- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.881
Islak kurabiye yapabilirsin, pişme sürsi 14 dk. sonra da şerbete batırıp çıkarıyosun oldu da bitti maşallah
Bir de normal bi poğaça olabilir
Aslında menün çeşitli de , 10 kişi olunca gözüm korktu
iyi aklıma getirdin Elmayracım, hemen bakayım tariflere.
Vır vır vır sabah sabah bi uyutmadınız :) Günaydınnn
ECD; cokmuş canım yaa. Bir de öyle aman aman kazanan insanlar da değiliz. Ben senin yerinde olsaydım iyi bir ilkokula gönderir, etütle hocalarla desteklerdim.
nemesis; işin zor yewrum aslı :) Öğrenciyken çkalede benim evime döşemişlerdi, anam o nasıl bir pislikkkkk nasıl bir tozzz :)
Günaydın canım.
Önerin ve fikrin için çok teşekkür ederim.
Benim tek derdim kızım kavga, dayak, vs. bilmez, kötü sözler söylemez. Bu kolejde bile bayağı hırpalandı devlet okulunda ne olur diye düşünmeden edemiyorum, fizik olarak çok narin. Wc lerinden bile korkar düşün yani. Klozete alışkın.
Bende arkadaşlara katılıyorum, poğaça güzel olur, çünkü doyurucudur.
O güzel masanında resmini istiyoruz.
Eki Görüntüle 674088
Gofretto buna ne dersin
Kadiş bunlar havuçlu topmu ?
Yanlış anlamanı istemem ama biraz hırpalanmasında fayda var. Samimi söylüyorum, sadece iyi eğitim yeterli değil, hayatı da öğrenmesi lazım. Her zaman pamuklar icinde büyütemezsin onu.
İyi bir devlet okulu olabilir. Atıyorum anıttepede, cankaya taraflarında falan, kolej düzeyinde cok güzel, üst düzey bürokratların cocuklarının gittiği okulda.
Yanlış anlamanı istemem ama biraz hırpalanmasında fayda var. Samimi söylüyorum, sadece iyi eğitim yeterli değil, hayatı da öğrenmesi lazım. Her zaman pamuklar icinde büyütemezsin onu.
İyi bir devlet okulu olabilir. Atıyorum anıttepede, cankaya taraflarında falan, kolej düzeyinde cok güzel, üst düzey bürokratların cocuklarının gittiği okulda.
Buna bende katılıyorum, işin diğer boyutuda hayat okulu, ailemiz en iyisini vermeye çalışmakla bazen hata ediyorlar. Ben kendimden biliyorum, annem de babamda herşeyden önce bizi (abim var bide) ön planda tuttular giyecek yiyecek her konuda, imkanlara neye yetiyorsa, kanının karışmadığı insanlarda sana iyi davranacak el üstünde tutacak kötülük beslemeyecek sanıyorsun, ama işin aslının öyle olmadığını anladığında uzun süren bi bocalama dönemi bizi bekliyor. Anne değilim ama evlat sahibi olursam, çocuğun biraz gözetim altında hırpalanmasından yanayım ki güçlü olsun kendini korumasını bilsin. Yetişkinken bunlarla savaşmak çok daha zor.
Aşk olsun neden yanlış anlayım, akıl akıldan üstündür, her türlü yoruma açığım çünkü konu çocuğum olunca hassas oluyorum.
Valla şöyle söyleyim bu kolejde de beden dersinde arkadaşı itmiş, kafasın sert zemine çarpmış, okul idaresi bile ya beyin kanaması geçirirse diye deliye dönmüş,
Düşmüş yüz üstü tek dişimizi kaybettik, 2 sene dişsiz gezecek,
Geçen haftalarda da arkadaşı gözüne pipet batırmış, hemel özel bir hasataneye götürmüşler, sarıp sarmaladığım hali bu dü şün yani.
Bende istiyorum biraz hırçın olsun, vursun, kırsın, yıksın ama yok, kimseye zarar vermek istemiyor, hal böyle oluncada devlette çok ezilir.
Başarısı konusunda Allaha şükür eminim devlette de başarır.
Eşimin işyeri çankayadaydı, oradaki devlet okullarıda olur evet ama eve çok uzak, git gel 5 yaşındaki çocuk mahvolur.
Bakalım Allah kızım için en hayırlı kararı almamızı nasip eder inş.
Öyle olmuyor işte gofretto, çocuğun yapısında hırçınlık yoksa olmuyor, benim kızım seninle bile sözlü olarak öyle güzel kavga eder, hakkını arar ki şaşırırsın, ama konu şiddete gelince yok, hırpalanan taraf hep kızım oluyor, çünkü görmemiş, bilmiyor, bilmediğini de uygulayamıyor. :2:
Allah korusun tabi ama bütün bu aksaklıklar devlet okulunda da cözülür, velev ki çözülmedi kendi çözmeyi öğrenir inan bana. Erkek kardeşimi de annem pamuklara sardı büyüttü, her gün dayak yiyip gelirdi okuldan :) Sonra o da kendini korumayı öğrendi.
Benim ablamlar da toplu taşımaya binmeyi bilmez
Bi yere gitmekte güçlük çekerler bu yüzden, eniştemin izin gününü beklerler veya taksi ararlar
Ben öyle değilim orta okuldan sonra , ben kendim giderim demeye başladım heryere
Babamlar beni servise yazdıracaktı lise de
Ben çocuk muyum yaaa dedimkabul etmedim dolmuşla gittim geldim
O dur budur da her yere kendim giderim, metrobüs dahil ( bu ayrı bi işkence çünkü ) herşeye rahatça binerim
Bi kere ablamı otobüse bindirdim akbilden bi haberpara uzatacaktı adama da ben bırakmadım
Sonracıma ayakta duramıyo en ufak bi harekette düşecek gibi oluyo
Ki benim ablam 39 yaşında, ne yaşamazsan onu bilmezsin..
ben zaten şiddet gibi düşünmedim ECD sözlü olarak kendi korusun o anlamda konuştum.
Şiddete her yaşta hepimiz karşıyız, bende görmedim bilmiyorum uygulamadım da.
Anne değilim dedim ya sadece düşüncelerimi paylaştım.
Sözlü olarak kendini koruyabiliyorsa gayet güçlü bence.
Benim ablamlar da toplu taşımaya binmeyi bilmez
Bi yere gitmekte güçlük çekerler bu yüzden, eniştemin izin gününü beklerler veya taksi ararlar
Ben öyle değilim orta okuldan sonra , ben kendim giderim demeye başladım heryere
Babamlar beni servise yazdıracaktı lise de
Ben çocuk muyum yaaa dedimkabul etmedim dolmuşla gittim geldim
O dur budur da her yere kendim giderim, metrobüs dahil ( bu ayrı bi işkence çünkü ) herşeye rahatça binerim
Bi kere ablamı otobüse bindirdim akbilden bi haberpara uzatacaktı adama da ben bırakmadım
Sonracıma ayakta duramıyo en ufak bi harekette düşecek gibi oluyo
Ki benim ablam 39 yaşında, ne yaşamazsan onu bilmezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?