- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.901
Bunlara takılmıyorum inan canım, benim tek takıldığım konu inan fizik gücü, 2 senedir fizik gücünden çok çektim ben.
Güçlü bir kızım var, akıllı bir kızım var bundan eminim. Ama fizik gücü maalesef yok.
Alışverişe gideriz beğendiği bişey olursa alır, gider kasaya bekler sırasını kendisi öder, yada üstüne bakar 4 yaş yazıyorsa görevliye bunun 5 yaşı yok mu der. Maşallah bu konularda sıkıntım yok, tuttuğunu koparır.
Ama gel görki şu fizik gücü yok mu?
Neyse sizleri daha fazla bu konu ile yormayım kızlar, fikirleriniz, önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Dua edin bizim için, kızım için en hayırlı karar olsun.
Estağfurullah
Öte yandan bu yıl da bi şekilde verilse bu ücret, seneye daha çok artacak o zaman daha çok alışmış okula çocuk madem bir yol ayrımı var ne kadar erken o kadar iyi bence
Tabi en iyi kararı annesi olarak sen verebilirsin, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben dünyaya baska bir pencereden mi bakıyorum forumda mı bi sıkıntı var anlamadım!
akşama kadar tililililiiiiii leleleleeeeeeeee vara varaaaa zılgıt kıyamet bu nedir arkadaş
Ben dünyaya baska bir pencereden mi bakıyorum forumda mı bi sıkıntı var anlamadım!
Sorunda orada ya işte canım, alıştı alışacağı kadar 2 senedir gidiyor aynı koleje 5 yaş gurubuna gitti, şimdi de 6 yaş grubuna gidiyor, bize sormadan gitmiş okula kendisi ben seneye de burada olacağım yapın kaydımı demiş, başka okulu kabul etmiyor. Belkide okul onun sözüne güvenerek 13,500 den 8 bine indirmiş ti ya, onun için daha fazla indirmiyor.
Demekki evde konuştular, 8 bine kayıt yaptıracaklar diye düşünüyor.
Ben ikinizi de anlamadım, kendimi pek cahil gördüm.
akşama kadar tililililiiiiii leleleleeeeeeeee vara varaaaa zılgıt kıyamet bu nedir arkadaş
anne olmadığım için hassasiyeti %100 anlayamam,ama arkadaşlara katılıyorum be canım, kendini fiziksel olarak korumayı bilmiyo ama tam öğreneceği yaş, çocuk her yerde çocuk özelde de dişi kırılmış gözüne pipet giriyomuş falan, devlettekilerde hemen hemen aynı, aile terbiyesi başka bişey,saygılı terbiyeli çocuk devlettede aynı, bi süre sonra kendi kalıbından insanlarla takılmayı öğrenirdi ama kendiside madem o okulu istiyo yapacak bişey yok
Yani çok doğru söylüyorsunuz, belki evde bir kardeşi, ablası, abisi olsaydı durum daha farklı olurdu.
Onunla didişe didişe bazı şeyleri uygulamalı öğrenirdi.
İşte tek çocuk olmanında bazı zararlarından biri de bu heralde.
ikinci bebeği düşünüyomusun peki
Kendine arkadaş arıyo
valla ona göre gözünüzün önüne bakın ben tek hamile kalırsam burda giderim bilmem kaçıncı ay anneleri grubuna .1:
merhabalar ,
gelsin bebişler , belkim bende bi andasüpriz yaparım hamiletimdiye , katakülliye getirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?