Cilt Bakımı Ürünleri acnelyse nin gözeneklere etkisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım bu kremi sakın sürerken abartmayın
ben fazla sürdüm bacağımdaki batıkların izleri gitsin diye
yanmış gibi oldu bacağım inanın 1 yıldır uğraşıyorum şimdi

Bunu tek başına kullanmayacaksın..Akabinde bepanten kullanılacak.Ve dışarı çıkarken koruyucu..
15-20 gün kullandım..yüzümde hep ince soyulmalar oldu..fakat cildime bir parlaklık verdi..
Kışın yine denemeyi düşünüyorum..

benimde daha ilk sürmemde dudağımın kenarında ve çenemde hemen kahverengi leke oldu yanık gibi ama hiç korkmadım bepanthen sürdüm bi kerecik leke soyuldu gitti yüzüm tamamen soyuk halde şu an,evden çıkmamaya çalışıyorum çıkacaksam da ilacı sürmüyorum önceki akşamdan :)
çok fazla kullanıcı deneyimi okduğum içinde ilacı çok az sürerek başladım pek sorun yaşamadım inş. yaşamam hiç geçecek izler diye çok umutluyum hayal kırıklığına uğramam inş.

kızlar bu ilacı iğneli epilasyon yaptırırken kullansam bi zararı olur mu acaba epilasyondan bi hafta sonra fln benim de epilasyon islerim var ciddi anlemda canımı sıkıyo gözenek gözenek oldum resmen

bende dün nette araştırdm bu kremii aslnda retino jel adlı kremi araştırıordumm cünkü ablam yıllar önce kullanmştı cildi cok kötüydüü sivilceler flnn o kremle cildi soyulup alttan yeni deriyle güzel bi cilde kavuştu.bende lanet dudak üstü lekemden kurtulmak için o kremi araştırırken o kremin artık üretilmedigini onun yerine acnelyse kullanıldıgını okudum bugnde ilk iş gittim aldımmm :) umarım lekem geçer bunla kullanmadıgım şey kalmadı :/

bende aldım ve hatta ılk kez kullnadım bıle. ben bu kremi ılk önce çatlaklarla ilgili olan başlıkda duydum ve hazzır sürmüşken çatlaklı bölgelerede sürdüm. sabahlarıda bebanhten aldım onu sürcem. bakalım neler olacak. ilacın içinde etkisini 2-3 haftada gösterir diyo ama 6 hafta kullanmak lazım yazıyor tam etki için.havalar daha fazla ısınmadan bir kür gibi yapacağım işte.delikafadulden

valla şeker ben 4 gündür fln kullanıorum soyma yapmamştı dün akşam duş aldıktan sonra yumuşadımı nedir lekeli kısım resmen kalkıp kendini atıcak gibi birazı soyuldu bu kdr kısa sürede etki beklemiodum bennn cok sevindirik oldum umarım böyle sürer ama başka sitelerde bu kdr sık kullanma diyenler oldu anlamadm ben kaç gecedir sürüorum bişey olmadıki birden kötü yaparmı acaba bugn sürmesemmii bilmiyorumkismile

bide çatlak için sürdüm bi kere bende ama orda o kdr etkili olcanı düşünmedim bilmiorum bi ark. kahve limon karışımından bahsetmişti o daha mantıklı geldi bana onuda düzenli kullanamadm tembelligimden bi an önce başlıcam inş onada yaz gelmeden geçsinn gitsin lütfen yaaa :kedi:

canım bende dünden beri sürüyorum ama benimde cildimde en küçük bir kızarıklık yada başka bir yan etki görmedim hatta dün sürdüm sabaha kadar kurumaya çalışan sivilcem kurumuş e düzelmişti. bende bugün sabah yine sürdüm evdeyim tüm gün zaten diye. ama bu saat oldu hala bir yanma falan yok. ben walla böyle gidrse hergün sürücem sonrada bebanten sürücem nemlendirmek için. sen ve ben şanslıyız çünkü cildimiz hassas değilkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 yani diğer kullanan üyeler yüzüm acıdı bıraktım demiş ya bu bize olmaz be canım çünkü cilt yapımız farklı ddemekki. bence sen kendi cildini dinle eğer bir tahriş yapmıyorsa sıklığını azaltmana gerek yok. olumunekankayizsmile

haa bu arada bende çatlaklarıma sürüyorum bir yandanda. bence onada faydası olabilir. dur bakalım bi gelişme olursa iletirim sana ama bence denemeye değer. daha denize falan girmeye zaman var nasıl olsa ben şöyle 2-3 ay bir deneyeyim diyorum çünkü çatlaklar zor iştir.. hemen vazgeçmeyceğim

cnm benimmmm aynen bende soyulması dışında cok rahatsızlık veren bi etki görmedm aynı zamanda lekemi cok azaltııı actı rengini resmen kaç aydırr neler kullandım banamısın dememiştiii umudumu kaybetmiştimmm cok sevindirik oldum bu aralar bi gün ara verdm sadece dinlensin die dün akşam tekrar sürdüm bi yere gidicegim günün öncesinde sürmüorum nolur nolmaz diye :) ama kötü bi etkisi yok yaniiii şanslıyız galibaa dedigin gibii şans yüzümüze güldüüü :hulya: gitsin şu lekeler bu yaza cok güzel olsun cildimizzz inş olumunekankayizsmile

bide çatlak içinnnde etkili olma ihtimalini artık bende düşünüorum cok öptüm cnm hbrleşelimmmm

canım şimdi bu ılk soyulma evrem bitecek galiba yarına falan ve benımdecıldımde baya bi fark etti. ögrencılkerım hocam beyzladınız falan dideler dün. yani genel olarak çok memnunum. genelde korku filmi gibi anlatmıştı kullananlar bende çekindim onca zaman kullanmadım. keşke kışın başlasaydım ama ne yapalım iyi korunursak bir sorun olmaz diye düşünüyorum. şimdi canım sen nekadar bekleyeceksin tekrar sürmek için?Şeniz

şekerm cok sevindim senin adınaaaopuyorumnanaktan ben sadece dudak üstüne uyguluorum bi kaç gündür sürmedim cünkü gerildi kızarıo gibi korktm bi kaç gn eski haline gelene kdr muhtemelen pazartesiye kadar sadece bepanten sürerek eski haline gelmesini beklicemmm mafoldumben ondan sonra tekrar başlarım bii gün arayla sürmeyi düşünüorum artık :) ayrıca dedigin gibi keşke kışın başlasaydıkkk neyse cok geç kalmş sayılmaız güneş yok bu aralar korunursakda sorun olmaz gibi gelio bana

4 gündür acnelyse kullanıyorum 2.gün öyle bi soyulma olduki anlatamam 3.gün pancar gibi dolaştım 4.gün iyiyim umarım böyle gider ama cok kaşıntı ve yanma var. cildimde pembe mor arası lekeler var güneşe cıkmıyorum zaten hassasiyetim var . sizce ne kadar sürede cildimde lekeler kalmaz

Arkadaşlar çok soyulma ve kızarma olması durumunda birkaç gün ara verin..VEEE üstüne basarak söylüyorum artık ilacı güneş kremsiz kullanmayın güneş kendini belli edıyor artık muhakkak kullanın yoksa olmayan lekelerle baş etmeye kalkarsını bu sefer...

Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum... Bende tanıdık bir eczane tarafından aldım 2 gündür kullanıyorum yüzüm hasat oldu...
1. dereceden yanık vakasıyla karşı karşıyayım...
Sivilcemde yok denecek kadar az olmasına rağmen kendi kuruntumdan yok ettirmenin yolunu buldum sandım...
Kreminizi ve ya makyaj çıkartınızı değiştirin yada ;
HERKESE BENDEN TAVSİYE SİVİLCENİZ VARSADA ONLARLA MUTLU OLMASINI BİLİN...

kesinlikle katılıyorum canım sana berbat bi krem 2 gün bişe yapmıyo 3. gün soyulmus domates gibiyim aglıcam artık geçmezse burada da yazdım okuyun lütfen basıma gelenleri..http://www.kadinlarkulubu.com/sivilc...l#post23912226 (Acnelyse..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…