AdAm OLaCaK KıZLaR...

Benim kayınvalide de bana birşey dedi, yapmadım, kocam bana karışmıyor, yap demiyor sana ne oluyor dedim.

Allah onun gözünü aşktan kör etmiş, inş. açar oğlumun o kör gözlerini dedi.

Bende sadece madem öyle, sende oğlunun aşkına saygı duy dedim geçtim kener
a.

kadınceğiz kaplten gıdecek

sözun nereye varacağını bılmez oyuzdende manasız anlamasız lafları var sadece can yakmak için

eşime söylesem bu lafı annesının yuzune bakamaz bı anne bunu nasıl der anlamıyorum

ben olsam söylerim,dahada yüzüne bakmam o nasıl laf öyle
iyi sende ver o zaman diceksin o olacak ki benim dilimin kemiğide yoktur söylerim
eşim anlaşamazsanız görüşmezsiniz der hep, neticede annemde amcamlarla falan görüşmüyodu diyo, kv falanda görmemiş benimki oooohh

eşimin bu lafı bılmesı benı çok utandırır yanı söylemyemem

benim kvdem kendı kvdesını bayramdan bayrama görür 15 dklık mesafe

Son düzenleme:
bazı şeyleri eş görecek yaa başka yolu yok, kızlar bdv de konu açıyolar vay kv kp kaynımgile şunları şunları aldılar yaptılar bize bişey yapmadılar, ee napabilirsinki bu konuda, kendimden örnek veriyim, herşey kaynıma yapılmış olsa ben beklerimki eşim hop desin, o demedikten sonra onların malı mülkü hakkında benim ne hükmüm olabilir, aynı şekilde babam kardeşime araba aldı diyelim eşim çıkıpta vay niye aldılar diyebilirmi benim babam gönül koyacaksam ben koyarım

sizinkiler çok ilginç gerçekten soğuk savaşı geçtim kıran kırana sıcak savaştalar.

neden bu kadar kin?

Ben öyle sözlere gelemem
Bana eşimin anneannesi ters gidiyordu
Bir yaşlıdır dedim iki yaşlıdır dedim sustum
Derdi de eşim ilk torun 'ay parçasını almışım' gitmiyomuşuz etmiyomuşuz

En son üçüncüyü annemlerin yanında yaptı
Dizlerine vura vura
'Kusura bakmayın da ben evlenmesem başkası evlenecekti ay parçanızla, o da benim kadar tahammül eder miydi size bilemem ' dedim.
Kayınvalidem ve görümcem falım reklamı gibi vuuu yapıp döndüler bana baktılar
İlk kez cevap vermiştim

Hızımı alamadım
Eve gittim eşime de dedim sen gelmeden böyle böyle oldu
Madem her hafta gitmemiz yetmiyo, gidince de bi dünya laf yiyoruz ben artık gitmiyorum sen gidersen git
Anneannesi varken kaynanama bile gitmedim, arada kayınvalidemleri bize çağırdım.

Şimdi 'güzel gelinim' olduk ama artık çok geç

sizin bu amca teyze demelerinizi nasıl karşılıyor aileler?

ben biraz arsızım tepemin tası atınca anneme bile derim hatta dedim bi kere, amiyane bi şekilde olmasada ima ettim, bi kere annemle babam feci kavga etti bende dahil oldum annemi korudum babamla küstüm 2.5 ay ne yüzüne baktım ne konuştuk, annem 3.günden barıştı sanki onca laf bana söylendi, sonra bide bana geldi vay babandır vay ne kincisin diye, ben zaten keyfime küstüm babamla dimi dedim, 3.günde yatak tatlı geldi sen barıştın dahada seni korursam dedim

Gitmez o gitmez, gidersede sadece kıskançlığından gider, beni dert ettiği kadar başka bişeyi dert etmez.

42 yaşındaydı biz evlendiğimizde, şimdi 50 ama hala saçında 1 tek beyazı yok.

ay canım derdi ne bu kadar? başka gelini var mı? kızı var mı?

sizin bu amca teyze demelerinizi nasıl karşılıyor aileler?

benim annem babam eşimi çok severler, babamın hayalindeki erkek evlat tamda eşim gibiymiş, kendi diyo bunu, amca demesine falan hiç takılmadılar,gırgır şamata geçinirler, onun ailesi sorun ediyosada bana bişey diyen yok, eşime diyolardır belki o da bana yansıtmıyo

iyi de herkes kendi annesini tanır. neleri söyleyeceğini ya da söyleyemeceğini bilir. yani kadının ağzının ayarı bozuksa oğlu zaten aşinadır buna.

annen de demedi mi " bu yaşta aklımdan bile geçmiyor." annemlerin gününde duymuştum bu yaşta kadınların arasında istememek moda.

iyi de herkes kendi annesini tanır. neleri söyleyeceğini ya da söyleyemeceğini bilir. yani kadının ağzının ayarı bozuksa oğlu zaten aşinadır buna.

ewt söylesende şaşırmaz belki

bu arada benım eşimin babanesıde pek bi kayanandadır

banada kaynanalık yapmaya çalışır hatta geçen bır konuda yazmıştım

geçenlerde geldiler yemek ıkram çay hiç oturmadık bulaşıkları attım en son gırdım yanlarına hiç oturmadı demesınler dıye

gelinlere gelin dıye hıtap eder zaten isim bilmez

'gelin senın kızanın nerde dedii' kp.derım almıştı çocuğu dedesınde dedim

'hmm hiç işin yokmuş gibi otruyorsunda dedi'

sorun olmuyorsa iyi bari.. biz de anne baba deriz de zaten ben yılda bir kaç kere telde konuşuyorum. o zaman bile söylemek zor geliyor. aslınd derim neden demeyeyim de babalık görmedim gerçekten. şam babası olabilir ama bak.

sizinkiler çok ilginç gerçekten soğuk savaşı geçtim kıran kırana sıcak savaştalar.

neden bu kadar kin?

İnanın kötü bir insan değilim, kötü olsam rengim buradan da belli olurdu az buçuk.

Benden çok şey beklediler maddi manevi bende yapmadım, tek kini bundan.

Sen çalış para kazan ortak olsun ne olsun ki dedi, olmaz dedim sende istiyorsan para sende çalış.

Bunun gibi benden talep ettiği şeylere aldığı red cevabından olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…