Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

özel sektör ne yazıkki. ogünden beri elimde telefon ses kaydı açık geziyorum bir daha yaparsa eğer direk savcılığa şikayette bulunacağım iş yerinde sözel taciz diye... pislik adam bir de bir gün hepimiz yemek yerken karısını sevmediğini vs söylemişti herkes dumur olmuştu.. aranıyor yani pislik...
ses kaydını delil olarak kabul etmezler ki gizli çekildiği için de siz suçlu olursunuz.

terkokuyorsun.com diye bi site vardı. Kişinin mailini giryorsun, bildirim atıyorlar.
Ay çok zor kokan insanla çalışmak. Hele ki bazı kadınlar soğan gibi, bozuk yemek gibi koku yayıyor. Yüzyüze bakınca da söyleyemiyorsun. Kendileri almıyorlar herhalde.
Başka rahatsız olan yok mu?

Kokunun üzerine parfüm sıkıldıgında koku iki kat pis kokar, size güzel koku gelebiliyordur ama sigara içen insanların yanından bile geçilse kıyafet leş gibi oluyor.Tavsiyem çalışma saatleri içinde kimse sigara içip insanları rahatsız etmesin, kimse koklamaya mecbur degil, Almanya'da yaşıyorum, tranvaya bindigimde insanlar okadar pis kokuyor ki bayılacak gibi oluyorum.

sigara içen birinin sigara kokusundan şikayet etmesi ne kadar tuhaf. her yorumda savunmaya geçmişsin, ben çok içmiyorum parfüm sıkıyorum yok ellerimi yıkıyorum diye. nerden biliyosun kokmadığını hiçsordunmu birine. belkide senin o adamdan rahatsız olduğun gibi, senden rahatsız olan hassas insanlarda vardır. içmeyen insana ne kadar pis kokuyo bi bilsen :kusmuk:bu vesileyle insanları ne kadar rahatsız ettiğini farkedip bırakırsın belki.
sigara içenler ayrı bi dünyada yaşasın :kusmuk:

sigara içen birinin sigara kokusundan şikayet etmesi ne kadar tuhaf. her yorumda savunmaya geçmişsin, ben çok içmiyorum parfüm sıkıyorum yok ellerimi yıkıyorum diye. nerden biliyosun kokmadığını hiçsordunmu birine. belkide senin o adamdan rahatsız olduğun gibi, senden rahatsız olan hassas insanlarda vardır. içmeyen insana ne kadar pis kokuyo bi bilsen :kusmuk:bu vesileyle insanları ne kadar rahatsız ettiğini farkedip bırakırsın belki.
sigara içenler ayrı bi dünyada yaşasın :kusmuk:

savunmaya elbette geçerim çünkü ben tiryaki gibi günde iki paket içmiyorum günde bir iki tane içiyorum.. iki adet sigara ile iki paket sigara arasında dağlar kadar fark var... ben kokmuyorum demiyorum ayrıca tekrar okuyun yorumları kokuyorumdur muhakkak ancak bu denli rahatsız edici olmadığımı düşünüyorum diyorum...

Bende sigara içip parfüm sıkıp o leş elleriyle çocuklarımı sevmeye gelip naneli sakızlada sigara kokusunu bastırdığını zannedip ağızlarını yaklaştırdıklarında midem çok bulanıyor ama birşey diyemiyorum. Eve gelince hemen banyoya sokup yıkıyorum çocukları ...heleki şu parfüm kokusu:kusmuk: bazı insanların kokusu o kadar ağır ki asansörden inene kadar başım ağrıyor resmen.
Ben parfümü kendim güzel kokmak için sıkarım kötü kokumu bastırıp insanları daha fazla rahatsız etmek için değil...

ben de sigara içiyordum ve hiç kendime kokuyormuşum gibi gelmiyordu, hamilelik dolayısıyla sigarayı bırakınca şimdi o sigara kokusu o kadar iğrenç geliyor ki anlatamam, ne parfüm ne şeker hiç bir şey geçirmiyor o kokuyu

ben de sigara içiyordum ve hiç kendime kokuyormuşum gibi gelmiyordu, hamilelik dolayısıyla sigarayı bırakınca şimdi o sigara kokusu o kadar iğrenç geliyor ki anlatamam, ne parfüm ne şeker hiç bir şey geçirmiyor o kokuyu
haklısınız sigarayı bıraktığım dönem ben sigara kullanmayıp yanında sigara içilen birinin üzerine sinen kokuyu dahi alıyordum... leş bir koku yani..

Siz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.

+1
Sigara icen kokuyor.
Net.

iş hayatındaki tek derdiniz bu olsun. açın camı yani.kutuplarda mı yaşıyoruz sanki.

bu arada iş hayatı sonuçta. resmi bir ilişkniz var.herkesin herşeyine karışamazsınız. 50 yaşındaki adam siizin uyarınızla düzelmezzz.

herkes sizin gibi de olmaz.mecburiyet böyle bir şey işte

ben balkonda içiyorum yani üzerime sindiğinde rahatsızlık vermemek adına üzerime sıkıyorum.. odaya etkisi olmaz tabii.

İşte siz içtiğiniz için fark etmiyorsunuz, size gelmiyor kokusu ama kokuyorsunuz hem de sigara + parfüm kombosuyla.

Hele o parfüm sigara kokusuyla karışınca iğrenç bir koku ortaya çıkıyor.
Nefesinizden içinizden gelen koku maalesef değişmiyor.
Muhtemelen o şahıs kişisel bakımına önem vermediğinden böyledir.
O değilde İK bile prezentabl değilse o iş yerini düşünemiyorum.:confused:
Patronla veya üst düzey yöneticilerle sürekli görüştüğünde onlar sıkıntı etmiyorsa size sıkıntı vermesini kimse önemsemez.
Camı açın başka yapacak bir şey yok.

Tahmin bile edemezsiniz :KK70: Masam camin hemen yaninda zaten.Derse girerken heryer peynirli çitos kokuyordu :)
Su cips kokusu beni de öldürecek.
Benim dersime girerken yemeyin diyorum ama dinleyen yok tabi.
Ben de ayni kista kıyamette cam açık oturuyorum.
Bir de multeci bir cocuk vardi bir ara sinifin birinde, altına yapiyordu buyuk tuvaletini.
Kokuyu tahmin edersiniz.
Ailesine anlatmaya calistik ama hic Turkce bilmiyorlar.
Simdi bir kucuk sinifa almislar ne yapti bilmiyorum. Zaten asiri koku aliyorum son dönemlerde , bir de kakali cocuk falan iyy :(

Back
X