AdAm OLaCaK KıZLaR...

Nemesis biz 2. bebeği eşim gitmeden düşünüyorduk, ipkası vardı, ama önce şark aradan çıksın dedik ve erteledik canım.

Eşim gelince Allah nasip ederse düşünüyoruz.

merhabalar ,

gelsin bebişler , belkim bende bi andasüpriz yaparım hamiletimdiye , katakülliye getirip

hadi bakalım size güveniyorum Kaderden umudum yok
Allah gönlümüze göre versin inşallah

o da ben gibi evlendiğimden beri herkesi evliliğeikna etmeye çalışıyorum kuşuma bile dişi kuş aldım onu da evlendirdim

bencede herkes doğursun çoğalalımm zaten hepi topu 1-2 doğuruyoz

benle aynı zamanlarda evli arkadaşlar var onlarla da anlaştım hamilelik düşündüğümüzde haberleşelim ki yanlızlık çekmeyelim akıl danışalım birbirimize diye

hadi bakalım size güveniyorum Kaderden umudum yok
Allah gönlümüze göre versin inşallah

amin İnşallahhh , kader öyle diyo ama öylesi bi anda oldu da bittti maşallah hamileyim diye gelir gibi sanki :))

gerçi benim kv ye kalsa ev araba alıp sonra çocuk doğurmam lazım menopoza girmemi bekliyo galiba

borcumu bekliceksin çocuk için

Yok 6,5 sene uzun bir süre, hem yaş olarak hemde günümüzde şıp diye bebek olmuyo
2014 gibi düşünüyoruz nasipse
Yeni evliyken borcu harcı, yaptıracak şeyleri oluyo insanın
Onlar yeni bitti şükür, 2014 ten sonra eşim bi süre tek idare edebilir biraz idareli olursak

Siz hele bir hamile kalın da ben hepiciğinizle paylaşırım hamilelik olaylarını :13:

zaten ev almasanız kira vericektiniz değil mi ,kredi rakamı belki kiradan biraz yüksektir ama olsun okadar ,,birde annem bakıcak demiştin, doğum sonrası aynı işine dönebilir misin ?

zaten ev almasanız kira vericektiniz değil mi ,kredi rakamı belki kiradan biraz yüksektir ama olsun okadar ,,birde annem bakıcak demiştin, doğum sonrası aynı işine dönebilir misin ?

6 ay izin
6 aydan sonra dönmek istersem dönebilirim, idare ederler diye düşünüyorum benden memnun olduklarını söylüyorlar

Hem bi yasa var henüz yürürlüğe girmedi sanırım, hamile kadını işten çıkarmak yasak olacakmış

merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun

30 yaşındayım ,hemşireyim,1 yıl 9 aylık evliyim henüz üremeye fırsatımız olmadı bir karı-koca yaşayıp gidiyoruz

geç kaldım kendımı tanıtmaya :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…