- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.201
kadınceğiz kaplten gıdecekBenim kayınvalide de bana birşey dedi, yapmadım, kocam bana karışmıyor, yap demiyor sana ne oluyor dedim.
Allah onun gözünü aşktan kör etmiş, inş. açar oğlumun o kör gözlerini dedi.
Bende sadece madem öyle, sende oğlunun aşkına saygı duy dedim geçtim kenera.
sözun nereye varacağını bılmez oyuzdende manasız anlamasız lafları var sadece can yakmak için
eşime söylesem bu lafı annesının yuzune bakamaz bı anne bunu nasıl der anlamıyorum
ben olsam söylerim,dahada yüzüne bakmam o nasıl laf öyle
iyi sende ver o zaman diceksin o olacak ki benim dilimin kemiğide yoktur söylerim
eşim anlaşamazsanız görüşmezsiniz der hep, neticede annemde amcamlarla falan görüşmüyodu diyo, kv falanda görmemiş benimki oooohh
Benim kayınvalide de bana birşey dedi, yapmadım, kocam bana karışmıyor, yap demiyor sana ne oluyor dedim.
Allah onun gözünü aşktan kör etmiş, inş. açar oğlumun o kör gözlerini dedi.
Bende sadece madem öyle, sende oğlunun aşkına saygı duy dedim geçtim kenera.
kadınceğiz kaplten gıdecek
ben olsam söylerim,dahada yüzüne bakmam o nasıl laf öyle
iyi sende ver o zaman diceksin o olacak ki benim dilimin kemiğide yoktur söylerim
eşim anlaşamazsanız görüşmezsiniz der hep, neticede annemde amcamlarla falan görüşmüyodu diyo, kv falanda görmemiş benimki oooohh
eşimin bu lafı bılmesı benı çok utandırır yanı söylemyemem
benim kvdem kendı kvdesını bayramdan bayrama görür 15 dklık mesafe
Gitmez o gitmez, gidersede sadece kıskançlığından gider, beni dert ettiği kadar başka bişeyi dert etmez.
42 yaşındaydı biz evlendiğimizde, şimdi 50 ama hala saçında 1 tek beyazı yok.
sizin bu amca teyze demelerinizi nasıl karşılıyor aileler?
eşimin bu lafı bılmesı benı çok utandırır yanı söylemyemem
benim kvdem kendı kvdesını bayramdan bayrama görür 15 dklık mesafe
ben biraz arsızım tepemin tası atınca anneme bile derim hatta dedim bi kere, amiyane bi şekilde olmasada ima ettim, bi kere annemle babam feci kavga etti bende dahil oldum annemi korudum babamla küstüm 2.5 ay ne yüzüne baktım ne konuştuk, annem 3.günden barıştı sanki onca laf bana söylendi, sonra bide bana geldi vay babandır vay ne kincisin diye, ben zaten keyfime küstüm babamla dimi dedim, 3.günde yatak tatlı geldi sen barıştın dahada seni korursam dedim
annen de demedi mi " bu yaşta aklımdan bile geçmiyor." annemlerin gününde duymuştum bu yaşta kadınların arasında istememek moda.
iyi de herkes kendi annesini tanır. neleri söyleyeceğini ya da söyleyemeceğini bilir. yani kadının ağzının ayarı bozuksa oğlu zaten aşinadır buna.
benim annem babam eşimi çok severler, babamın hayalindeki erkek evlat tamda eşim gibiymiş, kendi diyo bunu, amca demesine falan hiç takılmadılar,gırgır şamata geçinirler, onun ailesi sorun ediyosada bana bişey diyen yok, eşime diyolardır belki o da bana yansıtmıyo
canım benim annem 43 yaşına yeni girdi, anlattığım olay 2-3 sene önce 39 yaşında falandı, istiyodur yaa
sizinkiler çok ilginç gerçekten soğuk savaşı geçtim kıran kırana sıcak savaştalar.
neden bu kadar kin?
canım benim annem 43 yaşına yeni girdi, anlattığım olay 2-3 sene önce 39 yaşında falandı, istiyodur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?