- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi deniz_1988
-
Keşke bende en başında istemiyoruz,düşünmüyoruz deseydim
bebek istediğimizi söylediğimizden beridir yorumların ardı arkası kesilmedi
dün kuzenim(erkek) diyor ki;
şimdi senin çocuğun olmuyor yaa buruk hissediyorsundur hep
canım haklısındeniz kafanı başka yoracak mesele yok bunlara mı takıyorsun canım boşver ya ne derlerse desinler sen tedavi sürecine başladın elinden geleni yapıyorsun evliliğini tparlamaya çalışıyorsun bu kadar güç gösterip birde gelip çocuk konusuna takılıyorsun .
vardır bundada bir hayır bilyorsun değil mi?
zaten annem meselesi çok ayrıİlk iş olarak annenle konuş ve uyar. Bende hiç hoşlanmam alakasız insanların benim hakkımda birçok şey bilmesinden. Benim annemde biraz öyledir ağzında bakla ıslanmaz. Benim gizli tutmak istediğim şeyleri anlatır bu yüzden bazı şeyleri anneme söylemiyorum.
Çocuk meselesine gelince niye zavallı olasın ki? Veren Allah alan Allah. Allah'tan hayırlısını iste. İnşallah hayırlı zamanlarda Allah doldurur kucağını.
zaten artık paylaşmamak için söz verdim kendime
nasip deyip geçicem
soruyorlar bazen ne oldu çocuk işin diye
tedavi sürecimden bahsedincede direk bakışlar değişiyor
acıyarak iyi temennilerde bulunuyorlar
bu tavırlar beni çok rahatsız ediyor
kendi ailem bile bunu yapıyor
eşimin ailesi hergün arayıp soruyorlar
deniz ne yaptı,doktora gitti mi bilmem ne
canım haklısın
bende diyorum takmayacağım düşünmeyeceğim diye ama olmuyor
biliyorsun çalışıyorum
dolu dolu bir hayatım var ama nasıl oluyorsa aklım yine bebek işine gidiyor hep
dedim yaa bir saplantı gibi
gece yatarken aklımda sabah kalkınca aklımda işte
psikoloğa mı gitsem acaba?
evet 88 doğumluyumo 1988 doğum yılınsa evet acınacak haldesin.
ama çocuğun olmadığı için değil, kendini bu duruma soktuğun için.
Daha yaşın kaç? Kaç senelik evlisin ki? Ne bu umutsuzluk?
Bak geçmiş konularına bakmadım ne sorun yaşadın ettin bilmiyorum. Masallardaki gibi bir aşk yaşasan da 2 sene çok erken. Hepsini geçtim hiç çocuğun olmasa ne olacak sanki?
Dünyanın sonu değil.
Kendini üzmeye zaten değmez, bu yaşında hiç değmez.
evlilik yıldönümüm çok güzel geçtigüzel fikir bence imkanın varsa git derim ayrıca güzel bir tatile git kafanı dağıt. dünyanın sonumu sen sağlıklısın eşin sağlıklı daha ne istersin Allahtan.
ayrıca evlilik yıl dönümün nasıl geçti
evlilik yıldönümüm çok güzel geçti
evliliğimde de herşey yolunda
bide şu sorunum olmasaydı ne güzel olurdu
keşke başka şehirde yaşasaydık eşimle hiçbir tanıdığımızın olmadığı bir yerde
Beni bu duruma çevremdekiler getirdi
diyeceksiniz ki'' ne takıyorsun sen kendi hayatına bak''
ama psikolojik olarak böyle bir baskı altındayken stres zaten kaçınılmaz oluyor
gecem gündüzüm bunu düşünmekle geçiyor
Neredeyse bende kısır olduğumu ve hiç çocuğum olmayacağını düşünmeye başlayacağım bu gidişle
annem olayı başlı başına bir facia zaten
en özel şeylerimi etrafımdan duyuyorum
bir sorunum olur bakıyorum ki abimin eşi duymuş ablam duymuş herkes bir yorum yapıyor.
Yaa annem bunu nasıl yapar
benim bildiğim anneler kızının sıkıntısı olursa bu saklar kimseye belirtmez ama annem tam tersini yapıyor
hesap soruncada ne olacak ki gibi umursamaz cevaplar veriyor.
sağol canım benim son zamanlarda kafayı buna taktığımdan pek bişey düşünemiyorumsen milletin ağzına çok laf vermişsin canım bu yüzden şimdi ardı arkası kesilmiyor.
biliyosun ben düşünüyorum gelip beni bile teselli ediyorlar olur olur sıkma canını diye yahu düşünmüyorum diyorum kendilerince başlıyorlar u yüzden tıka kulaklarını ve hatta görüşme kimseyle girme ortamlarına biraz uzak dur ve annenle konuş hata yaptığını söyle ayrıca oda uyarsın kuzenleri filan ne canım o öyle ulu orta.
sana doktor olur dedi mi tamam sen buna bak. burada doktorun bile çok umutsuz konuştuğunu ama güzel haber veren insanlarıda okuyoruz bu yüzden inancını yitirme.
çok sevindim güzel geçmesine.
inan sabah aklımdaydın ne yaptı acaba dedim.
inşallah arkadaşım allah bize ve isteyen herkese nasip ederCanim acinacak haldemiyim de nedemek sacmalama lutfen iki yil cok kisa bir sure benim dort bitiyo besinci seneye giriyorum evliligimde hala cocugum yok tedavi goruyorum ama olmuyor benim kayinpederim yetmis yasindaki babama senin kizin bana bir torun veremedi demis babam nasil uzulmus sen iki yilda acinacak haldeysem ben oleyim ozaman hicbirsey icin skma canini vakti saati vardir tedavine yogunlas sadece Rabbim cok buyuk hic ummadigimiz birzamanda verir meleklerimizi insallah
Allah Allah,sen daha dün eşini öz yeğeninden kıskanıp milleti forumda birbirine katan bi de HAMİLEYİM rızkını yeğenine veriyor diyen,KANAMAM oldu diyen insan değil misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?