adalet...

sevgilin ne iş yapıyor.inşallah durumu iyidir.malum boşanınca hem eşine,hem de çocuklarına nafaka verecek.sorumlu bir babaysa bunlların nafakayla bitmeyeceğini de bilmesi gerekebilir.çocukların olmadık masrafları ortaya çıkabilişr,tabii bunları da ödemesi gerekecek.tabii bir de sizin ev masraflarınız olacak

haklısın..iyice düşünmem lazım..ama kalbime nasıl söz geçiricem..kızlar gerçekten içim acıyo yaaa.....

kandırıyor denmesının sbebi nedense her aldatan erkek 2. kadına aynı şeyleri söylüyor ama karısından boyboy çocuklar yapmaya dvm edıyr

Lakecan :)

sevmeden sevişen bir adam,bu daha içler acısı değil mi?

eğer sevmiyorsa birine aşık olmayı beklemek yerine başka şeyler yapabilirdi.

elbetteki canım,

daha içler acısı...

ama durum bu;

yani adamın karısıyla birlikte olması ,karısının hamile kalması adamın karısını hala sevdiğini göstermez kesinlikle.Bazı arkadaşlar adam karısını sevmiyor da o yüzden mi hamile bırakmış falan dediler de ben ona istinaden söyledim bunu.

işi iyi Restaurant & Bar tarzı bir mekanı var..herşeyin farkında evett..bende çalışıyorum zaten benımde işim iyi maddi sıkıntımız yok

kardeşim senin yaptığın türk toplumunun değer yargılarına ters .bundan dolayı konun kapandı bence .çünkü yoruma açık birşey de değil aslında .sen burdakilerden ne bekliyorsun ki anlamadım .burdan sana destek verseler ne olucak vermeseler ne olucak yani .sen iki çocuklu bir adamın yuvasını yıkıyorsun kendi eşini aldatıyorsun sonra terk ediyorsun ve burdaki insanların seni anlamasını istiyorsun .arkadaşım allah sana vicdan versin ne diyeyim yazık yazıcak birşey bulamıyorum .bence sende yazma artık haklı hiç bir tarafın yok .dilerim ki o adam karısının kıymetini anlar evine çocuklarına döner sende kalırsın ortada .

Fakat evli olmadan da iliskisinde saygiyi ve durustlugu saglayanda pek cok kisi var.Her olanak mevcut maalesef. Genelleme yapmayi dogru bulmuyorum sadece.Evlilige bakis acim herhangi bir iliskiye bakis gibi degil ama daha onceki evliliginiin yurumemesi sonrakilerin yurumeyecegi anlamina gelmez. INSANLARDA degisebilir, ders alabilir veya artik belkide hoppaliktan yorulurlar sizin verdiginiz ornek gibi sadik olmak da isteyebilirler.

Bu arada ilsikiler bence yeterince onemlidir ondan sonrasi evlilige gider. Neden ilsikiyi hafife aldiniz onuda anlamis degilim. Herkes evlenmeden once iliski evresinden gecer. Aslinda iliski basindan herseyi belli eden surectir.

Son düzenleme:
Söz geçirmek zorundasınız. Çünkü 1 defa geliyorsun hayata ve bu hayatı vicdan azabıyla
doldurmak istemezsiniz... Kimse istemez. Eşlerinizden ayrılıp, eski evliliklerinizde yaptığınız
hataları yapmamak için bir süre sadece görüşmeniz de en uygunu. Hem bu sürede yeni
hayatlarınıza adapte olursunuz. Sizin çocuğunuz yok ama karşı tarafın çocuklarının ( hadi
bir çok küçük ama biri olanları algılayabilecek kadar büyümüş ) da duruma adapte olması
gerekli. Bir düzen oturur, çocukların durumu netleşir siz de öyle bir şeylere adım atarsınız.

Belki buradaki bir çok kadın gibi eski eşi ile çocukları için görüşmesi bile sizi incitecek???
Yaşamadan bilemezsiniz. Size tavsiyem 'aşk' denen ateşin sıcaklığıyla değil, mantıklı bir
insanın duygu ve düşünceleri ile hareket etmeniz.

Son düzenleme:

sende hamile olduğun ıcın bu kadar hassassın sanırm..eğer sebep bensem masallah bana adamın gozunu nasıl kor etmısım kı benım ıcın hem evını hem esını hem ıkı cocuğunu bırakıcak..anlamıyosun sorunları varmıs dıyorum ve ben ona destek olduğum ıcın arkadasında olduğumu bıldığı ıcın bunu yaptı bılmemem ama enınde sonunda ayrılacaktı esınden..sana gore haklı tarafım olmayabılır bana yazmak zorunda da deılsın...bu arada o evıne donse bıle ben ortada kalmam allaha sukur ıyı bır ısım aılem var

Konuyu okudum okudum, çok iyi düşün ve adımlarını sağlam bas arkadaşım.

Eleştiren de olacak, anlayan da ancak bunları yaşayan sensin, adamın niyetini yaşadıkça göreceksin biz ne desek boş.

Vicdan,adalet çok tartışılır. Neler yaşadık hayatta, benim hayatımı mahvedenler gayet mutlu mesut yaşıyorlar, hiç birine de bir şey olmadı. Hayatımı parça parça edip, onca yıl verdiğim emeklerin üzerinde gayet rahat yaşıyorlar.

Demek istediğim o ki her zaman bilindiği gibi olmayabiliyor, biz ne seni ne adamı tanımıyoruz. Varsa bir haksızlık Allah tarafında malum zaten. Aşk tatlı bir duygu ama adımlarını mantıklı atmaya bak.

Evet ATTRAENTE benimde hayatimi parca parca edenlere bisi olmadi... olmasi icin hala beklemedeyim!

bir süre görüşmeyeceğim ben ama kapıma dayanır biliyorum..cok gözü kara biri...sonra işin yoksa durumu aılene anlat
nese tavsiyeniz için teşekkür ederim benim açımdan bakabiliyorsunuz en azından....

ATTRAENTE,yazının şu kısmı benim de içimde biryerleri cız ettirdi.

prim vermeyin bu kadının konusuna yaaa Allah ıslah etsin böylelerini kendini avutup dursun adam zaten mutsuzdu diye ne demeye terketmedi bu zamana kadar karısını peki. söylenecek çok söz varda tutuyorum kendini. Allah senin gibi kadınları tüm insanlıktan korusun

yasadıklarınız için gerçekten üzüldüm..ama dediğiniz gibi ne benım yasadıklarımı ne erkek arkadaşımn yasadıklarını neden eşinin yasadıkları kımse bılmıyor...

sen şimdi böle diyerek vicdanını azda olsa rahatlatmaya çalışıyorsun 4 aylık bebek var yaa ortada .hala yaşadığınız şeye aşk diyorsunuz ya pes .sen kör mör etmedin kuzum adamı bence bunu yaptın diye sevinme çünkü o adam karısının yanına döner senle takıldıktan sonra .hamila olmakla ilgisi yok bunun hamile olmayan arkadaşlarda bekar-evli hiç farketmez seni eleştirdi .çocuğuna acımayan adam sana hiç acımaz .ben yuva yıkmaya yeltenseydim ayrıca benim ailem yanımda olmazdı ailene ne çok güveniyorsun ilginç .

demek ki sizi sevememişler ki evlenmemişler sizle .bence bunun hayatı mahvetmeyle ilgisi yok .bir insana süre verirsin olursa olur olmazsa olmaz .burda evlilik ve çocuktan bahsediliyor ilşkiden değil .ilişkide terk eder gidersin basit ama evlilik bitirmek kolay değil helede çocukların varsa ve bu çocukların henüz bebekse .

Son düzenleme:
" benim kocam yapmaz, o kadın ayarttı "
düşüncesi zaten toplumumuzda hakim olduğu için hep o kadınlar suçlanıyor...
herkes kendi yuvasını kendi yıkar...suçu karşı tarafa atmak işin en kolayı..

adam kendi yuvasını kendi bozdu...

iki tarafında belli ki aile yaşantıları düzgün değilmiş...

ısrarla olayın içindeymiş gibi yorumlar yaparak konu sahibine sen yuva yıktın diye ahkam kesmenin manası yok...

Bırakın o ne yaparsa yapsın. Size ait her türlü durumu biliyor. Bu saatten sonra birşeylere karar verdiyseniz
eğer sadece sizin değil karşınızdaki kişinin de mantıklı davranması gerekiyor. Kapılara dayanması falan sizi
üzer. Son kez oturup kararlı bir şekilde konuşun ve eğer kaderinizde varsa kendi hayatlarınızdaki problemleri
yoluna koyduktan sonra buluşmaya sözleşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…