- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.861
kız ne saymıştır sana
iyi demişsin kimin tepesine çöksek demişler seni kestirmişler gözlerine, çıtı pıtı bi kızsınya biz bunu yeriz demişlerdir
8 Bin oklul, 2 binde servis etti 10 bin.
E devlet okulu olmadığı için kitaplarınıda devlet vermiyor, ücretli, ortalama 1 de kıyafeti ve kitaplarına gitse al sana 11 bin.
Kızım çok istiyor, ben o kadar parayı hadi bu yıl verdim diyelim seneye 8 bin üstünden %10 zam olacak, bu her sene böyle devam edecek.
8 Bin oklul, 2 binde servis etti 10 bin.
E devlet okulu olmadığı için kitaplarınıda devlet vermiyor, ücretli, ortalama 1 de kıyafeti ve kitaplarına gitse al sana 11 bin.
Kızım çok istiyor, ben o kadar parayı hadi bu yıl verdim diyelim seneye 8 bin üstünden %10 zam olacak, bu her sene böyle devam edecek.
yok yaa eşim annemde yapar diyo,onun dışında ben fasulye barbunya haşlayıp attım buzluğa, sigara böreği yaptım koydum, köfte falan hazırladım, bi kısmıyla islim kebabı falan yaparım, dışardada yeriz zaten
off çok para ECD, fıstık çok istemese başka seçenekleride düşünürsün de,
birde 2. çocuk planı olursa daha zor bu parayı ödemek
Günaydın kızlar,
Benimde mesai 9 da başlıyor,
Kaderim, benimde en sinir olduğum olay millet uykusna keyfine baksın sen idare et yok öyle memleket. Hastalık yada zaruri başka durum olur zaten idare edilir ama keyifse işler değişir, çirkefleşebilirim kendi adıma :)
Yaklaşık 10 kişilik bayan grubu,
Menü yü şöyle belirledim,
Patatesli börek, (Annem yapacak bunu)
Havuçlu tarçınlı cevizli kek
Bisküvili Pasta
Makarna salatası
Meksika salatası
Kısır
Yeterlimi sizce ?
Günaydın
Bizim eski işyerinde de çok olurdu böyle durumlar ama biz 4-5 kişiydik yani birimiz yoksak öteki kendiliğinden idare ederdi
Burda bi dünya personel var adam gibi çalışan çok nadir, hayır yani telefona da bakmayacaksa işi bıraksın bana ne ? Başka işi varmış gibi..
Bir de takıntılı 5 te makyaj yapıyo ya, boy aynası 4.katta sonra 4 e gidiyo. Ben asansörde rastlarsam gülüyorum bazen senin işinde zor diyorumAyy Kadercımmmm bilmiyorummm bakmazsam rahat edemiyorum diyo, kompleksli galiba.
Vır vır vır sabah sabah bi uyutmadınız :) Günaydınnn
Yaklaşık 10 kişilik bayan grubu,
Menü yü şöyle belirledim,
Patatesli börek, (Annem yapacak bunu)
Havuçlu tarçınlı cevizli kek
Bisküvili Pasta
Makarna salatası
Meksika salatası
Kısır
Yeterlimi sizce ?
Günaydın huysuz komşu
Bekar dimi bu kız ?
Kader şimdi burası kurumsal firma herkesin görevi belli olan bi yer yani, ona göre süsünü püsünü uykusunu ayarlasın hanımefendi.
Misafirlerin benim gibi hamur işi canavarı değilse yeterli
yok yaa eşim annemde yapar diyo,onun dışında ben fasulye barbunya haşlayıp attım buzluğa, sigara böreği yaptım koydum, köfte falan hazırladım, bi kısmıyla islim kebabı falan yaparım, dışardada yeriz zaten
Hiç sorma yaa sabah önce annemi arabada da kardeşşimi payladım, sebep var mı yok
Bi de poğaca yapsana canımcım, forumda var bi tane pastane poğacası çogzel
Hiç sorma yaa sabah önce annemi arabada da kardeşşimi payladım, sebep var mı yok
Annemin arkadaşları bu bayanlar çook yakından bilemiyorum hamur işine düşkünler mi.
Ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi :)))))))))))))
Hem ben çok becerikli değilim hamur işinde :)
Bizim bi komşu vardı
O da bize kızardı küçükken, camımın önünde oynamayın bu ne ses vır vır vır gidin kendi kapınıza derdi
O geldi de aklıma
ayyyy beni o komşuya mı benzettin :) Şimdi kayıcam salon kadını cizgimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?