olirken?
Kimse akil vemedi mi sana?
Gecmis olsun is isten gecmis
Niye takip ediyorsun sosyal medyadan hala?
Siz bunu ergenlik olarak algılıyosanız size diyecek lafım yok verdiğiniz akıl içimi çok rahatlattı sağolun yaGiden gitmiş siz hala ergen gibi whatsapp durumları pesindesiniz
Benim ailem istanbulda biz eski eşimle orduda oturuyoduk hiçbiri sormadı yanına gelelim mi diye tek başıma gittim mahkemeye ağlaya zırlaya uykusuz bi şekilde ailem ancak ahkem kesti onda bilmem o g*t varmı seni boşayacak sen git o seni seviyo hem boşamaz vazgeçer dediler öyle bi boşadıki akılları durdu herşeyi tek yaşadım ben bizimkiler sözde yanımda oldular icraatta hiçbiri yoktu arkadaşım yok ablam var 2 tane onlarda çok başka şeyler söylediler akıl verenim olmadı . Kendi aklımıda kullanamadım niye çnkü inanamadım böyle bi duruma geldiğime yani bi şokla öyle bi halt yedim ama şunu söyliyim iyi niyetliyim gene olsa gene böyle bi salaklık yaparım çnkü ben hep böyleyimdir insanların beni kullandığını bilirim ama sıf beni kötü bilmesinler diye hep kendimden ödün verir sonra başımı duvarlara vururum her gelen bişey alıp götürüyor kimse bişey vermiyor ben anlamadım ya .
Çocuk yok ortada başka arkadaş mı kalmadı aman bırak gitsin ya ne takip edip canını sıkıyorsun Allah seni seven merhametli iyi insanlar çıkarsın karşına iletişimi tamamen bitir hatta numaranı değiştir aramasını sormasını da bekleyip durmazsınarkadaşlar diğer konularımda görmüşsünüz , görmeyenler için söylüyorum 23 mayısta boşandım. Eşimin boşanmak istemesi sonucu boşandık . Konuya geliyorum şimdi eski eşim biz boşanma aşamasındayken bana maddi durumu olmadığını nafaka falan veremiyceğini söyledi , bende kabul ettim buna istinaden altınlarımdanda verdim ona düşünün ki üzüldüm durumuna ve altınlarımdan verdim asıl konuya geliyorum : ben eski eşim boşanma aşamasındayken psk anlamda çöküntüde olduğunu düşünürken meğer o boşanma aşamasında gitmiş tatil planları yapmış arkadaşlarıyla :) gülüyorum ama sinirlerim çok bozuk şöyle ki beni eve tıkıp hapis hayatı yaşatıp balayı hayallerimi tatil hayallerimi kestirip atıp hadi dışarı çıkalım dediğimde bahaneler sunup yok yorgunum yok param yok vs sen şimdi benim hayallerini nasıl yaşarsın ya hemde ben bu durumdayken ? Gittiği tatil mekanı otel vs hepsi benim kafamda planladığım yer ve mekandı . Hani sen maddi olarak iyi değildin hani sen psk anlamda çöküntüdeydin ? Sinirlerim çok bozuk sözde arkadaş kalıcaktık beni bayramda aramadı gitti kankileriyle benim hayallerimi yaşadı ben burda ona üzülürken.. hemde ben whatsapp’dan durum paylaşıyorum oda bana nispet yapar gibi gözüme gözüme sokarak yaptığı tatili durum olarak paylaşıyo , tatil bitiyo bayram bitiyo bana msj atıyosun naber nasılsın diye. Arkadaşlar size soruyorum ya bu insanın amacı ne ya gerçekten anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?