adalet...

Bence de..

O tuttuğu evde de konu sahibesi yaşayacak, arada ziyarete uğrayacak bu adam (!) da

Bilmem ki canim boyle olabilir terside olabilir bilemeyiz. Ileriyi gorme yetenegim yok maaelef:) bu isler insani sasirtiyor mutlu olamazlar deriz bakarsin gul gibi gecinip giderler. tersini soyleriz olmaz...

anlamadığım bazılar ıdiyorlarki adam karısını istemiyor o yüzden bu olmuş. iyide adam karısını istemiyorsa pardonda nasıl hamile bırakmış.4 aylık bir bebek var.leylekler getirmemiş herhalde.

anlamadığım bazılar ıdiyorlarki adam karısını istemiyor o yüzden bu olmuş. iyide adam karısını istemiyorsa pardonda nasıl hamile bırakmış.4 aylık bir bebek var.leylekler getirmemiş herhalde.

Valla bu kismi bende anlamiyorum cok agir kavga dovus ve sevgi problemi oldugu halde bazi ciftler yataga giriyor.... ben 4,5 sene evli kaldim ama son 2 yil berabtti. hele son kesfettiklerimden sonra elimi bile surmedim... nasil oluyo bende bilmyiorum.

Son düzenleme:

Konu yine sapacak gibi

Biz çocuğu olanlar boşanmasın demedik ki.. Mutsuz bireyler çocuk olsun olmasın ayrılabilir ancak aldatarak değil , efendice..

Hem kendileri evli hem aşk (?) yaşadığı kişiler evliyken , kaderimde bu da varmış denilmesin diyorum.. Ne alaka yani ?

Neden esrar içmiyorsun dedim cevap yok.. İradesini kullanıyor istemediği için içmiyor işte.. Bu da onun gibi , istemese başlamazdı bile bu yasak ilişkiye..

Yoksa istediği şeyi yapsın etsin banane ? Ancak istedim yaptım demek ayrı kader işte ben masumum demek çok ayrı..

O iki çocuğa da yazık evet , öyle iki kadını bi arada idare eden ikiyüzlü bi baba (!) ları olduğu için

Aynen böyle olacak.. Maalesef...

evet fikir almak istedim dedim..diğer konum kapandı diye de bunu açtımm....

konuyu neden açtın biliyoruz....
onu sormuyorum...
sen iyi yada kötü kendine bir yol çizmişsin
kararını mantıklı yada değil vermişsin
bu durumda bizlerden ne konuda fikir istiyorsun
onu soruyorum

Bilmem ki canim boyle olabilir terside olabilir bilemeyiz. Ileriyi gorme yetenegim yok maaelef:) bu isler insani sasirtiyor mutlu olamazlar deriz bakarsin gul gibi gecinip giderler. tersini soyleriz olmaz...

yok yok arkadaşımmm hep oyle olmuş ya bende oyle olucamm benı de aldatcak..benı de bırakcak.....arkdaşlar ilersini görüyorlarr......

Egem ablanın da dedigi gibi tecavüzkesin gazozuna ilaç atmıştır nuri alço misali​

Leylektir leylek.

Adam okadar iyi kalpliki karısını aldatsada madur olmasın diye evin herşeyiyle ilgileniyor.

Sevişme eylemi görevini bile karısını mağdur etmemek için yerine getiriyor.

Suç kadında,korunmamış çünkü.

konuyu neden açtın biliyoruz....
onu sormuyorum...
sen iyi yada kötü kendine bir yol çizmişsin
kararını mantıklı yada değil vermişsin
bu durumda bizlerden ne konuda fikir istiyorsun
onu soruyorum

burda iyi kotu herkese yorum yazıyosunuz ya hanı...bana da yazın istedim durumum bu derdım bu insan gibi açık açık yazdımmmmmmmmmm

Ne olursa olsun ben bu ilişkiyi yaşayacağım diyorsanız o zaman;
1. Büyük adımlar atmadan önce, adamın boşandığından emin olun.
2. Adam sizin için eşinden boşanıp tamamen sizinle olmayı seçse bile, onun çocuklarıyla bağını koparmasına müsaade etmeyin. Yeri geldiğinde aracı olun görüşmesi ve ilgilenmesi için. Çünkü evladına merhamet göstermeyen, hiç kimseye göstermez.

haklısın ama benimki de öngörü değil zaten kk donanımı :)

eğer adamın 2.çocuğu henüz 4 aylık olmasaydı ve eşim beni kandırıp çocuk yaptı demeseydi sana katılırdım ancak eşini sevmese bile zorla birlikte olması ihtimali de yok..

bazı erkekler eşleri hamileyken bu tip şeyler yaşayabiliyor.farklı arayışlara girebiliyorlar.birden o aklıma geldi.

konu sahibi arkadaşım bu adama karşı dikkatli ol!

ben anlamıyorum sizi.bakın,adam evde huzursuz,karısını sevmiyor bu durumda.peki neden eşiyle aynıı yatağa girip beraber oluyor.ha pardon sanırım adama zorla sahip oldu karısı.bir çrşit tecavüz.silahmı vardı acaba elinde

yok yok arkadaşımmm hep oyle olmuş ya bende oyle olucamm benı de aldatcak..benı de bırakcak.....arkdaşlar ilersini görüyorlarr......

ileriyi görmek değil
gerçekler bunlar....
o adam karımı sevmiyorum deyip 4 aylık bebekle karısını boşamayı göze alıyorsa
ikinci defa aynı şeyi yapmayacağının garantisi var mı?

Bende cok kaderci degilim gercekten kaderci olabilecek en son insanim, evliligimde de ondan sonra beraber 1 yil ayni evde yasadigim iliskimde de ben cok fedakarlik yaptim son ana kadar ama hic birseyi kurtaramadim, cok agladim , duzelsin istedim hayatimdan kendimden fedakarlik yaptim sonra dusundum uzatmayacaksin, olmuyorsa birakacaksin.... kader degil bu ama inanki onlari def ettim hayatimdan onum acildi.Olmuyorsa olmuyordur hic zorlamayacaksin bunu kendime ilke edindim. Ve hatta cok pismanim neden deneyen ben oldum onceden bitirdmedim diye.Bana maddi manevi oldu cunku.

Simdi gercekten bu gorusu benimsedim, bir seyi cok istiyor olabilirsin ama olmuyorsa zorlama yuce Rabimizin hepimiz icin planlari var. Bir kapi kapaniyorsa mucize gibi digeri aciliyor. Her serrin ardinda bir hayirda aslinda. Dunyanin dengesi gibi birsey bu ozellede yeri gelince sahit olmak o deneyimi yasayip evet onunla olsaydim bu kisiyi taniyamazdim, veya burada olamazdim, bu isi bulamazdim, bu kadar seyhaet edemez bu okula gidemez bu parayi kazanamazdim onumu kapiyordu... diye dusunmek oyle guzel ki.. adeta mucize gibi.

Ha bu arada esimde beni asla boyle aldatmaz derdim 4,5 yil evliydik ama olmadi insan oyle dusunuyor ummadigi insan sacma seyler yapabiliyor.Eski erkek arkadasimda yapmaz dedigim seyleri yapti aldatmadi ama isim ve aile konularinda cok yipratti beni. Iste hic olmaz dedigin ummadigin seyler olabilyor hayatinda cilvesi bu iste. Hic birseyi 100% yonlendiremiyoruz ne kadar istesek guvensekte. Boyle seylerden tecrube cikararak daha guclu ve buyuyerek ilerliyoruz

Son düzenleme:

adamın karısıyla birlikte olması onu sevdiği anlamına gelmez ki.

size birşey söyleyeyim mi; bir insan için hayattaki en önemli şey evlatlarıdır..eğer evlatlarını bile bırakabiliyorsa diğer çok sevdiği herşeyi de birgün bırakabilir..ve aldatmaya meyilli biri bunu 2.kez de çok rahat tekrarlayabilir.

evet bizler ilerisini görebiliyoruz ve burada size de göstermek için zaman harcıyoruz..

keşke siz de görebilseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…