Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yapma be sümbül sultan...
o kadar da basit değiliz yani...

yazık karısına yani erkek aldatır diyolar.milyonlarca kadın görüyoruz ama erkekleride teşvik edenler var yani

adam maymun iştahlı..senide garanti görüyor galiba..sağlam bir kazık atacaksın ki ömrü billah çıkaramayacak.. ozaman görür dünya kaç bucak..arkadaşım erkekler empati yoksunu..ama sen yap bari.. o adam sana acı çektirmiş nasıl bişe olduğunu bilirsin,öteki kadın bunu öğrense yani eşi ne hisseder diye düşündünmü,sen aldatılsan ne hissederdin?resmen aşkın arkasına sığınarak aldatmayı meşrulaştırmayın..

Yahu arkadaşım hadi diyelim bu adam karısını boşadı senle evlendi. ıki sene sonra da başkasına aşık olup seni bırakmıycanın garantisi nedir? Bu soruyu sor kendine.

Ayrıca bak bu kadar insan sana yardımcı olmak için mesaj yazmış. Zahmet edip bir cevap yazabilirsin.

bunların hepsini bende biliyorum..yanlıs oldugunu da..son erkek olmadıgını da..ama isin ic yuzu bu kadar basit degil..3 sene evvel onu benden cok daha iyi tanıyor cocukluktan beri arkadaslarmıs dıye secmıs guya..ve benımle o donemlerde tam bı ılıskısı de olmadı..bı kac defa yemege cıkmıstık sadece..
kac defa ıstemıyorum,olmaz yapamayız dedim..evlılıgının hata oldugunu yanlıs insani sectigni..aslında benimle evlense daha mutlu olacagını soyledi..ben hep ama yanlıs insanları sectim..o yuzden bu ruh halindeyim..

hımm..çok sevmişsin ama o zaman devam edebilirsiniz canımhihoyyytne güzell..sevmek herşeye çözüm ohh ohhkaydirigubbakcemile2

Peki senin bu ruh halinden o kadincagiza ne??

Burda en büyük haksizlik ona yapiliyor..aldatiliyor resmen!!

Beyfendinin 3 sene sonrami akli basina gelmis?? Ayrica madem dogru düzgün bir beraberligniz bile yoktu..sadece yemege ciktiniz bir kac kez..nasil olurda sana böyle bir ask ile baglandi?CADIARZU

3 sene önce evlenmiş..8 aydır ilişkiniz var..Şimdi benimle tekrar görüşmeye çalışıyor demişsin.. :uhm:

Canım bu aldatan erkeklerin hepsinin cümlesi aynı yanlış evlilik yaptım,karımı sevmiyorum,sen hayatımın aşkısın,eşimle kankiyiz hiçbi şey paylaşmıyoruz Ben kaç tane aldatma vakası okuduysam hepside aynı ama eşleri öğrenince süt dökmüş kedi olurlar sana olan sevgisi bir anda biter yine seni tanımaz merak etme Bence uzak dur denenmişi deneme bak her şeyde bir hayır olduğunu düşün iyi bir insan olsaydı evlendiği kadına bunu yapmazdı aşk gelip geçici bir gün mutlaka doğru insan karşına çıkar ama sende onun için doğru insan değilsin onun doğrusu EŞı bunu unutma

pardon ama çoktan seçmeli sınav sorusu mu evlilik işi?
siz de a şıkkı b şıkkı falan mısınız?

bir de sizinle evlense daha mutlu olacağını söylemiş ya.
demek ki şimdi mutlu ama daha mutlu olmak istiyor.

buyrun hayat sizin,
yaşayın.
ama siz yaşarken yıktıklarınızı da düşünün.
düşünün ki yarın öbür gün yıkılan hayat sizinki olmasın..

Son düzenleme:
Bir kere kendinize acımayı bırakın,kendinize acıdığınız an bittiğiniz andır zaten.
Sonra bu geleceği olmayan,her 2 kadını sadece mutsuz edip,beyfendinin gönlünü eyleyen ilişkiyede hemen son verin.
Seviyorum diyorsunuz ama ben sevgininde onurlu olması taraftarıyım.
O sizi sevseydi zaten şu an başkasıyla nikahlı olmazdı.
Zaman zaman bunalıp arayacağı kadın olmaktan öteye gidemeyeceksiniz.
Dünyada kaç milyar erkek var biliyormusunuz,sizi mutlu edebilecek
Neden bile bile ateşe atasınızki kendinizi

topic doldu taştı ve herkes aynı şeyi düşünüyor siz bunları niye düşünemiyorsunuz anlamıyorum

bence biraz gözünü açmalısın ...
aldatan erkeklerin başvurduğu 1. yalan : ben karımı sevmiyorum... yanlış evlilik yaptım... ben sana aşık oldum...

karısını aldatan bir erkek yalancıdır... o zaman sana yalan söylediği de başka bir gerçektir... nerden bilebilirsin ki aile yaşamını ... belki de evinde çok mutlu ama yetinemiyor işte ; bu da onun açgözlülüğü ; kıymet bilmezliği ; saygıdan yoksun oluşunun sonuçları...

madem yanlış evlilik boşansın o zaman...

gözünü açarken dünyaya bakışını da değiştirmelisin... senin sorunun evli bir erkekle yaşadığın beraberlik değil kendine olan saygının olmaması...

hayatındaki sorunlara çözüm olarak ölümü düşünüyorsun ama korktuğun için bunu yapamıyorsun...halbuki sen kendine değer vermelisin ki böyle bir şeyin sadece korkaklık olduğunu bilmeli ; çözüm olarak aklının ucundan bile geçirmemelisin...

hayatta bana benden daha fazla kimse değer veremez diyeceksin kendi kendine ki bu gerçek... bundan yola çıkarsan eğer inan mutlu olacaksın...

ilişkinle ilgili de şunu eklemek istiyorum ; senin kendine layık gördüğün 2. kadın olduğun bir ilişki olmamalı... 1. olmalısın çok da sevilmelisin... ama önce kendini sevmelisin...

sen bunu tek başına yapamıyorsan da yardım almalısın...

aaaaaaaaaaaaa,ay yok benim yaşlılığıma verin lütfen..
vallahi yeni farkettim,kafamda çok şey olduu için...
eskiden sevgiliymiş,ayrılmış ve 8 aydır da yeniden evli bir erkekle birlikteymiş...
ay ben sıkıldım bu tür konuları okumaktn...
bizim kızlarımızın aklı 10 karış havada olduğu sürece
hep ağlarlar,hep mutsuz olurlar...
peki arkadaşım bizden istediğin nedir,
ne diyelim biz sana....???

Geride bıraktığımız yaşantımızda mutlak güzel anılarımız mutlu günlerimiz olmuştur bugünlerde geçmişte kalacak ve sen bu günleri güzel ve mutluydu diye anmak istiyorsan ona göre davran ve ona göre hareket et unutma ki acıyıda tatlıyıda insan tek başına yaşıyor sana bol şans

Ben anlamadım, neyi istiyor sizden..

Yasak ilişkiyi mi? Yani metresi olmanızı mı?

Yoksa boşanıcam bekle mi diyor?

Gerçi farketmez..

Diğer arkadaşlara katılıyorum aynı şeyleri yazmaya gerek yok..

O söyledi sen de inandın öylemi ?

Sana gelmiş olması kolay lokma olmuş olman ...

Duygularını, onu sevdiğini , ona hayır diyemeceğini bildiği için önce sana geldi...

Eğer sen hayır deseydin şimdi yerinde bir başkası vardı, emin ol !

Adam karısını öyle ya da böyle bir şekilde aldatacak; bu neden sen oluyorsun ki ??

Bırak başkası olsun, bu günahı başkası çeksin !

Son olarak; Allah böylelerini IsLah etsin !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…