- Konu Sahibi pink_prenses
-
yok canim ya... evde kalmis muamelesi yapma nolur. Evlendim bosandim ben hevesimi aldim merak etme sen. Ayrica sirf sevmek evlilige yeterli bir durum degil.Evlenmek icin iki kisininde rizasi olmasi gerekir... sizi almamislar muhabbeti yapmayin hic. O yuzden mi aaaa Amerika da mi yasiyorsun bilmem ne , gelince goruselim vs dediler evli barkli adamlar... biraz yuz versem pesimden gelirler hic merak etme.... istesem aninda aldattiririm ama benim yapacagim isler degil.Hepsini facebook tan silmek oldu durumum. Gorunuste sadik bunlar benle evlenmemisler ama baskasiyla evlenip eski kiz arkadasini eklemisleriyiki beni almamislar o zaman CUNKU ESLERININ YERINDE OLMAK ISTEMEZDIM. sutu bozuk yeryerde sutu bozuk evlense de evlenmesede. Yilan gibi kis uykusuna yatar ancak boyleleri...
Anlamadığım bazı konularda öyle konuşmalar görüyorum ki millet birbirine demediğini bırakmıyor yada eşine kayınvalidesine görümcesine vs. işte...o konular kapanmıyor ben burda bişey paylaşıyorum 15 dakika içinde kapanıyor bu mu adaletiniz...toplumca hoş karşılanmayan demişsiniz...afedersiniz ama ben bu konumu kapatacak kadar ne yazdım da bunu bana yapıyorsunuz???
ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......
sen şimdi böle diyerek vicdanını azda olsa rahatlatmaya çalışıyorsun 4 aylık bebek var yaa ortada .hala yaşadığınız şeye aşk diyorsunuz ya pes .sen kör mör etmedin kuzum adamı bence bunu yaptın diye sevinme çünkü o adam karısının yanına döner senle takıldıktan sonra .hamila olmakla ilgisi yok bunun hamile olmayan arkadaşlarda bekar-evli hiç farketmez seni eleştirdi .çocuğuna acımayan adam sana hiç acımaz .ben yuva yıkmaya yeltenseydim ayrıca benim ailem yanımda olmazdı ailene ne çok güveniyorsun ilginç .
" benim kocam yapmaz, o kadın ayarttı "
düşüncesi zaten toplumumuzda hakim olduğu için hep o kadınlar suçlanıyor...
herkes kendi yuvasını kendi yıkar...suçu karşı tarafa atmak işin en kolayı..
adam kendi yuvasını kendi bozdu...
iki tarafında belli ki aile yaşantıları düzgün değilmiş...
ısrarla olayın içindeymiş gibi yorumlar yaparak konu sahibine sen yuva yıktın diye ahkam kesmenin manası yok...
Evet ATTRAENTE benimde hayatimi parca parca edenlere bisi olmadi... olmasi icin hala beklemedeyim!
Bırakın o ne yaparsa yapsın. Size ait her türlü durumu biliyor. Bu saatten sonra birşeylere karar verdiyseniz
eğer sadece sizin değil karşınızdaki kişinin de mantıklı davranması gerekiyor. Kapılara dayanması falan sizi
üzer. Son kez oturup kararlı bir şekilde konuşun ve eğer kaderinizde varsa kendi hayatlarınızdaki problemleri
yoluna koyduktan sonra buluşmaya sözleşin.
O zamanlar ahlar, beddular ettim, çevremde herkes adamın yüzüne tükürdü. 10 yılımı, gençliğimin en güzel zamanlarını ziyan etti, beni annem can çekişirken arkamdan vurdu, bunu şimdiki eşiyle bile isteye yaptılar, kadın şimdi doğurmak üzere. Bu mudur kutsal yuva, peh !! Ama şimdilerde her şerde bizim göremediğimiz hayırlar var diyorum. Ayakta kaldım, ölmedim ama öğrendim ki, elinde her bebeği olan kadın değil ana değil, her nikahı basan da adam değil. O yüzden artık içini bilmeden kimseyi yargılamamaya çalışıyorum. Ancak bilebildiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum.
Bize gelince =) ahirette belki alırız , belki de bu Rabbimin hayırlıyı verme yoludur, bilemiyorum
yasadıklarınız için gerçekten üzüldüm..ama dediğiniz gibi ne benım yasadıklarımı ne erkek arkadaşımn yasadıklarını neden eşinin yasadıkları kımse bılmıyor...
madem eşinden şiddet görüyordun hemen ispatlayıp boşanabilirdin .bir adama aşık olmuşsun bunu yapmak yerine gizli kapaklı ilşki yaşamışsın adam evini terk etti beni alıcak diye kocanı bırakmışsın ve ailem arkamda diyorsun .peki ailen bunu yaparken sana destek mi vericek anlamadım ben .iki çocuğun ve bir kadının hayal kırıklıkları mutsuzluğu üzerine mutlu bir evlilik mi yapıcaksın peki ?o kadına ne olucak hiç düşündün mü ?nasıl adamlar var yaa kendi karısını bırakıp başkasının karısına kocalık yapmak istiyor pes ki ne pes .
Bende ayni mantaliteyi benimsedim son zamanlarda.... evlenmek isterdim ama kose bucak kaciyorum bosandiktan sonra.. dedigin gibi her nikahi basan adam degil yada evlenmek kolay artik ama yurutmek zor. ben istemiyorum acikcasi... sanirim bekar olucam cooook uzun bir sure. Gezip tozucam ve eglenicem kendi kendime yeterim,
Ben de onu diyorum ya, kutsal kadınlar,kutsal çocuklar ve kötü kadınlardan ibaret değil hayat. Yaşamak öyle bir şey ki, olmaz diye bir şey yok, çocuklar masumdur tabi onlara diyecek bir şey yok, ama diğerleri için bir şey demenin de imkanı yok. Evde bekleyen kadın da her zaman masum değil, onun da bir şeylerin ceremesini çekmediğini nerden biliyoruz, bilemeyiz. Herkes diyecek ki çocuklar ; evet çocuklar anne babalarının hatalarının bedelini ödeyecek masumlar, tıpkı benim ve kardeşlerimin ödediği gibi. Bu işler de önemli olan vicdan rahatlığı, yanlış bir şey yapmadığına eminsen, için rahat yürüyebileceksen mesele yok.
evet aynen dediğin gibi herkes o kadını sucsuz goruyor neden pekı aldatıldı dıye mı..yaa arkadaşlarr kımse evın ıcınde ne yasanıyor bılemez kı..burdan bırı cok mutluyuz esım benı sevıyor dıyordur belkı de evınde mutsuz esı hep dısardadır bu yani...
Vicdan,adalet çok tartışılır. Neler yaşadık hayatta, benim hayatımı mahvedenler gayet mutlu mesut yaşıyorlar, hiç birine de bir şey olmadı. Hayatımı parça parça edip, onca yıl verdiğim emeklerin üzerinde gayet rahat yaşıyorlar.
Adalet mi istiyorsun ? Sen "ilahi adalet" i bir kaç yıl sonra göreceksin inşallah ...
Yaşamayan bilmez . O küçük iki masum yavrucak olmanın ne demek olduğunu herkes bilemez.
Geçmişimi hatırlatan konulardan nefret ediyorum . Yine nerden okudum bilmiyorum !
Bundan 18 yıl önce, senin şuan da babalarını ellerinden çaldığın çocukların yerindeydim.
Ne var biliyor musun ? Vicdan sahibi olmak çok önemli bu hayatta.
Bu adam kendi çocuklarına bu vicdanı gösterememiş, gösteremiyor, sen de azıcık insan olsan bu adamın şu çok bahsettiğin "sana olan aşkını" kullanarak onu vicdana getirebilirsin.
Ama işte sizin ikinizde de vicdan yok ya insan taslakları, tek aklınıza gelen cilveleşmek .
Sen kadın olsan , sen insan olsan ,, elini azcık yüreğine koyarsın da, o daha yeni doğum yapmış kadının yerine koyarsın kendini.
Kendisine 2 çocuk vermiş bir kadına bunu yapan adam, yarın bir gün sana neler yapmaz ?
Yok ben daha fazla konuşmayacağım. Senin gibileri kim yola getirebilmiş ki, ben burda birkaç cümlemle yola getireceğim ?
Karşımda olsan,seni parçalardım.
ALLAH çok büyük , çoooooooooook . Sen de mükafatını bulacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?