- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Şimdiden şaşırıyorum ben ne durumdayım diye. Bu boşluklar beni üzüyor kendimi bulmak yerine. Yeni yılda kendime söz verdim bir daha bunu kendime yapmayacağımEn guzel intikam unutmaktir.
Bosvermek en guzeli...
Takip etmek haka onu onemsedigini gosterir. O da takip et diye yapiyor belki bunlari. Mutlu olup olmadigini bilemezsin. Sosyal medyada herkes mutlu. Ondan cok kendine bakmalisin. Suan hayatinda biri olsaydi onu takip etmeyecektin, onu hic de onemsemeyecektin. Hatta iyi ki bitmis diyecektin. Suan biraz da bosluk var. Ama bosluklar iyidir. Insanin kendiyle basbasa kalmasini, unuttugu kendini yeniden bulmasini saglar. Kendine odaklan. Bir hibin olsun mesela. Sevdigin seyleri yap. Yavas yavas toparlayacaksin. Birgun su yazdiklarini tekrar okudugunda sen de sasiracaksin.
Valla ben bugune kadarr sevgilii olarak söylüyorumm ah ettiğim sevgililerimm çok mutluu hatta beni en cok üzen en cok aldatan sevgilimm evlii bir tanede çocuğu var gayette mutluu bende sizin gibiydim nedrn olmuyo nedrn ahım cıkmıyo nedrn ben bu kadsr mutsuzken o çok mutlu diyodum baktımm olacagı yok bakmamaya başladım bi satten sonra sizde öyle olcaksınızz umursamcaksınız artıkk adalett bazılarına işlemiyo maalesef o yüzden değmezz bu kadar üzüldüğünüzee ben düşünmemeye başladığım zamanlarda daha iyileri cıktıı karşımaa şuan sevgilim var ve onu cok seviyorum çokta mutluyuz Allah istediğiniz kişiye kötülük vermiyo bazen ama size mutluluk veriyoo zamanla görüceksinizz insallah sizdede böyle olurBu hafta açtığım 10.konu olabilir buhranlı dönemimdeyim 2 aydır mazur görün kusura bakmayın
Size haksızlık yapanların tüm bunlara rağmen musmutlu takıldığı oldu mu? Olduysa ne hissettiniz? Bir de eski sevgilim sabah akşam gece gündüz whatsappdan çıkmıyor, bu durum canımı yakıyor çok saçma biliyorum. İnsanlara yok demiş ama ben hissediyorum bence hayatında biri var. (ona rağmen hâlâ beni takip ediyor profil fotoğrafı benim aldığım kıyafetler ve yüzük manyağın) Ben bu kadar yalnızken bana kazık atarak gitmişken nasıl mutlu olur nasıl biriyle görüşür aklım almıyor? Ettiğim ahlar işe yaramıyor mu, ben yalnızım hem haksızlığa uğradım hem de yalnızım karşı taraf nasıl mutlu mutlu takılıyor? Huzurunu bozmak için benim mi bir şeyler yapmam gerekiyor anlamadım ki? Boşver diyorsunuz çok da doğru söylüyorsunuz ama benim içim fe rah la mı yor. Mutlu olmasın ya olmasın kafayı yiyeceğim. Bunun için ben mi bir şeyler yapayım? Sakinleştirin beni vallahi çok sinirliyim adalet nerde birini üzüp nasıl mutlu oluyorlar??
Bana mutluluk ona kötülük isterimValla ben bugune kadarr sevgilii olarak söylüyorumm ah ettiğim sevgililerimm çok mutluu hatta beni en cok üzen en cok aldatan sevgilimm evlii bir tanede çocuğu var gayette mutluu bende sizin gibiydim nedrn olmuyo nedrn ahım cıkmıyo nedrn ben bu kadsr mutsuzken o çok mutlu diyodum baktımm olacagı yok bakmamaya başladım bi satten sonra sizde öyle olcaksınızz umursamcaksınız artıkk adalett bazılarına işlemiyo maalesef o yüzden değmezz bu kadar üzüldüğünüzee ben düşünmemeye başladığım zamanlarda daha iyileri cıktıı karşımaa şuan sevgilim var ve onu cok seviyorum çokta mutluyuz Allah istediğiniz kişiye kötülük vermiyo bazen ama size mutluluk veriyoo zamanla görüceksinizz insallah sizdede böyle olur
Gorunene takilma hakikat gizledigindirBu hafta açtığım 10.konu olabilir buhranlı dönemimdeyim 2 aydır mazur görün kusura bakmayın
Size haksızlık yapanların tüm bunlara rağmen musmutlu takıldığı oldu mu? Olduysa ne hissettiniz? Bir de eski sevgilim sabah akşam gece gündüz whatsappdan çıkmıyor, bu durum canımı yakıyor çok saçma biliyorum. İnsanlara yok demiş ama ben hissediyorum bence hayatında biri var. (ona rağmen hâlâ beni takip ediyor profil fotoğrafı benim aldığım kıyafetler ve yüzük manyağın) Ben bu kadar yalnızken bana kazık atarak gitmişken nasıl mutlu olur nasıl biriyle görüşür aklım almıyor? Ettiğim ahlar işe yaramıyor mu, ben yalnızım hem haksızlığa uğradım hem de yalnızım karşı taraf nasıl mutlu mutlu takılıyor? Huzurunu bozmak için benim mi bir şeyler yapmam gerekiyor anlamadım ki? Boşver diyorsunuz çok da doğru söylüyorsunuz ama benim içim fe rah la mı yor. Mutlu olmasın ya olmasın kafayı yiyeceğim. Bunun için ben mi bir şeyler yapayım? Sakinleştirin beni vallahi çok sinirliyim adalet nerde birini üzüp nasıl mutlu oluyorlar??
Profil fotoğrafını sizin hediyeleri kullanarak yapmasına mana yuklemeyin zira erkekler çok düz mantık sizin aldığınızı hediye olduğunu hesaplayıp anlam yuklemezler biz kadinlar gibiBu hafta açtığım 10.konu olabilir buhranlı dönemimdeyim 2 aydır mazur görün kusura bakmayın
Onun kafasından 40 tilki döner o öylesine yapmaz bir şeyi hiç. Ya da bilmiyorum belki de hiç tanimamisimdir. Benim aldığım kazak ve ördüğüm atkı var üzerindeProfil fotoğrafını sizin hediyeleri kullanarak yapmasına mana yuklemeyin zira erkekler çok düz mantık sizin aldığınızı hediye olduğunu hesaplayıp anlam yuklemezler biz kadinlar gibi
İnsallah canım :)Bunun için elimde çok koz var ama o zamana kadar içim soğumuş olur da tenezzül etmem umarım
Bunu defalarca yaptım ama merak edip defalarca geri ekledimİşe eski sevgilinizi silmekle başlayın telefondan.
Ozaman sinir olmazsınız bukadar...
Yanlış yoldasınız adama ceza vericem diye düşünmekten kendinizi mahvediyorBu hafta açtığım 10.konu olabilir buhranlı dönemimdeyim 2 aydır mazur görün kusura bakmayın
Onu takip etmen kendine yaptigin zulum. Kendine zulmedersin sadece. Oysa bugunu guzel gecirmek de var. Sen takip ettin diye donmeyecek nasilsa. Sevdiklerinle gecir gunlerini, mutlu et kendini.Şimdiden şaşırıyorum ben ne durumdayım diye. Bu boşluklar beni üzüyor kendimi bulmak yerine. Yeni yılda kendime söz verdim bir daha bunu kendime yapmayacağım
Kesinlikle öyle, hadi o bana zulmetti de onu sürekli takip etmem de kendi kendime yaptığım zulüm. Çıkacağım takipten artıkYanlış yoldasınız adama ceza vericem diye düşünmekten kendinizi mahvediyor
Hayatınızdan çıkaramıyorsunuz.
Watsap sadece sevgililer için mi var
Anne baba arkadaş olmuyor mu
Sizin vaktiniz onu takip etme ile geçerse hayat da geçip gider
Dönse de olmaz ona rağmen takipteyim. Kendime yeni yıl sözü takip etmiyorumOnu takip etmen kendine yaptigin zulum. Kendine zulmedersin sadece. Oysa bugunu guzel gecirmek de var. Sen takip ettin diye donmeyecek nasilsa. Sevdiklerinle gecir gunlerini, mutlu et kendini.
Beyinin 21 gun kurali var. Eger 21 gun boyunca mesela sevmedigin bir yemegi yersen 21. gunun sonunda severmussin. 21 gun mesela onu takip etmediginde bu aliskalik haline gelecek ve artik takip etmwk istemeyeceksin.Dönse de olmaz ona rağmen takipteyim. Kendime yeni yıl sözü takip etmiyorum
Ben önce duygularımı bastırmak istemedim. Açıkça yaşadım acıyı yaşadım. Ama çektin lonely yeter tadında bırak diyorum şimdi öneri için teşekkürler:))Beyinin 21 gun kurali var. Eger 21 gun boyunca mesela sevmedigin bir yemegi yersen 21. gunun sonunda severmussin. 21 gun mesela onu takip etmediginde bu aliskalik haline gelecek ve artik takip etmwk istemeyeceksin.
Bir de beyin iki isi birden yapamazmis. Her o aklina geldiginde baska seye odaklan. Mesela yoldan gecen beyaz arabakari say. Biran onu unuttugunu goreceksin.
Öyle yılki biriyse kafanı bulandirmak için cepte kal demek istemiştirOnun kafasından 40 tilki döner o öylesine yapmaz bir şeyi hiç. Ya da bilmiyorum belki de hiç tanimamisimdir. Benim aldığım kazak ve ördüğüm atkı var üzerinde
Sürekli takip edip acıklı durumlar paylaşıyor. Kafam istediği kadar karışsa da biliyor ki dönmemÖyle yılki biriyse kafanı bulandirmak için cepte kal demek istemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?