- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.061
herkes öğle yemeğine gitti sanırsam kaderde 2 ye doğru gidiyo ben her daim burdayım yemiyip içmiyorum
ama yapma bunu bayılırım yahuu, akşam yapçam yicem görcen gününü
Bu kadar civciv muhabbetinin üzerine tavuk yiyeceğim ben de, ne kadar acı değil mi?
ben 11.45te çıkıyorum 11.50de evdeyim yemeği evde yiyoruz eşimle, ama o büyük asayiş gezisinde
1de de çıkar giderim 5 dk takayım mesaiye
Yap bize de yolla
kapıya bırakırım
biz 3 kişiyiz şirkette küçülmeye gittik hani, kapatma konusu var demiştim ya 6 yıldır var gerçi de , bizim başımızda patron yok kafamıza göre takılıyoz her saatimiz ruh halimiza göre değişiyo belki dışarı çıkar yeriz , belki buraya söyleriz, belki menemen yaparız
ben 11.45te çıkıyorum 11.50de evdeyim yemeği evde yiyoruz eşimle, ama o büyük asayiş gezisinde
1de de çıkar giderim 5 dk takayım mesaiye
Her öğlen hazır yemeğin oluyo mu evde
bazen olmuyo,il sağlığın karşısında dönerci ve tantunici var alıp eve geçiyorum eşimde 5 dk sonra gelmiş oluyo zaten, ya da evde tost yapıyoruz kahvaltı gibi geçiştirdiğimizde oluyo eve gelip 1 saat yayılmak iyi geliyo
Ben olsam kesin uyurum herhalde
5 dk da yemek yerim
bizde uyukluyoruz ama bende şöyle bi huy var uyursam akşama kadar uyumam lazım, hani kimi insanlar gün içinde 1-2 saat kestirir iyi gelir, ama ben 1 saat uyusam uyansam kötü oluyorum başım ağrıyo
valla uyku demeyin 3 gündür 8,30-9 dalıyorum uykuya sabah hala uyuyasım geliyo , beni bu havalar mahvetti galiba
Ben akşamları erken yatamam ama
Cin gibi oluyorum nedense
İşte uykum varsa bile dışarıya çıktım mı kaçıyo
acayip uykucuyum sinemada uyurum , yolda uyurum , anlatmışımdır bi gün kv de de koltukta oturur vaziyette kafamı koltuğa koyup uyuyakalmışım , tanımayan ayyaş sızdı sanır
bazen olmuyo,il sağlığın karşısında dönerci ve tantunici var alıp eve geçiyorum eşimde 5 dk sonra gelmiş oluyo zaten, ya da evde tost yapıyoruz kahvaltı gibi geçiştirdiğimizde oluyo eve gelip 1 saat yayılmak iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?