AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben 11.45te çıkıyorum 11.50de evdeyim yemeği evde yiyoruz eşimle, ama o büyük asayiş gezisinde
1de de çıkar giderim 5 dk takayım mesaiye

Yap bize de yolla

kapıya bırakırım

biz 3 kişiyiz şirkette küçülmeye gittik hani, kapatma konusu var demiştim ya 6 yıldır var gerçi de , bizim başımızda patron yok kafamıza göre takılıyoz her saatimiz ruh halimiza göre değişiyo belki dışarı çıkar yeriz , belki buraya söyleriz, belki menemen yaparız

Çabuk kapıyosun bu işleri

Anladım, afiyet olsun

Herkese afiyet olsun, şu şapşi oyundan kafamı kaldırabilirsem ben de yemek yiyeceğim inşallah.

bizde uyukluyoruz ama bende şöyle bi huy var uyursam akşama kadar uyumam lazım, hani kimi insanlar gün içinde 1-2 saat kestirir iyi gelir, ama ben 1 saat uyusam uyansam kötü oluyorum başım ağrıyo

Ben metrobüste bile uyuyabilen biriyim
O cümbüşü bilenler bilir..

Uyanınca kötü oluyo bu hava da tabi metrobüsten iniyosun vuuu rüzgar esiyo
Ama dinlenmiş oluyorum az biraz

valla uyku demeyin 3 gündür 8,30-9 dalıyorum uykuya sabah hala uyuyasım geliyo , beni bu havalar mahvetti galiba

Ben akşamları erken yatamam ama
Cin gibi oluyorum nedense
İşte uykum varsa bile dışarıya çıktım mı kaçıyo

acayip uykucuyum sinemada uyurum , yolda uyurum , anlatmışımdır bi gün kv de de koltukta oturur vaziyette kafamı koltuğa koyup uyuyakalmışım , tanımayan ayyaş sızdı sanır

acayip uykucuyum sinemada uyurum , yolda uyurum , anlatmışımdır bi gün kv de de koltukta oturur vaziyette kafamı koltuğa koyup uyuyakalmışım , tanımayan ayyaş sızdı sanır

Benim eniştem de böyle ablamın eşi.
Muahbbet eder babamla anında hooop kafa geriye gider koltukta uyur
Sonra birden zıplar kaldığı yerden de devam eder muhabbete
Huyu öyle 18 yıldır eniştem, bildik bileli aynı

Son düzenleme:

sizde yemekhane fln yokmu nemiş, yemek çeki benzeri şeyler vermiyorlar mı ;?

Ben biraz taklitçiyimdir
Bazen eniştemin taklitini de yapyorum
Muhabbet ederken kafamı geriye koyup horluyorum, sonra kalkıp nerde kalmıştık diyerek muhabbete devam
Yeğenlerim çok gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…