Belli ki cok mutsuz .. Boyle mutsuz sevgısız ınsanlar karsılarındakınindd kendı gıbı olmasını isterler.Bu nasil insanliktir mi insanmi o.Cahilde degil kotu hemde cok kotu biri.
Cok haklısınızanlamayana davul zurna az, diye bosa denmemis degil mi? siz umudunuza, mutlulugunuza bakin. kimisi dogurur da anne olamaz, kimi dogurmaz da ana olur. ki Allah sadece vermeyerek degil, vererek de insani sinar.
Amin inş. Oyle tatlıydı ki zaten hamıle bayanlara bayılıyorum zaten . O öyle konuştukca içim acıdı o ise mutlu oldu .. Dilerım allah ıyılığını verır ne dıyelim .Nolur umursamayın..
Büyük büyük ihtimalle cehalet değil psikiyatrik bi sorun.
Hiç hamile kalamamaktan daha acı şeyler var. Ölü doğum gibi.. Allah başa vermesin. Yaşayana da sabırlar versin. Umarım canı yanmaz. İnşallah sadece vicdanıyla sınar allah da çocuğundan çıkmaz..
Bu arada size özel mesaj atacağım atamıyorumHubannn
Kesinlikle Allah kim nerde evlat hasretiyle yaniyosa hayirli anne baba olacaklarsa hayirlisiysa saglikli bebekler nasip etsin insallah.Olumlu dusunun olumlu olsun her sey :)Belli ki cok mutsuz .. Boyle mutsuz sevgısız ınsanlar karsılarındakınindd kendı gıbı olmasını isterler.
Ahhh dilerım saglık ve mutlulukla alır kucagına evladını. Yuregıne bır parca sevgı verır belki o bebişAcaba bu laftan sonra ve o pis kalbiyle bebegının dogumunu gorebılcrkmı yada sağlıklı gorebılcekmı bebegını cok merak edıyorum. Rabbim herkesın kalbıne gore versin. Siz üzülmeyin.
Rabbım anne sıfatı verdıgı herkesın yuregıne ınsanıyet sevgı merhamet verdın inşSen hiç canını sıkma canım öyle anneler varki ben bazen belki günaha giriyorum ama allahım diyorum sen bu insanlara neden verdin onca isteyen var onlara ver yarabbim diyorum muhtemelen oda bu kötülük le onlardan olacaktır. Ben eminim sen çok güzel bir anne olacaksın
Bende buyuk buyuk laflardan cok korkarımKendi bebeğinin sağlıklı doğacağı ne malum, yaşayacağı ne malum hatta, doğumda ölmeyeceği ne malum, çocuk olmuyo diye koca bosayacak kadar yüzeysel bir evliliğin içinde...aynen bunları derdim ben olsam, cahillik değil bu alenen can yakma nispet, cezalandırma ne demek, belki sakat çocuğu olur hastane kapılarını aşındırır,kibrin böylesi en büyük günah, korkarım
İnş öyle olmaz. Bugun bırcok kişinin yuregını acıttı. Baska bırsey olsa takılmaz gecersın ama orda dr ne dıyecek heyecanımizi aldı ..Ne oldum deme ne olacağım de!garantisi var mıymış o çocuğu sıhhatle doğuracağının?çok büyük konuşmuş.belki kız doğuracak belki aynısı ve hatta daha kötüsü kızının başına gelecek!Terbiyesiz!!!
Ne bileyım ben o dedıgınızı yuregım acısada yapamadım . Ben bıraz fazla özenli davranmış olabilirim hamile oldugu içinBen olsam hamile mamile anlamaz, carkina tukururdum afedersiniz. Hamile diye hassas saniyorsunuz, ama icinde bu kadar pislik barindirip kotu olabilen biri, agzinin payini alinca cocugunu dusurmez merak etmeyin.
Yuregı ve dili aynı orantıda bu kadar kirli bırını hıc gormemiştim .Hiç temenni etmem de bir yangında 3 evladını birden yitiren aile tanıyorum. Bu nasıl bir ahlaksızlık. Allah cezalandirmasin ben olsam boşanirdim lafları nedir? Hepimiz haddimizi bilmeliyiz terbiyesiz kadın ya çok sinir oldum
Allah ıyılıgını versınof of offff.
o kadın kendine ne kadar büyük bir kötülük etmiş.
eğer dediği sözleri bir bir yutacağını bilse öyle konuşmazdı.
ya Allah o'nu karnındakiyle cezalandıracaksa.
ne hadsiz insanlar var yahu.
ve yaptığı hadsizlik sadece size değil Allah'ın nasibine ve kaderine karşı.
inşallah güzel bir yavrunuz olur ancak o kadının sonu ne olur bilmem.
İnş . Ama bır ara konuşurken karsısındakı bayanın gozyaslarını tutamayıp bagırmasına guldugunu gordukten sonra pek inancım kalmadıHadsizzz!
Onun tadacagi ne malummus Allah buyuk, siz umudunuzu yitirmeyin, ben de burada okuya okuya kendimi bir sene hamile kalamayacagima ianandirmistim ama ilk ayda oldu cok sukur. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin, umarim o kadin da hatasini anlayip tovbe ediyordur su anda cunku yaptigi cok gunah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?