- 17 Ocak 2019
- 287
- 175
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirenler içebilir mi ?Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti.
Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla.
KESİNLİKLE DENEYİN![]()
Asla. İshal olur bebek.Emzirenler içebilir mi ?
yok canım içemezEmzirenler içebilir mi ?
Aynen babyAllah aşkına böyle şeyleri önermeyin hiçbir şey yağ yaktırmaz sadece tuvalete çıkıp bağırsaklarını mahvediyorsun
Bilimsel olan bi kaç ilaç dışı böyle şeyler saçmaAynen babyBen de ne kadar zayıflama çayı, kahvesi kullandıysam sadece kısa süreli etkisi oldu. Tuvalete çıkardı. Sudan kaybettim. Bıraktığımda da geriye tekrar aldım. Al-ver, al-ver yoyo etkisi yaptı. Şimdi metabolizmam da çok yavaş.
İnşallah haftada iki gün kullanıyorsundur kızçem çünkü müsilden farkı yok bende kullandım ama bir daha asla kullanmamKızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti.
Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla.
KESİNLİKLE DENEYİN![]()
kesinlikle berbat bir şey, şimdi hafta da 2 kez kullanıyorum.İnşallah haftada iki gün kullanıyorsundur kızçem çünkü müsilden farkı yok bende kullandım ama bir daha asla kullanmam![]()

Hangi salak diyetisyenmiş o ya? Sahte diplomalı mı acaba?
Yoksa böyle bi diyetisyen yok
Hangi salak diyetisyenmiş o ya? Sahte diplomalı mı acaba?
Yoksa böyle bi diyetisyen yokta sizin fikriniz mi bu?
Diyetsiyenlere salak diyene kadar bi google yaz bak istersen. okumuş etmiş insanlara salak demek nedir ya?
Kuzum zaten diyetisyenden haftada bir ya da iki kez verirse herhangi bir şey olmuyor ama üç günden fazla olursa senin için çok sıkıntı çünkü artık bağırsağın artık tembelleşiyor bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti ben de kullandıktan sonra dedim ki hani etkisini çok göremem kullandıktan sonra benim karnımdaki ağrılar falan çok farklı bir şeydi yani tövbe onun yerine vallahi bogazimi tutarım çok daha iyi her sabah kefir için gerçekten size canı gönülden tavsiye günde bir bardak sabahları kefir için ertesi gün direkt tuvalete çıkacaksınız en azından sağlıklı ve bağırsak dostukesinlikle berbat bir şey, şimdi hafta da 2 kez kullanıyorum.
dayanmadım![]()
bence senin takip ettiğin diyetisyenler sahte diplomalıÇok kaliteli diyetisyenler takip ediyorum hiçbiri de çay may tavsiye etmiyor. Ülkede okumuş salaktan bol ne var niye şaşırdınız ki?
Açlık otu iç bol bol s.ç diyen diyetisyen doğru yani? Tabii öyle bir diyetisyen varsabence senin takip ettiğin diyetisyenler sahte diplomalı![]()