- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.141
Benim de normal doğum yapan arkadaşlarım keşke olmasaydım diyorlar. Normal doğuma niyet edip de bir ton o sancıyı çektikten sonra sezeryana alınan bir sürü kadın pişman. Ben de epidural oldum. Çok da güzeldi.
gerçi bebeği olan arkadaşlarıma hamilelikten korkuyoırum dediğimde ,
sen o duyguyu tat bi hamile kal bebeğini kucağına almak için herşeyi göze alıcaksın kesilmek biçilmez umrunda olmucak diyorlar
birde hani normal doğumda kesiyolar ya o ağrının yanında kesiği hissetmiyormuş insan doğru mu acaba
acaba ne kadar cahilim
Bu benim düşüncem tabi ben epidural oldum. Kısaca bahsedeyim..normal muayene gibi gittim hastaneye girişimi yaptım lavman verdiler orada başlıyor zaten sıkıntı ilk kez gördüm öyle bir şey.. neyse buraları geçelim. Alttan idrar torbası bağlıyorlar. Yatıyorsun
Kıyafetini değiştiriyorlar. Ve sedyede ameliyathaneye taşınıyorsun o nee masanın üstünde bir sürü iğne.. kalçadan yemeye başlıyorsun ama 3.iğneden sonra hiçbir şey hissetmiyorsun. Felç gibisin. Bir sürü insan yatırıyor seni. Kollarını yandan bağlıyorlar panik yapma diye. Müzik çalıyor bir yandan.. doktorlar şaka yapıyor. Başlamış bile ameliyat sonra minik bir ağlama sesi üstünde bir şey hissediyorsun göbeği kesiliyormuş yani.. hemen soruyorsun nasıl diye bilincin açık her şeyi görüyorsun ama kendi karnını değil tabi. Orada bir perde var yeşil çarşaflar içinde kanlı kanlı bebeğin geliyor ve ilk teması yaptırıyorsun göz yaşları selll..
benim bi erkek arkadaşım vardı eskiden kafası upuzundur soramamıştım neden diye onu da mı vakumla çektiler acaba çok iyi insandı ama kafası uzun diye ayrılmıştım
kopardın beni
gerçi bebeği olan arkadaşlarıma hamilelikten korkuyoırum dediğimde ,
sen o duyguyu tat bi hamile kal bebeğini kucağına almak için herşeyi göze alıcaksın kesilmek biçilmez umrunda olmucak diyorlar
birde hani normal doğumda kesiyolar ya o ağrının yanında kesiği hissetmiyormuş insan doğru mu acaba
acaba ne kadar cahilim
benim bi erkek arkadaşım vardı eskiden kafası upuzundur soramamıştım neden diye onu da mı vakumla çektiler acaba çok iyi insandı ama kafası uzun diye ayrılmıştım
kaç dakkasürüyo msaya ilk yattığından itibaren
İpek benimki farklıydı hiç iğne falan yapmadılar.
Belime bir katater taktilar, doktor oradan verdi ilacı.
Sonra doz ayarlayan makinaya bağladılar doğumdan çıkınca iki gün kaldı.
Hiç ağrım sancım olmadı
en iğrenç kısmı lavman
ama bebeği görünce çok garip oluyorsun.
anlatılmaz gerçekten.
Hiç ağrım sancım olmadı
en iğrenç kısmı lavman
anlatılmaz gerçekten.
Hiç ağrım sancım olmadı
en iğrenç kısmı lavman
anlatılmaz gerçekten.
bebeği kucağına aldığın an herşeye değiyor işte insan düşününce bile bir hoş oluyor
Allah isteyen herkese versin İnşallah
Bişey anlıyosam arap olim
Lavmanlar epidurallar havada uçuşuyo
yavaş yavaş sen de kıvama geliyo gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?