- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Aa neden nasip olmayacakmis bana özelden yazın size ales ve dil hakkında bilgi veririm benim dil puanım yoktu mesela yardımcı olurum seve seve. Icimdeki intikam duygusunu ilim bile bastirmiyorBen eminim o hakettigini bulunca da bu durum sizi mutlu etmeyecek. Yuksek lisans yapıyormuşsunuz. Hayalimdi. Bence kıymetini bilin. Ben öğretmenim ve işsizim. Dil konusunda kendime güvenemedim ve hayalimi erteledim. Belki de hiç nasip olmayacak. Bence buna adapte olun. Ilim her zaman sizi çok daha kaliteli biri haline getirecektir ki bence şimdi de zaten oylesniz. Bu intikam vs olayları size göre değil :)
Az beklenti çok mutluluk demişler.Kazanan benim bunun da farkındayım ama ettiğini bulmazsa sanki ben kaybetmişim gibi olacak. Onun haricinde çoluk çocuğa karışmadan kaynanayla görümceyle saç başa girmeden iyi ki bitti. Hayatındaki kadının ailesinden çok çekeceği var. Kazancımda doyum sağlayamadım belki de. Zor düştüğünü falan görsem muradima erecekmisim gibi çok saçma
O işlerde kısmetim yoktur genelde ama bunu yapacağım belki de kalbim bir başkasına yeniden atarYenisine saglik diyelim. Digerlerinin arasindan secer begenir alirdim ben olsam
Cidden mi!? Çok tesekkur ediyorum. Ozaman size bu konuda kafamı toparladigimda yazacağım :)Aa neden nasip olmayacakmis bana özelden yazın size ales ve dil hakkında bilgi veririm yardımcı olurum seve seve. Icimdeki intikam duygusunu ilim bile bastirmiyor
İnsanlar haklı zaten saldım ipini gitti iyiki varsınız:)Az beklenti çok mutluluk demişler.
Kötü olsun diye beklentiye girdikçe daha çok mutsuz olacaksın.
Sal ipini gitsin. Benden uzak olsun da ne olursa olsun diye düşün artık.
Mutsuz olsun diye bekledikçe aklının bi köşesinde olacak.
Belki de bi gün o değil ama sen hata yapacaksın.
Onun ne halde olduğunu umursamayıp bıraktığın zaman huzura kavuşmaya başlayacaksın.
Bak bu kadar insanın bi bildiği vardır.
Yoluna devam et
Mutlaka yazın diploma puanini alesten kaç almaniz gerektiğini hesaplariz. Hem benim girerken dil puanım yoktu İngilizce'ye şimdi şimdi çalışmaya başladım ben. Mutlaka konuşalımCidden mi!? Çok tesekkur ediyorum. Ozaman size bu konuda kafamı toparladigimda yazacağım :)
Cok yeni olduğu icin normal ama bir süre sonra bence saçma bulacaksınız.
2019dan cok sey beklemek lazimO işlerde kısmetim yoktur genelde ama bunu yapacağım belki de kalbim bir başkasına yeniden atar
Aminn çok teşekkür ederim2019dan cok sey beklemek lazim
Allah gonlunuze gore en hayirlisini versin
bu kadar kafaya. takmasan ditorum bak yeni yila girdik kurtul artk bu adamin golgesinden sende mutlu o elinden alan kim lutfen. bu. kadr zayif olmayin lutfen bir kerede kadinin. gucu erkegi yendi olsunBu hafta açtığım 10.konu olabilir buhranlı dönemimdeyim 2 aydır mazur görün kusura bakmayın
Size haksızlık yapanların tüm bunlara rağmen musmutlu takıldığı oldu mu? Olduysa ne hissettiniz? Bir de eski sevgilim sabah akşam gece gündüz whatsappdan çıkmıyor, bu durum canımı yakıyor çok saçma biliyorum. İnsanlara yok demiş ama ben hissediyorum bence hayatında biri var. (ona rağmen hâlâ beni takip ediyor profil fotoğrafı benim aldığım kıyafetler ve yüzük manyağın) Ben bu kadar yalnızken bana kazık atarak gitmişken nasıl mutlu olur nasıl biriyle görüşür aklım almıyor? Ettiğim ahlar işe yaramıyor mu, ben yalnızım hem haksızlığa uğradım hem de yalnızım karşı taraf nasıl mutlu mutlu takılıyor? Huzurunu bozmak için benim mi bir şeyler yapmam gerekiyor anlamadım ki? Boşver diyorsunuz çok da doğru söylüyorsunuz ama benim içim fe rah la mı yor. Mutlu olmasın ya olmasın kafayı yiyeceğim. Bunun için ben mi bir şeyler yapayım? Sakinleştirin beni vallahi çok sinirliyim adalet nerde birini üzüp nasıl mutlu oluyorlar??
Zaten güçlü olduğum için istenmedim ya. Çevresi "lonely çok okumuş söz geciremezsin ona" diyordu. Bu da dolduruşlara geldi. Egitim farklı da problemdi ama bu raddeye geldiğini bilemedim. Şimdi millete lonely dik başlı beni dinlemiyordu diyormusbu kadar kafaya. takmasan ditorum bak yeni yila girdik kurtul artk bu adamin golgesinden sende mutlu o elinden alan kim lutfen. bu. kadr zayif olmayin lutfen bir kerede kadinin. gucu erkegi yendi olsun
hah soyle canim boyle durrrZaten güçlü olduğum için istenmedim ya. Çevresi "lonely çok okumuş söz geciremezsin ona" diyordu. Bu da dolduruşlara geldi. Egitim farklı da problemdi ama bu raddeye geldiğini bilemedim. Şimdi millete lonely dik başlı beni dinlemiyordu diyormus
Hep böyle giderim umarım:)hah soyle canim boyle durrr
tabiki. gidrsin sen de o patansiyel var benceHep böyle giderim umarım:)
Nasıl yani anlamadım:)Bekle sevgilisi olunca mesaj atar huzurunu bozarsın :)
Teşekkür ederim motive ettintabiki. gidrsin sen de o patansiyel var bence
ne demek. bacimTeşekkür ederim motive ettin
Sevgilisiylr ortaya çıkar illa ki bir gün, madem bu kadar canını yaktı sende o zaman onun huzurunu kaçırırsın :)Nasıl yani anlamadım:)
Bunun için elimde çok koz var ama o zamana kadar içim soğumuş olur da tenezzül etmem umarımSevgilisiylr ortaya çıkar illa ki bir gün, madem bu kadar canını yaktı sende o zaman onun huzurunu kaçırırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?