• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık Otu ile ne kilo ne yağ kalıyor

SadeceD

Tebessüm, kana en hızlı karışan ilaçtır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
287
175
103
37
Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti.

Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla.

KESİNLİKLE DENEYİN :nazar::spor:

Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti.

Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla.

Emzirenler içebilir mi ?

Allah aşkına böyle şeyleri önermeyin hiçbir şey yağ yaktırmaz sadece tuvalete çıkıp bağırsaklarını mahvediyorsun
Aynen baby 👍🏻 Ben de ne kadar zayıflama çayı, kahvesi kullandıysam sadece kısa süreli etkisi oldu. Tuvalete çıkardı. Sudan kaybettim. Bıraktığımda da geriye tekrar aldım. Al-ver, al-ver yoyo etkisi yaptı. Şimdi metabolizmam da çok yavaş.

Aynen baby 👍🏻 Ben de ne kadar zayıflama çayı, kahvesi kullandıysam sadece kısa süreli etkisi oldu. Tuvalete çıkardı. Sudan kaybettim. Bıraktığımda da geriye tekrar aldım. Al-ver, al-ver yoyo etkisi yaptı. Şimdi metabolizmam da çok yavaş.
Bilimsel olan bi kaç ilaç dışı böyle şeyler saçma

İnşallah haftada iki gün kullanıyorsundur kızçem çünkü müsilden farkı yok bende kullandım ama bir daha asla kullanmam 🌸

İnşallah haftada iki gün kullanıyorsundur kızçem çünkü müsilden farkı yok bende kullandım ama bir daha asla kullanmam 🌸
kesinlikle berbat bir şey, şimdi hafta da 2 kez kullanıyorum.

dayanmadım:emir_bebek::olamaz::rolleyes:

kesinlikle berbat bir şey, şimdi hafta da 2 kez kullanıyorum.

dayanmadım:emir_bebek::olamaz::rolleyes:
Kuzum zaten diyetisyenden haftada bir ya da iki kez verirse herhangi bir şey olmuyor ama üç günden fazla olursa senin için çok sıkıntı çünkü artık bağırsağın artık tembelleşiyor bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti ben de kullandıktan sonra dedim ki hani etkisini çok göremem kullandıktan sonra benim karnımdaki ağrılar falan çok farklı bir şeydi yani tövbe onun yerine vallahi bogazimi tutarım çok daha iyi her sabah kefir için gerçekten size canı gönülden tavsiye günde bir bardak sabahları kefir için ertesi gün direkt tuvalete çıkacaksınız en azından sağlıklı ve bağırsak dostu🤎

Çok kaliteli diyetisyenler takip ediyorum hiçbiri de çay may tavsiye etmiyor. Ülkede okumuş salaktan bol ne var niye şaşırdınız ki?

Çok kaliteli diyetisyenler takip ediyorum hiçbiri de çay may tavsiye etmiyor. Ülkede okumuş salaktan bol ne var niye şaşırdınız ki?
bence senin takip ettiğin diyetisyenler sahte diplomalı :rolleyes:

bence senin takip ettiğin diyetisyenler sahte diplomalı :rolleyes:
Açlık otu iç bol bol s.ç diyen diyetisyen doğru yani? Tabii öyle bir diyetisyen varsa 😏😏
Her neyseeee herkesin doğrusu kendisi sonuçta bu forumda çok akıllı kadınlar da var 😌

Genel bir uyarı olsun lütfen diyet yaparken kullandığınız bitkisel veya kimyasal takviyeleri herkese önermeyin.

Açlık otu, kronik hastalığı nedeniyle ilaç kullananlar, hipotansiyonu olanlar, gebeler ve emzirenler tarafından asla tüketilmemesi gereken bir bitkidir.

Kişisel tavsiyeyle değil ancak doktor önerisi ve takibiyle tüketilmelidir zira kullanıma bağlı olarak karaciğerde hasara, bağırsaklarda tahrişe, dehidrasyona, alerjik bünyelerde kaşıntı, kızarıklık, şişme ve nefes darlığına neden olmaktadır.

Back
X