- Konu Sahibi pink_prenses
-
kk deneyimlerimden şunu söyleyebilirm ;
konu sahibi,adam boşanmasa bile bence ilişkisine devam edecek..çünkü aşık olduğunu söylüyor.
adam,eşim boşanmıyor,çocuklarla tehdit ediyor,yüklü nafaka istiyor vb..yalanlarla evliliğini devam ettirecek.
bu süre de konu sahibine de birlikte yaşamayı bile teklif edebilir
ve İnşallah adamın cadı karısı masum erkeği uyutarak 3.kez hamile kalmaz
ve en son kahramanımız yuvasına dönecek...
bu genelde böyle olmuştur..
konu sahibi,adam boşanmasa bile bence ilişkisine devam edecek..çünkü aşık olduğunu söylüyor.
adam,eşim boşanmıyor,çocuklarla tehdit ediyor,yüklü nafaka istiyor vb..yalanlarla evliliğini devam ettirecek.
arkadaş kendisi yazdı:
sizden beklediğim beni alkışlamanız değil elbette sadece fikir almak istedim
olmuş bitmiş bir olayda ne fikri alacak merak ediyoruz
anlamadığım bazılar ıdiyorlarki adam karısını istemiyor o yüzden bu olmuş. iyide adam karısını istemiyorsa pardonda nasıl hamile bırakmış.4 aylık bir bebek var.leylekler getirmemiş herhalde.
Evet o kavga dovuslerle buyumek cok zor oluyor tabiki,anne babamizin en iyi verdigi kararlardan biri bosanmak oldu bence. Boylece ayri ayri onlari gordugumuzde sakin mutlu ve sinirli olmuyorlardi.Ayrica kucuk yasta olup iki koskoca insanin cocuklarin onunde bagirmasi, cigliklar , etrafa sacilan kirilan tabak canak.... bunlar daha kotu.Iyiki bu duruma erken son vermisler bizi daha fazla incitmeden.Kangren olmus bir evliligi kesip aticaksin,atmazsan etrafinada cocuklarinada zarari olur.
evet fikir almak istedim dedim..diğer konum kapandı diye de bunu açtımm....
Bilmem ki canim boyle olabilir terside olabilir bilemeyiz. Ileriyi gorme yetenegim yok maaelef:) bu isler insani sasirtiyor mutlu olamazlar deriz bakarsin gul gibi gecinip giderler. tersini soyleriz olmaz...
anlamadığım bazılar ıdiyorlarki adam karısını istemiyor o yüzden bu olmuş. iyide adam karısını istemiyorsa pardonda nasıl hamile bırakmış.4 aylık bir bebek var.leylekler getirmemiş herhalde.
konuyu neden açtın biliyoruz....
onu sormuyorum...
sen iyi yada kötü kendine bir yol çizmişsin
kararını mantıklı yada değil vermişsin
bu durumda bizlerden ne konuda fikir istiyorsun
onu soruyorum
Bilmem ki canim boyle olabilir terside olabilir bilemeyiz. Ileriyi gorme yetenegim yok maaelef:) bu isler insani sasirtiyor mutlu olamazlar deriz bakarsin gul gibi gecinip giderler. tersini soyleriz olmaz...
sunu anlatamadım ben olduğum ıcın yıkılmadı onun yuvası....zaten evınde huzursuzdu diyorum..eşi belki kocamı eve bağlarım diye ikinci cocuğuna hamile kalmış..bakın korunuyorum demiş spiral taktırdım demiş ama korumuyormus meğer ve hamile kalınca da ne yapsın....bu kadar rol çeviren kadının hiç suçu yok demi
yok yok arkadaşımmm hep oyle olmuş ya bende oyle olucamm benı de aldatcak..benı de bırakcak.....arkdaşlar ilersini görüyorlarr......
Konu yine sapacak gibi
Biz çocuğu olanlar boşanmasın demedik ki.. Mutsuz bireyler çocuk olsun olmasın ayrılabilir ancak aldatarak değil , efendice..
Hem kendileri evli hem aşk (?) yaşadığı kişiler evliyken , kaderimde bu da varmış denilmesin diyorum.. Ne alaka yani ?
Neden esrar içmiyorsun dedim cevap yok.. İradesini kullanıyor istemediği için içmiyor işte.. Bu da onun gibi , istemese başlamazdı bile bu yasak ilişkiye..
Yoksa istediği şeyi yapsın etsin banane ? Ancak istedim yaptım demek ayrı kader işte ben masumum demek çok ayrı..
O iki çocuğa da yazık evet , öyle iki kadını bi arada idare eden ikiyüzlü bi baba (!) ları olduğu için
ben anlamıyorum sizi.bakın,adam evde huzursuz,karısını sevmiyor bu durumda.peki neden eşiyle aynıı yatağa girip beraber oluyor.ha pardon sanırım adama zorla sahip oldu karısı.bir çrşit tecavüz.silahmı vardı acaba elinde
yok yok arkadaşımmm hep oyle olmuş ya bende oyle olucamm benı de aldatcak..benı de bırakcak.....arkdaşlar ilersini görüyorlarr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?