- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi pink_prenses
-
Aslında buradaki herkes aynı görüşte. İfadelere bağlı olarak yanlış anlaşılmalar var.
Etik açıdan değerlendirenler de senin iç huzuruna önem vermen gerekenleri söyleyenler de
şimdi 'birlikte' olmamanızı öneriyorlar.
Bana kalırsa da mutsuz olan hiçbir evlilik, düzelme umudu yoksa sürdürülmemeli. İsterse 10
çocuk olsun ailede. Mutsuz anne baba, mutsuz evlatlar demektir. Bunu aile içi huzursuzluğu
daim olanlar bilir. Ama karşı tarafın aile içi huzuru hakkında bildikleriniz onun anlattıkları kadar.
Şimdi ona inanıyor olabilirsiniz ancak zamanla sorgulamaya başlayacaksınız. Eğer ki durumla
ilgili bir şüphe oluşursa bu sizi vicdanen çökertecek. Çünkü şüphe insanın içine girince çıkmıyor.
Zaman zaman gizleniyor belki ama hep bir fırsat kolluyor ortaya çıkmak için.
Bir de şimdi aşk var aranızda. Aşk bir alev. Aleviyle gözünüzü alıp farklı düşünmenize neden olabilir
ama zamanla köze dönünce aynı şeyleri düşünmeyebilirsiniz. Bu nedenle temkinli olmanız gerekir.
Ve dikkat ettiyseniz olaya ne onun eşi ne sizin eşiniz ne de çocuklar açısından baktım. Sadece
siz ve zamanla yüzleşmeniz kaçınılmaz olan vicdanınız açısından baktım...
kandırıyor denmesının sbebi nedense her aldatan erkek 2. kadına aynı şeyleri söylüyor ama karısından boyboy çocuklar yapmaya dvm edıyrtek sebeb bu değil dedim..belkide bu durumumu hızlandırdı dedımm ama ıyı de oldu boyle olması evımden ayrılmam yanı..ayrıca bunu yapmamın sebebi suydu eğer benı dediği gibi gercekten sevıyorsa bunları goze alır dıye duusndum....
aynen oylee suan onun sayaesınde mutsuz bır evlılıkten kurtuldum...o olmasa bile en azından onum acılacak..ama ben bılıyorumm kı onunla mutlu olacağım..ınsan karsısındakının senı sevıp sevmediğini anlarmı??madem esını cok sevıyor madem o evde mutlu neden benım bır sozumle evını bırakıyor bu adam?????
saçma değil hanfendi..burda senı kandırıyo dıyorlar ya hanı..kandıran erkek boyle bısey yapmazdı dımı..bişeylerın ıspatı bence bu
Lakecan :)
sevmeden sevişen bir adam,bu daha içler acısı değil mi?
eğer sevmiyorsa birine aşık olmayı beklemek yerine başka şeyler yapabilirdi.
sevgilin ne iş yapıyor.inşallah durumu iyidir.malum boşanınca hem eşine,hem de çocuklarına nafaka verecek.sorumlu bir babaysa bunlların nafakayla bitmeyeceğini de bilmesi gerekebilir.çocukların olmadık masrafları ortaya çıkabilişr,tabii bunları da ödemesi gerekecek.tabii bir de sizin ev masraflarınız olacak
Anlattığınız olayın sizin adam edebilmenizle alakası olduğunu sanmıyorum.
Bahsettiğiniz konu bir ilişki,bekarken çok çapkın olup evlilik sözünü verdiğinde sadık olan benimde çok tanıdığım var.
Burda bekarken yaşanılan ilişkilerden değil,2 evli insanın ihanetinden söz ediliyor.
Sizin evliliğe bakış açınız sanırım herhangi bir ilişki gibi.
kardeşim senin yaptığın türk toplumunun değer yargılarına ters .bundan dolayı konun kapandı bence .çünkü yoruma açık birşey de değil aslında .sen burdakilerden ne bekliyorsun ki anlamadım .burdan sana destek verseler ne olucak vermeseler ne olucak yani .sen iki çocuklu bir adamın yuvasını yıkıyorsun kendi eşini aldatıyorsun sonra terk ediyorsun ve burdaki insanların seni anlamasını istiyorsun .arkadaşım allah sana vicdan versin ne diyeyim yazık yazıcak birşey bulamıyorum .bence sende yazma artık haklı hiç bir tarafın yok .dilerim ki o adam karısının kıymetini anlar evine çocuklarına döner sende kalırsın ortada .
Konuyu okudum okudum, çok iyi düşün ve adımlarını sağlam bas arkadaşım.
Eleştiren de olacak, anlayan da ancak bunları yaşayan sensin, adamın niyetini yaşadıkça göreceksin biz ne desek boş.
Vicdan,adalet çok tartışılır. Neler yaşadık hayatta, benim hayatımı mahvedenler gayet mutlu mesut yaşıyorlar, hiç birine de bir şey olmadı. Hayatımı parça parça edip, onca yıl verdiğim emeklerin üzerinde gayet rahat yaşıyorlar.
Demek istediğim o ki her zaman bilindiği gibi olmayabiliyor, biz ne seni ne adamı tanımıyoruz. Varsa bir haksızlık Allah tarafında malum zaten. Aşk tatlı bir duygu ama adımlarını mantıklı atmaya bak.
Söz geçirmek zorundasınız. Çünkü 1 defa geliyorsun hayata ve bu hayatı vicdan azabıyla
doldurmak istemezsiniz... Kimse istemez. Eşlerinizden ayrılıp, eski evliliklerinizde yaptığınız
hataları yapmamak için bir süre sadece görüşmeniz de en uygunu. Hem bu sürede yeni
hayatlarınıza adapte olursunuz. Sizin çocuğunuz yok ama karşı tarafın çocuklarının ( hadi
bir çok küçük ama biri olanları algılayabilecek kadar büyümüş ) da duruma adapte olması
gerekli. Bir düzen oturur, çocukların durumu netleşir siz de öyle bir şeylere adım atarsınız.
Belki buradaki bir çok kadın gibi eski eşi ile çocukları için görüşmesi bile sizi incitecek???
Yaşamadan bilemezsiniz. Size tavsiyem 'aşk' denen ateşin sıcaklığıyla değil, mantıklı bir
insanın duygu ve düşünceleri ile hareket etmeniz.
Neler yaşadık hayatta, benim hayatımı mahvedenler gayet mutlu mesut yaşıyorlar, hiç birine de bir şey olmadı. Hayatımı parça parça edip, onca yıl verdiğim emeklerin üzerinde gayet rahat yaşıyorlar.
Konuyu okudum okudum, çok iyi düşün ve adımlarını sağlam bas arkadaşım.
Eleştiren de olacak, anlayan da ancak bunları yaşayan sensin, adamın niyetini yaşadıkça göreceksin biz ne desek boş.
Vicdan,adalet çok tartışılır. Neler yaşadık hayatta, benim hayatımı mahvedenler gayet mutlu mesut yaşıyorlar, hiç birine de bir şey olmadı. Hayatımı parça parça edip, onca yıl verdiğim emeklerin üzerinde gayet rahat yaşıyorlar.
Demek istediğim o ki her zaman bilindiği gibi olmayabiliyor, biz ne seni ne adamı tanımıyoruz. Varsa bir haksızlık Allah tarafında malum zaten. Aşk tatlı bir duygu ama adımlarını mantıklı atmaya bak.
sende hamile olduğun ıcın bu kadar hassassın sanırm..eğer sebep bensem masallah bana adamın gozunu nasıl kor etmısım kı benım ıcın hem evını hem esını hem ıkı cocuğunu bırakıcak..anlamıyosun sorunları varmıs dıyorum ve ben ona destek olduğum ıcın arkadasında olduğumu bıldığı ıcın bunu yaptı bılmemem ama enınde sonunda ayrılacaktı esınden..sana gore haklı tarafım olmayabılır bana yazmak zorunda da deılsın...bu arada o evıne donse bıle ben ortada kalmam allaha sukur ıyı bır ısım aılem var
Hadi yaaaDD bak iki tane erkek arkadasim olmustu Turkiyede 1 er yil surdu ikiside... sonlarina dogru iliskinin burnumdan getirdiler bende yanlarina koymadim tabi
Adamlar karaktersizdi benden ayrildilar baktim simdi evlililer masallah duzelmis sut kuzusu olmus coluk cocuga karismislar facebook tan ekleme talebi gondermislerekleyip sildim sonra:))) demek ki ben adam ediyomusum DDD
demek ki sizi sevememişler ki evlenmemişler sizle .bence bunun hayatı mahvetmeyle ilgisi yok .bir insana süre verirsin olursa olur olmazsa olmaz .burda evlilik ve çocuktan bahsediliyor ilşkiden değil .ilişkide terk eder gidersin basit ama evlilik bitirmek kolay değil helede çocukların varsa ve bu çocukların henüz bebekse .siliyorum sacma bir yone gidiyor konu
bir süre görüşmeyeceğim ben ama kapıma dayanır biliyorum..cok gözü kara biri...sonra işin yoksa durumu aılene anlat
nese tavsiyeniz için teşekkür ederim benim açımdan bakabiliyorsunuz en azından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?