Adalet nerde

Şimdiden şaşırıyorum ben ne durumdayım diye. Bu boşluklar beni üzüyor kendimi bulmak yerine. Yeni yılda kendime söz verdim bir daha bunu kendime yapmayacağım

Valla ben bugune kadarr sevgilii olarak söylüyorumm ah ettiğim sevgililerimm çok mutluu hatta beni en cok üzen en cok aldatan sevgilimm evlii bir tanede çocuğu var gayette mutluu bende sizin gibiydim nedrn olmuyo nedrn ahım cıkmıyo nedrn ben bu kadsr mutsuzken o çok mutlu diyodum baktımm olacagı yok bakmamaya başladım bi satten sonra sizde öyle olcaksınızz umursamcaksınız artıkk adalett bazılarına işlemiyo maalesef o yüzden değmezz bu kadar üzüldüğünüzee ben düşünmemeye başladığım zamanlarda daha iyileri cıktıı karşımaa şuan sevgilim var ve onu cok seviyorum çokta mutluyuz Allah istediğiniz kişiye kötülük vermiyo bazen ama size mutluluk veriyoo zamanla görüceksinizz insallah sizdede böyle olur

Bana mutluluk ona kötülük isterim ilahi adaleti de beklemeyecegim yoluma bakacağım içim soğuyor zaten

Gorunene takilma hakikat gizledigindir

Profil fotoğrafını sizin hediyeleri kullanarak yapmasına mana yuklemeyin zira erkekler çok düz mantık sizin aldığınızı hediye olduğunu hesaplayıp anlam yuklemezler biz kadinlar gibi

Profil fotoğrafını sizin hediyeleri kullanarak yapmasına mana yuklemeyin zira erkekler çok düz mantık sizin aldığınızı hediye olduğunu hesaplayıp anlam yuklemezler biz kadinlar gibi
Onun kafasından 40 tilki döner o öylesine yapmaz bir şeyi hiç. Ya da bilmiyorum belki de hiç tanimamisimdir. Benim aldığım kazak ve ördüğüm atkı var üzerinde

Yanlış yoldasınız adama ceza vericem diye düşünmekten kendinizi mahvediyor
Hayatınızdan çıkaramıyorsunuz.
Watsap sadece sevgililer için mi var
Anne baba arkadaş olmuyor mu
Sizin vaktiniz onu takip etme ile geçerse hayat da geçip gider

Şimdiden şaşırıyorum ben ne durumdayım diye. Bu boşluklar beni üzüyor kendimi bulmak yerine. Yeni yılda kendime söz verdim bir daha bunu kendime yapmayacağım
Onu takip etmen kendine yaptigin zulum. Kendine zulmedersin sadece. Oysa bugunu guzel gecirmek de var. Sen takip ettin diye donmeyecek nasilsa. Sevdiklerinle gecir gunlerini, mutlu et kendini.

Kesinlikle öyle, hadi o bana zulmetti de onu sürekli takip etmem de kendi kendime yaptığım zulüm. Çıkacağım takipten artık

Onu takip etmen kendine yaptigin zulum. Kendine zulmedersin sadece. Oysa bugunu guzel gecirmek de var. Sen takip ettin diye donmeyecek nasilsa. Sevdiklerinle gecir gunlerini, mutlu et kendini.
Dönse de olmaz ona rağmen takipteyim. Kendime yeni yıl sözü takip etmiyorum

Dönse de olmaz ona rağmen takipteyim. Kendime yeni yıl sözü takip etmiyorum
Beyinin 21 gun kurali var. Eger 21 gun boyunca mesela sevmedigin bir yemegi yersen 21. gunun sonunda severmussin. 21 gun mesela onu takip etmediginde bu aliskalik haline gelecek ve artik takip etmwk istemeyeceksin.
Bir de beyin iki isi birden yapamazmis. Her o aklina geldiginde baska seye odaklan. Mesela yoldan gecen beyaz arabakari say. Biran onu unuttugunu goreceksin.

Ben önce duygularımı bastırmak istemedim. Açıkça yaşadım acıyı yaşadım. Ama çektin lonely yeter tadında bırak diyorum şimdi öneri için teşekkürler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…