Acımasız insanlar..

anlamayana davul zurna az, diye bosa denmemis degil mi? siz umudunuza, mutlulugunuza bakin. kimisi dogurur da anne olamaz, kimi dogurmaz da ana olur. ki Allah sadece vermeyerek degil, vererek de insani sinar.
Cok haklısınız

Amin inş. Oyle tatlıydı ki zaten hamıle bayanlara bayılıyorum zaten . O öyle konuştukca içim acıdı o ise mutlu oldu .. Dilerım allah ıyılığını verır ne dıyelim .

Belli ki cok mutsuz .. Boyle mutsuz sevgısız ınsanlar karsılarındakınindd kendı gıbı olmasını isterler.
Kesinlikle Allah kim nerde evlat hasretiyle yaniyosa hayirli anne baba olacaklarsa hayirlisiysa saglikli bebekler nasip etsin insallah.Olumlu dusunun olumlu olsun her sey :)

Sen hiç canını sıkma canım öyle anneler varki ben bazen belki günaha giriyorum ama allahım diyorum sen bu insanlara neden verdin onca isteyen var onlara ver yarabbim diyorum muhtemelen oda bu kötülük le onlardan olacaktır. Ben eminim sen çok güzel bir anne olacaksın

Acaba bu laftan sonra ve o pis kalbiyle bebegının dogumunu gorebılcrkmı yada sağlıklı gorebılcekmı bebegını cok merak edıyorum. Rabbim herkesın kalbıne gore versin. Siz üzülmeyin.
Ahhh dilerım saglık ve mutlulukla alır kucagına evladını. Yuregıne bır parca sevgı verır belki o bebiş

Rabbım anne sıfatı verdıgı herkesın yuregıne ınsanıyet sevgı merhamet verdın inş

Bende buyuk buyuk laflardan cok korkarım

Ben olsam hamile mamile anlamaz, carkina tukururdum afedersiniz. Hamile diye hassas saniyorsunuz, ama icinde bu kadar pislik barindirip kotu olabilen biri, agzinin payini alinca cocugunu dusurmez merak etmeyin.

İnş öyle olmaz. Bugun bırcok kişinin yuregını acıttı. Baska bırsey olsa takılmaz gecersın ama orda dr ne dıyecek heyecanımizi aldı ..

Ben olsam hamile mamile anlamaz, carkina tukururdum afedersiniz. Hamile diye hassas saniyorsunuz, ama icinde bu kadar pislik barindirip kotu olabilen biri, agzinin payini alinca cocugunu dusurmez merak etmeyin.
Ne bileyım ben o dedıgınızı yuregım acısada yapamadım . Ben bıraz fazla özenli davranmış olabilirim hamile oldugu için

Yuregı ve dili aynı orantıda bu kadar kirli bırını hıc gormemiştim .

Allah ıyılıgını versın

İnş . Ama bır ara konuşurken karsısındakı bayanın gozyaslarını tutamayıp bagırmasına guldugunu gordukten sonra pek inancım kalmadı

Bakalım 9.aya ikisi de sağ çıkacak mı? Allah verdiği gibi almayı da bilir benim yengem 7 aylıkken kaybetmişti bebeğini. Yazık böyleleri büyük konuşup kınıyor acısı bebeklerinden çıkıyor. Dilerim acısı çocuğundan değil kendinden çıksın, 2.çocuğu isterse olmasın da o zaman anlasın ettiği lafları terbiyesiz.

O gerikafali bunlari soylemis ama ben onun kadar vicdansız davranamicam. O bunca söylediği lafa karşın inşallah Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Karnında bir bebek taşıyor ya farkında değil herhalde. Ben bunları söylerken ya bebeğime bişey olursa diye düşünürüm.
Ayrıca Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah.

Okuyunca cok sinirlendim nasil boyle dusunebilirler hz aise validemizinde cocugu olmadi biz ondan cok mu yuceyiz yada rabbim ona cezami verdi boyle zihniyet olamaz siddetle kiniyorum rabbim dunyada herkesi bir sinava sokar kiminin sinavi evlat hasretidir kiminede verir evladiyla sinar..

Allah hepimize hayırlı eş, hayırlı evlat, hayırlı iş, hayırlı servet, hayırlı dostlar versin. Dileğimiz hep bu yönde ama hayatta bir şeyler hep eksik kalır. Biri varken biri olmaz. Biri iyiyken biri kötü olur. Sizin yaşadığınız süreç bir sabır ve tevekkül sınavı, asla bir ceza değil. Onun hamile, evli olması da bir ödül değil. Pek çok şeye sahip olabilir insan. Mühim olan "keşke olmasaydı" dememek. Evliler bekarlara, çocuklular henüz çocuk sahibi olmayanlara, zenginler fakirlere, amirler memurlara vs vs hazımsız herkes karşısındakine yazık ki böyle davranır. Ve sonuç; sahip oldukları aslında onun yalnızca sinavidir. Allah her şeyin hayırlısını versin. Size de hayırlı bir evlat diliyorum.

Kocasına yazık cahil kari, onun yetiştireceği çocuğa da yazık. Bunların yetiştirdikleri iste o sokaklarda gördüklerimiz tovbe tovbe

Cnm sen hic tanimadigin birinden duymussun bana kv neler dedi eski konumda var bosver takma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…