bepanten bazı cıltlerde tuylenme yapıyor sık kullanılmasın bence
valla şeker ben 4 gündür fln kullanıorum soyma yapmamştı dün akşam duş aldıktan sonra yumuşadımı nedirlekeli kısım resmen kalkıp kendini atıcak gibi birazı soyuldu bu kdr kısa sürede etki beklemiodum bennn cok sevindirik oldum umarım böyle sürer ama başka sitelerde bu kdr sık kullanma diyenler oldu anlamadm ben kaç gecedir sürüorum bişey olmadıki birden kötü yaparmı acaba bugn sürmesemmii bilmiyorumkismile
canım bende dünden beri sürüyorum ama benimde cildimde en küçük bir kızarıklık yada başka bir yan etki görmedimhatta dün sürdüm sabaha kadar kurumaya çalışan sivilcem kurumuş e düzelmişti. bende bugün sabah yine sürdüm evdeyim tüm gün zaten diye. ama bu saat oldu hala bir yanma falan yok. ben walla böyle gidrse hergün sürücem sonrada bebanten sürücem nemlendirmek için. sen ve ben şanslıyız çünkü cildimiz hassas değilkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 yani diğer kullanan üyeler yüzüm acıdı bıraktım demiş ya bu bize olmaz be canım çünkü cilt yapımız farklı ddemekki. bence sen kendi cildini dinle eğer bir tahriş yapmıyorsa sıklığını azaltmana gerek yok. olumunekankayizsmile
cnm benimmmm aynen bende soyulması dışında cok rahatsızlık veren bi etki görmedm aynı zamanda lekemi cok azaltııı actı rengini resmen kaç aydırr neler kullandım banamısın dememiştiii umudumu kaybetmiştimmm cok sevindirik oldum bu aralarbi gün ara verdm sadece dinlensin die dün akşam tekrar sürdüm bi yere gidicegim günün öncesinde sürmüorum nolur nolmaz diye :) ama kötü bi etkisi yok yaniiii şanslıyız galibaa dedigin gibii şans yüzümüze güldüüü :hulya: gitsin şu lekeler bu yaza cok güzel olsun cildimizzz inş olumunekankayizsmile
bide çatlak içinnnde etkili olma ihtimalini artık bende düşünüorumcok öptüm cnm hbrleşelimmmm
canım şimdi bu ılk soyulma evrem bitecek galiba yarına falan ve benımdecıldımde baya bi fark etti. ögrencılkerım hocam beyzladınız falan dideler dün. yani genel olarak çok memnunum. genelde korku filmi gibi anlatmıştı kullananlar bende çekindim onca zaman kullanmadım. keşke kışın başlasaydım ama ne yapalım iyi korunursak bir sorun olmaz diye düşünüyorum. şimdi canım sen nekadar bekleyeceksin tekrar sürmek için?Şeniz
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum... Bende tanıdık bir eczane tarafından aldım 2 gündür kullanıyorum yüzüm hasat oldu...
1. dereceden yanık vakasıyla karşı karşıyayım...
Sivilcemde yok denecek kadar az olmasına rağmen kendi kuruntumdan yok ettirmenin yolunu buldum sandım...
Kreminizi ve ya makyaj çıkartınızı değiştirin yada ;
HERKESE BENDEN TAVSİYE SİVİLCENİZ VARSADA ONLARLA MUTLU OLMASINI BİLİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?