Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama kesınlıkle cinsellik degil aramızdaki sey..o yuzden ben onun bana duydugu seyin ask oldugunu biliyorum..hic bir erkek hata yaptıgını anlayamaz mı..bosanıp baska bir kadınla mutlu olamaz mı..hep adam ve 2.kadın mı suclu olur..hıc mı ornegı yok cok guzel 2.evlılıklerın..

Karısı ile yarım kalan şeyleri tamamladığına göre, sıra senle yarım kalan şeylere gelmiş..:jeyyar:

Anladın?

Senle de yarım kalanlar tamamlanınca ''yapamıyorum, evli olduğumu biliyordun, üzgünüm'' deyip, başka yarım kalan işlere yönelebilir..

Aklını başına topla..Kendine gel..:1closedeyes:

Son düzenleme:

tabi ki mutlu olabilir. ama dedim ya madem seviyor ve ciddi, o zaman eşiyle tüm bağlarını koparıp gelsin size. hem evli duracak hem seni seviyorum diyecek :1no2:

peki siz neyin cevabını arıyorsunuz burada?
evet yarım kalan aşkınızı tamamlayın sonra arkanızdan ağlar denmesini mi?
ben ilk sayfada yazmıştım buna benzer birşey?

yani ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz?
neyin fikrini öğrenmek istiyorsunuz merka ettim.

madem içinizde kalmış buyrun yaşayın.
ya da madem etik değil dönün gidin.
bunun ortası yok ki..

çok sevdin onu sen
ama seni çok sevmemiş demekki
soyadını başkasına vermiş

eğer erkek karısıyla mutlu değilse,hata yaptığını anlarsa ,BOŞANIR.
sonra ne istiyorsa bekar bir erkek olarak onu yaşar..
bu kadar basit. 8 aydır hem sizle hemde onunla, olmaz.
8 ay çok kısa bir zaman değil.
neden boşanmamış.?
. çünkü,işine öyle gelmişte,, ondan.
bu kadar basit

faso fiso canım bunlar aşkmış meşkmiş

de bakalım
madem istiyosun boşa karını sonra konuşalım
kayboluyomu ortalıktan kaybolmuyomu

hep 2. olursunuz. hep kolay olursunuz. daldan dala atlamak artık başarılabilmiş olduğundan sizden sorakiler çok daha kolay olur..
sizin vicdanınız rahat edicek mi?

canım şu an kendine acıma vaktı değil. onun eşine acıma vaktı ve ona tekmeyi basıp hayatından çıkartma vaktidir..
Düşünse onun gibi bir şerefsiz karısına ihanet ediyor.Karısına sadık olma sözü veriyor ama demekki karısındanda hevesını almış ve karısını sevmiyorki senle beraber olma yoluna girişiyor. Bu karekterdeki bir adam senden hevesını alınca senıde bırakır.Buna izin verme.Kendi degerini kıymetini bil. O şerefsize seninle gerek duygularını gerekse geleceğini oynatma fırsatını verme.
Onları kendi hallerine bırak. Zaten karısını sevmeyen karısına ihanet eden karısını aldatan adam bu niyetli adam sen olmasanda başka birini muhakkak bulur.
Her şekilde aldatır.Gerek duygusal gerek bedenen.
Karısının bunun bildiğini bir şekilde öğrendiğini düşün. yaşadığı duygusal travmayı düşün.
o yüzden kimseyi düşünmessen bile kendini düşünki vazgeç bu işten.

boşandı mı ki?
hayır..
madem mutsuz boşansın.
ama sizinle birlikte olmak için değil, mutsuz bir evliliği sürdürmemek için.
ben genelde bu hikayelerin evlilikle bittiğini duymadım.
istisna ya da örnek olmak isterseniz mutluluklar..

aramıza yeni katılmışsınız hoş geldiniz fakat yazılanları hep takip ettiğinizi vurgulamışsınız daha öncede bu topiklerde buna benzer yazılar yazıldı yorumlar yapıldı kendi fikrim KENDİNİZE BÖYLE SEVİYESİZ BİR İLİŞKİYİ YAKIŞTIRIYORSANIZ TERCİH SİZİN ama allah yardımcınız olsun yolunuz açık olsun

Senin yerine kendimi koyuyorum. Eğer eskiden çıktığım biri bana gelseydi evlendikten sonra ay ben hata yapmışım keşke senle evlenseydim boşanayım da senle evleneyim deseydi ne yapardım?Şahsen ben vay be ne şanslı kızmışım Allah beni korumuş demek ki diye düşünür ve o kişiye beni bir daha aramamasını söylerdim.

imzamı atıyorum

hepte üye olur olmaz bu konular açılıyo nedenseşakkıdıdier topicler sinek avlarken şu an 27 kişi bu konuyu okuyor..k.bakmayın ama bana bu konuları açanlar hiç inandırıcı gelmiyo..gerçekte böyle şeyler olmadığı için değil tabiki,anladınız demek istedimi

Dua et ki onunla evlenmemissin...
Yoksa buraya "Aldatildim galiba, esim eski sevgilisiyle tekrar gorusuyor" yazardin
Cocuk degilsin...
Unutmamasi gereken zamanda unutmus seni, zamaninda kararini vermis bir kadina es olmus
Simdi arasin, aramasin, hiç onemi yok.
Son mesajini da okudum, boyle seyleri dusunup de hayatini mahfetme
O zorla evlenmedi, sevip de evlendi !!
Hayatini kur, ona sakin firsat verme yoksa aglama nobetlerin kriz nobetlerine donusur.

"evliye gönül verme,aşkından ölse bile eve girince unutur":1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…