sizden yanıt gelmeyince ben de netten araştırdım ama şu iki çarpıcı yorum dikkatimi çekti, buraya da ekleyim....bu kremi sürünce güneşten korunmak gerekiyormuş..
yorum 1 :iki gun ust uste cok ama cok az miktarda yuze surulmesi ile yuzu piril piril eden krem. ama sakin olaki ucuncu gun gaza gelip devam etmeyin, tekrarlamak icin aradan en az 2 hafta gecmesini bekleyin yoksa birinci derece yanikla karsi karsiya kalirsiniz.. tabi cildinizin hassasliginida hesaba katin.
yorum 2: sevgili okurlar, 3-5 siyah nokta için kullanmamaya davet ettiğim ilaç. yüzünüzü galapagos'un fiziki haritasına çevirmekle kalmıyor, bildiğiniz kimyasal yanık vakasına sebep veriyor. bunu kullanmayınız, gidiniz sevgilinize sıktırınız, hem gönlü de olur.
günaydın arkadaşlar.bana da dr. acnelyse ve kerasal yazdı, bunları kullanan varmı yazarmısınız lütfen..sabah kerasal akşam acnelyse dedi ama detaylı açıklama yapmadı...biraz araştırdım soyulma yapıo falan demişler korktum detaylı bilgi istiyorum ne olur..bi de bacaklardaki siyahlıklara yararmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?