Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bosuna yazıyosunuz arkdaslar ben guluyorum bu arkadasın yaptıgına acızlıkten baska bısey deılm makara yapıyosanda kendıne aıcndırıyosun eger gerceksede bunu bıl acızlık zaten rezıllıkk ol sen yasama kardesım bu ne ya hem yaptıgından utan

adalayda yol gostericiligin icin tesekkur..ayrıca sert de yazmamıssın..dalga gectigimi dusunenler bile var..neyse o ayrı bir konu..bunları bende biliyorum,ne dertler var insanların basında..ama sunu unutmayın ki her insanın acıya dertlere katlanma eşiği/gücü farklıdır..bazılarında cok dusuktur bu ve depresyona girmeleri daha kolaydır..ve bir kere depresyona girdiysende kolay kolay cıkamıyorsun..ortada neden yokken bile bazen hep mutsuz isteksiz hissediyorsun..bu bir nevrotik duruma dogru ilerler..bazen kalıcı bile olabilir..ki bundan korkuyorum..cunku cok uzun zamandır hayattan zevk almıyorum..sizlere anlattıgım bu son olayda beni gercekten cok yıktı...insanlar sadece olayın basitine kacarak,yuva yıkmak,serefsizlik,ayıp,gunah gibi cumleler kurdular...bu olaya gelene kadar daha bir cok sey cektim ben ve artık huzunlu durusumdan,acıdan ve insanların arasına karısmamaktan zevk alır hale gelmeye basladım...diyorsunuz ki gez dolas sosyal ortamlara gir..icimdeki o istegi cok koreltmisim ben..ve tekrar ortaya cıkaramıyorum zorlasamda...

ecem bak isinde muhendis yaziyor muhendis bir insansin mantiga analitik dusunceye cokca yer verdgini dusunuyorum hayatinda.

bak kalk bi abdest al allaha dua et guc iste bunlarindan altindan kalkabilmen icin yardim iste.
hayatta bir cok sey ask evet ama hersey degil. benim dediklerimi biliyorsan kendin icin emek harcaman gerektigini de biliyorsundur.
kimsenin hayati kolay degil yahu kimsenin degil!!
depresyon diyorsun bu durumun farkindaysan acilen bir psikilogla gorusebilirsin.
cozumsuz degilsin durumun imkansiz zor sartlar degil. silkelen ve kendine gel.
bir bayan olarak hemcinsimi bu durumda gormekten uzuluyorum.

adamın karısının yerinde olcaktım önce kocam olucak adamın haddini bildirirdim
sonrada evli bir adamla geçmişte yada gelecekte her ne olursa olsun, ne yaşanmışsa yaşamış olan kişinin yani senin haddini bildirirdim..

Sevgi emektir evet, ama senin yaptığın şeye boşa kürek çekmek denir

sen kendini harcamayı seçtiysen, kendini bu ağlama krizlerine, hayattan zevk almama durumlarına sokmayı sen o adamla olarak tercih ettiysen , kimse senin derdine burda derman olamaz

he bide şunuda söyliyim sana , önce seni terkeden , şimdide karısını eski sevgilisiyle aldatan bir adamdanda ne köy olur ne kasaba bunu da en az benim kadar biliyorsundur ya neyse..

Sevgili Ebişim;
bence yanlış düşünüyosun arkadasımız sevmiş ama evet görüşmemesi lazım o insanla
O zaten bir mühendis nasıl davranması gerektiğini oturup düşününce zaten bilir. lülülülülülü

Mesleklere gore neden degerlendiriyorsunuz ki anlamadım...mühendis olmak yada sekreter olmak!!!! her ikiside insan degilmi..ikiside dusunemiyor mu?
Mühendisler analitik dusunur,mantıklıdır demek bence biraz sacma..her meslekten aralardında ketum,guclu ve mantıklı, insanlar vardır..

mühendis olduğun için seni ayırmıyorum yada kayırmıyorum
sadece cahil olmayan meslekdaşımın böyle bir şeyi yapmasını kınıyorum o kadar :1closedeyes:

yani şimdi bi mimar olaraktan bu mühendis yaklaşımına itiraz edebilirim :))))

Cahillikle ne alakası var bunun anlamadım ben..muhendıslık derslerınde yada okudugum kıtaplarda nasıl davranılması, asık olunacak adamlar yada olunmaması gereken adamlar mı yazmıyor..??Neyse..
Ben bu forumdan sunu anlıyorum herkes ahlak kelimesini kendi ustlerine yapıstırmak icin karsı tarafı derinlemesine dusunmeden ahlaksızlıkla sucluyor..cıkk cıkk yazık diyip,had bildirmekten bahsediyor..
BEN nelerin yanlıs olup olmadıgını biliyorum..ama ahlaksızlık ayrı bir konu..ve sunu yineliyorum,daha onceden de soyledim..Bir adam evlenmisse ve cocuk yapmıssa ölene kadar esinden ayrılamaz diye birsey olmamalı..Başka birini sevmeye de hakkı var..Hangi evli kadın kocası baska birine asıkken,sırf yuvam bozulmasın diye onun evde durmasını ve kendisine rol yapmasını ister...Asıl acizlik burada(sırf yuvam bozulmasın diye bunu kabullenen kadın acizdir)..Yuvam yıkılmasın cocugum magdur olmasın..O cocugun babası baska bır kadına asıksa ve annesıni sevmıyorsa bu cocuk mutlu mu buyur????..Aldatılan eşlere hep magdur edebiyatı yapılıyor,,yuvası yıkılınca nasılda uzulecek vs vs..peki oteki kadında uzulmuyor mu?o da magdur degil mi.Sırf belediyeden imzası var diye karısı mı hakediyor herseyi??....[[Dahada derin ve ince detayları gozonunde bulundurmanızı isterdim..]]]]Hemen tuu kaka yazıklar olsun sana demenizi degil!!!!

ozaman adam gibi boşansın ne halt yapıyosa yapsın
madem adam başka birine aşık oldu çıksın erkek gibi karısının karşısına söylesin!!!
böyle iğrençlikleri aşk la süsleyip püslüyosunuz ya aşkıda kirletiyosunuz

nereye gidiyosun eyyyy gençliikk
hala bunun yanlış olduğunu kabul etmeyip aşk meşk diye savunuyosun ya pes vallahi pesss

kesınlıkle o kısıyle gorusmemelısın.senı gercekten sevseydı,ısteseydı bırakıp gıtmezdı zaten.bence uzak durmalısın o artık evlı bı ınsan kendın ıcın bunu yapmalısn.o kadına da yazık kocasının nasıl bı ınsan oldugunu goremıyor.onunla konusarak hem cınsıne bu kotulugu yapma...

senin mühendis olman doktor olman falan filan ahlakını şekillendirmez, kimse sana sen mühendissin bunları yapmaman gerekirdi demiyo, sen cahil değilsin sen eğitim almışsın aydınlık bir geleceksin deniyor ama sen bunu bile anlayamadıktan sonra o kadının karısını anlamanı zaten beklemem

yok kardeşim evli bir adamın başka bir kadını sevmeye hakkı yok, boşanmya hakkı var, ayrılmaya hakkı var, boşanıp ayrılıp yeni bir yuva kurmaya hakkı var ama evli bir adamın başka birni sevmeye hakkı yok.. yada senin ruhun okşansın istediğin yorumlar gelsin diye şöyle inceltiyim lafımı seviyorsada! o kadınla evli kalmaya hakkı yok!

boşansın ne yapmak isterse kimi sevmek isterse gitsin yapsın o zaman..

buraya yazdığın bu derdi bizim yaptığımız bu yorumların çıktısını alıp birgün evlenirsen çeyiz sandığına koymanı istiyorum.. eğer birgün başına eşinden dolayı böyle bir durum gelirse Ben zaten herkes işte şöyle düşünürken ben böyle düşünüyordum no problem hadi yolunuz açık olsun mutluluklar dersin!!..

ii bişi demiyoz. kendi başına gelince anlarsın
sadece belediyede imza canım nolcakki. aslında hepimiz gayrimeşruyuz anamızla babamız birbirini senin kdr sevmedikleri için. belediye de kim ayol?

ii bişi demiyoz. Kendi başına gelince anlarsın
Sadece belediyede imza canım nolcakki. Aslında hepimiz gayrimeşruyuz anamızla babamız birbirini senin kdr sevmedikleri için. Belediye de kim ayol?

senın su sıvrı dıllı laf sokmalarına bıtıyorum yaa :)))))))))99

Ecem ;

Düşüncelerinin dünden beri değiştiğini sanıyordum..Yani dün öğleden sonra ;
--Tamam hatamı anladım, onu nasıl unutabilirim, bunu nasıl atlatabilirim? gibi öneri bekleyen sorular sormaya başlamıştın..

Tamam dedim ben de burdaki 100 küsür kişi, doğruyu kabul ettirdik 3 gün sonra dedim de..

Yani kırmızı ile işaretlediğim yazıları yazıyor olman, aslında hala gerçeği kabul etmediğini, dilinle burda söylesen bile, bazı şeylere karşı isyan etmekte direttiğini gösteriyor..

Soruya gelince;
Evet belediye nikahlı karısı hakeder herşeyi, 2.kadınlar da yasak ve gizli olan şeyleri hakederler..
Sen kabul etsen de etmesen de bu böyledir..

Haaa erkek, hayatındaki resmi nikahlı karısının ve yasak aşk yaşadığı sevgilisinin durumlarında değişiklik yapma cesaretini gösterebilirse kendinde, karısını boşar erkekçe, sevgilisiyle evlenir..

Bu işler böyledir..
Yoksa; boşanamam çocuk var ama seni de istiyorum aşığım bıdı bıdı lafları , sadece hikayedir benim gözümde..

Sen bırak bunları da canım, acilen psikologa git, mutlaka atlatırsın bu dönemi..

ecem bak isinde muhendis yaziyor muhendis bir insansin mantiga analitik dusunceye cokca yer verdgini dusunuyorum hayatinda.

Mühendisler analitik dusunur,mantıklıdır demek bence biraz sacma..her meslekten aralardında ketum,guclu ve mantıklı, insanlar vardır..

bir insanin mantikli ve analitik dusnceye yer vermesinden bahsetmisim..
mantiklidir analitik dusunur dememisim..
ama sanirim kultur farkli anlayis farkli..

universte mezunusun ama bir adamin karisini seninle aldatmasina hosgoruyle bakiyorsun..
bunca yilda hic mi birsey ogrenmedin sen arkadasim?
baban annene ayni seyi yapsa nedersin bugun??
ya da sevdigin adamin hergece kiminle uyudugunu saniyorsun??
bu nasil birsey yahu!!!!!

1.burada kimse eşinden ayrılamaz demedi. evliyken olamaz dedi. olayı çarpıtmayın..
evet evliyken olmaz.
çünkü yanlış.
boşanır ne isterse yapar.bu kadar.
2.öteki kadın mı mağdur.
evli adamla bilerek olduğu için mi mağdur. neresi mağdur ,Allahaşkına.
bu hayatı bu yaşamı kendi seçmiş. yanlışı bile bile,yapıyorsa mağdur olamaz.
bence tek mağdur eştir .
o kadar.
avutun böyle kendinizi.
ben mağdurum diye.
sadece kendinizi kandırırsınız. toplumu değil.
bari yanlışınızı anlayın. hala kendi yaptığınızı savunmaya çalışıp,eşe suç bulmaya uğraşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…