AdAm OLaCaK KıZLaR...

kız ne saymıştır sana
iyi demişsin kimin tepesine çöksek demişler seni kestirmişler gözlerine, çıtı pıtı bi kızsınya biz bunu yeriz demişlerdir

Bir de ben yeniyim ve yeni olduğum zaman pek konuşmam etmem ya saf sandılar herhalde
Sonra bir de ortalıkta ben bu adamı bi azarladım ( bu adam da pazarlama müdürü giriş kattan o sorumlu, sekreterden de )

Bir de o olayları müdüre bildirdim ya şimdi bana çıt diyemiyolar.
Sekreter de içinden saymıştır ama bana canım bebeğim diyo korkudan yağcılık son moda

off çok para ECD, fıstık çok istemese başka seçenekleride düşünürsün de,
birde 2. çocuk planı olursa daha zor bu parayı ödemek

İyi bari az kalacakmış nemesis.

Valla ne biliyim çok kararsızım.

Ayda 1700 konut kredisi var,

Sadece kızımın eğitimine de 1000 versek, aylık 2700 yani tam olarak eşimin maaşı gidiyor.

:2:Öyle kararsızım ki anlatamam. Ne yapacağım bilmiyorum. :2:

Evet önemli olan devamı zaten bir kerelik olsa verilebilirdi

Eee daha ne olsun yapmışsın işte hazırlığını

off çok para ECD, fıstık çok istemese başka seçenekleride düşünürsün de,
birde 2. çocuk planı olursa daha zor bu parayı ödemek

Günaydın canım.

Çocukta haklı 2 senedir gidiyor, okula alıştı, ortama alıştı, öğretmenlerine alıştı, ilgi iyi, sevgi iyi vs.

Başka seçenek olarak ta devlet okulu + etüt, devlet okulları yarım gün olduğu için, etütte nereden baksan ayda 450 milyon, oda 4 bin yapar 9 ayda.

Günaydın
Bizim eski işyerinde de çok olurdu böyle durumlar ama biz 4-5 kişiydik yani birimiz yoksak öteki kendiliğinden idare ederdi
Burda bi dünya personel var adam gibi çalışan çok nadir, hayır yani telefona da bakmayacaksa işi bıraksın bana ne ? Başka işi varmış gibi..

Bir de takıntılı 5 te makyaj yapıyo ya, boy aynası 4.katta sonra 4 e gidiyo. Ben asansörde rastlarsam gülüyorum bazen senin işinde zor diyorum Ayy Kadercımmmm bilmiyorummm bakmazsam rahat edemiyorum diyo, kompleksli galiba.

Yaklaşık 10 kişilik bayan grubu,

Menü yü şöyle belirledim,

Patatesli börek, (Annem yapacak bunu)
Havuçlu tarçınlı cevizli kek
Bisküvili Pasta
Makarna salatası
Meksika salatası
Kısır

Yeterlimi sizce ?

Vır vır vır sabah sabah bi uyutmadınız :) Günaydınnn

ECD; cokmuş canım yaa. Bir de öyle aman aman kazanan insanlar da değiliz. Ben senin yerinde olsaydım iyi bir ilkokula gönderir, etütle hocalarla desteklerdim.

nemesis; işin zor yewrum aslı :) Öğrenciyken çkalede benim evime döşemişlerdi, anam o nasıl bir pislikkkkk nasıl bir tozzz :)

Bekar dimi bu kız ?
Kader şimdi burası kurumsal firma herkesin görevi belli olan bi yer yani, ona göre süsünü püsünü uykusunu ayarlasın hanımefendi.

Bi de poğaca yapsana canımcım, forumda var bi tane pastane poğacası çogzel

Günaydın huysuz komşu

Hiç sorma yaa sabah önce annemi arabada da kardeşşimi payladım, sebep var mı yok

Bekar dimi bu kız ?
Kader şimdi burası kurumsal firma herkesin görevi belli olan bi yer yani, ona göre süsünü püsünü uykusunu ayarlasın hanımefendi.

Bekar 29 yaşında, evlenmek istiyo. Sevgilisi de var ama bizim temizlikçi abla diyo ki kimse bunla evlenip te hayatını karartmak istemez

Ben ömrümde ilk kez böyle biri gördüm cidden
Oha filan oldum Selin'in aynısı hareket bakımından

Misafirlerin benim gibi hamur işi canavarı değilse yeterli

Annemin arkadaşları bu bayanlar çook yakından bilemiyorum hamur işine düşkünler mi.
Ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi :)))))))))))))
Hem ben çok becerikli değilim hamur işinde :)

Biraz hazırlığını yapmışsın, eşinin dediği gibi kayınvaliden de yardım eder, dışarıda da yersiniz.

Kahvaltıda da bir gün patates kızartması, birgün melemen, diğer gün sucuklu yumurta yaparsın başka bir günde gider tazecik simitler alırsın, sigara böreği kızartırsın.

Akşamları çayın yanına da kek, mozaik pasta gibi pratik şeyler yaparsın.

Annemin arkadaşları bu bayanlar çook yakından bilemiyorum hamur işine düşkünler mi.
Ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi :)))))))))))))
Hem ben çok becerikli değilim hamur işinde :)

Islak kurabiye yapabilirsin, pişme sürsi 14 dk. sonra da şerbete batırıp çıkarıyosun oldu da bitti maşallah
Bir de normal bi poğaça olabilir

Aslında menün çeşitli de , 10 kişi olunca gözüm korktu

Bizim bi komşu vardı
O da bize kızardı küçükken, camımın önünde oynamayın bu ne ses vır vır vır gidin kendi kapınıza derdi
O geldi de aklıma

ayyyy beni o komşuya mı benzettin :) Şimdi kayıcam salon kadını cizgimden

ayyyy beni o komşuya mı benzettin :) Şimdi kayıcam salon kadını cizgimden

Yok yok sen daha iyisin :18:
O kapısının önüne top kaçsa bile bağırırdı, çim yok bişey yok bildiğin kaldırım top düştü de bi taraf mı aşındı dimi
Yok işte minicik çocukların kalbini kırıyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…