Adalet nerde

Aa neden nasip olmayacakmis bana özelden yazın size ales ve dil hakkında bilgi veririm benim dil puanım yoktu mesela yardımcı olurum seve seve. Icimdeki intikam duygusunu ilim bile bastirmiyor

Az beklenti çok mutluluk demişler.
Kötü olsun diye beklentiye girdikçe daha çok mutsuz olacaksın.
Sal ipini gitsin. Benden uzak olsun da ne olursa olsun diye düşün artık.
Mutsuz olsun diye bekledikçe aklının bi köşesinde olacak.
Belki de bi gün o değil ama sen hata yapacaksın.
Onun ne halde olduğunu umursamayıp bıraktığın zaman huzura kavuşmaya başlayacaksın.
Bak bu kadar insanın bi bildiği vardır.
Yoluna devam et

Aa neden nasip olmayacakmis bana özelden yazın size ales ve dil hakkında bilgi veririm yardımcı olurum seve seve. Icimdeki intikam duygusunu ilim bile bastirmiyor
Cidden mi!? Çok tesekkur ediyorum. Ozaman size bu konuda kafamı toparladigimda yazacağım :)
Cok yeni olduğu icin normal ama bir süre sonra bence saçma bulacaksınız.

İnsanlar haklı zaten saldım ipini gitti iyiki varsınız:)

Cidden mi!? Çok tesekkur ediyorum. Ozaman size bu konuda kafamı toparladigimda yazacağım :)
Cok yeni olduğu icin normal ama bir süre sonra bence saçma bulacaksınız.
Mutlaka yazın diploma puanini alesten kaç almaniz gerektiğini hesaplariz. Hem benim girerken dil puanım yoktu İngilizce'ye şimdi şimdi çalışmaya başladım ben. Mutlaka konuşalım

bu kadar kafaya. takmasan ditorum bak yeni yila girdik kurtul artk bu adamin golgesinden sende mutlu o elinden alan kim lutfen. bu. kadr zayif olmayin lutfen bir kerede kadinin. gucu erkegi yendi olsun

bu kadar kafaya. takmasan ditorum bak yeni yila girdik kurtul artk bu adamin golgesinden sende mutlu o elinden alan kim lutfen. bu. kadr zayif olmayin lutfen bir kerede kadinin. gucu erkegi yendi olsun
Zaten güçlü olduğum için istenmedim ya. Çevresi "lonely çok okumuş söz geciremezsin ona" diyordu. Bu da dolduruşlara geldi. Egitim farklı da problemdi ama bu raddeye geldiğini bilemedim. Şimdi millete lonely dik başlı beni dinlemiyordu diyormus

hah soyle canim boyle durrr

En guzel intikam unutmaktir.
Bosvermek en guzeli...
Takip etmek haka onu onemsedigini gosterir. O da takip et diye yapiyor belki bunlari. Mutlu olup olmadigini bilemezsin. Sosyal medyada herkes mutlu. Ondan cok kendine bakmalisin. Suan hayatinda biri olsaydi onu takip etmeyecektin, onu hic de onemsemeyecektin. Hatta iyi ki bitmis diyecektin. Suan biraz da bosluk var. Ama bosluklar iyidir. Insanin kendiyle basbasa kalmasini, unuttugu kendini yeniden bulmasini saglar. Kendine odaklan. Bir hibin olsun mesela. Sevdigin seyleri yap. Yavas yavas toparlayacaksin. Birgun su yazdiklarini tekrar okudugunda sen de sasiracaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…