evet 29 yasındayım..ve onunla birlikte olmadım((bole bir soru sorulmus))
8 aydır sevgilim cumlesi sanırım biraz yanlıs benim hayatıma girmeye calısıyor ama ben hem istiyorum hemde istemiyorum((istememe nedenim sadece etik olmaması))
15 yasımdan beri onu tanıyorum ama o beni bundan 3-4 sene evvel farkkettı(bu kelıme de yanlıs ama..)
yemege cıktık benden hoslandıgını soyledı..vs vs..sonra bana baska bı kızlada bırlıkte oldugunu soyledı..ve bana bunu ıtıraf ederek benden feragat etmıs oldu..bende bıdaha gorunme bana dedım..sonra onunla evlendıler..baska sehre yerlestıler..sonra yıne benı aradı ben senı unutamıyorum dıye...cunku arada yasanmamıs yarım kalan seyler vardı..
ama kesınlıkle cinsellik degil aramızdaki sey..o yuzden ben onun bana duydugu seyin ask oldugunu biliyorum..hic bir erkek hata yaptıgını anlayamaz mı..bosanıp baska bir kadınla mutlu olamaz mı..hep adam ve 2.kadın mı suclu olur..hıc mı ornegı yok cok guzel 2.evlılıklerın..
8 aydır sevgilim cumlesi sanırım biraz yanlıs benim hayatıma girmeye calısıyor ama ben hem istiyorum hemde istemiyorum((istememe nedenim sadece etik olmaması))
15 yasımdan beri onu tanıyorum ama o beni bundan 3-4 sene evvel farkkettı(bu kelıme de yanlıs ama..)
yemege cıktık benden hoslandıgını soyledı..vs vs..sonra bana baska bı kızlada bırlıkte oldugunu soyledı..ve bana bunu ıtıraf ederek benden feragat etmıs oldu..bende bıdaha gorunme bana dedım..sonra onunla evlendıler..baska sehre yerlestıler..sonra yıne benı aradı ben senı unutamıyorum dıye...cunku arada yasanmamıs yarım kalan seyler vardı..
ama kesınlıkle cinsellik degil aramızdaki sey..o yuzden ben onun bana duydugu seyin ask oldugunu biliyorum..hic bir erkek hata yaptıgını anlayamaz mı..bosanıp baska bir kadınla mutlu olamaz mı..hep adam ve 2.kadın mı suclu olur..hıc mı ornegı yok cok guzel 2.evlılıklerın..
yemege cıktık benden hoslandıgını soyledı..vs vs..sonra bana baska bı kızlada bırlıkte oldugunu soyledı..ve bana bunu ıtıraf ederek benden feragat etmıs oldu..bende bıdaha gorunme bana dedım..sonra onunla evlendıler..baska sehre yerlestıler..sonra yıne benı aradı ben senı unutamıyorum dıye...cunku arada yasanmamıs yarım kalan seyler vardı..[/QUOTE]
Şuanki durumu böyle değerlendirmeniz tuhaf...
Yaşanmamış yarım kalan ne vardı ?
Bence yaşanılmaması gereken şeyler var anlattıklarınızda...
Ayrıca burada sizi yargılamaya değil, yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bazı şeyleri bizim versilemizle görebilir, kabustan uyanabilirsiniz belki diye ...
Aslında bunun adı ; Destek...
yargılamıyor kimse sizi. ama yaptığınızın yanlış olduğunu vurguluyoruz. o adam sizi bırakıp gidecek eşine dönecek. seviyorsa boşansın tamamen size dönsün
[B .!.:Şuanki durumu böyle değerlendirmeniz tuhaf...
Yaşanmamış yarım kalan ne vardı ?
Bence yaşanılmaması gereken şeyler var anlattıklarınızda...
Ayrıca burada sizi yargılamaya değil, yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bazı şeyleri bizim versilemizle görebilir, kabustan uyanabilirsiniz belki diye ...[/B]
Aslında bunun adı ; Destek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?