AdAm OLaCaK KıZLaR...

saçma olmuş senin dışında gelişmiş ama seni bağlamış , aslında faturanın asıl sahibi yani kestiğin kişi faturayı kayıtlarına işleyebilir sonuçta senin iptal etmen demek beyannameyi de iptal edip düzeltme vermen demek , en güzeli müdürün ft yı kestiğiniz yeri arayıp durumu izah edip ft yı kabul ettirmesi , gereksiz sinir harbi işte

Bir de safın teki
anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo
Resmi muhasebenin telefonunu aldım, faksladım bunlar sizin kayıtlarınızda var mı dedim
Yok dediler bekletip, kargodan kaynaklı bi sorun oldu bunları işleme alırsanız sevinirim diyorum
Form formlar şey diyo, BA-Bs mi demek istiyosunuz anlamıyorum dedim en son
Hepsi mıy mıy mıy , formları da hallettik te firmadaki sekreter mi ön muhasebeci mi her neyse o burun kaldırıyo. Onu da müdürü havale ettim.

Kargo da var bi kıtlık be geldiğimden beri kaç kere payladım ( Önceden sürekli geri getiriyolardı faturaları, dedim ne iadesi adres aynı 40 yıllık firma sizin kurye bulamayınca bizim sekretere geri veriyo, bizimkisi de sağ olsun neden bile demez )
Dikkat ettiler epey iade olunca beni arayaın dedim ben tamam dersem sekretere verin, gerisini kabul etmem.. Hem de öyle böyle değil, özür mözür yarabbi şükürler ama can çıkmadan huy çıkmıyo işte.

Yabancı firmaya da dedim bu ikinci ay yeni yolluyosunuz bize
Yeni fark ettik diye zaten belli dedim , delgeç izi var köşeleri de işaretlenmiş

5.000 in üzerinde mi ki , alan firmada tam dangoz mu iyi bari ödemeyi de yapsalardı tam olurdu

Bakımı kolaysa tam benlik
Ama ben sade yeşil dallar değil çiçekli şeyler seviyorum

2-3 güne bir suluyosun o kadar ,işte çiçekliler de mevsimlik oluyo bazıları kışın solup yazın açıyo tamamen solmuyo yani onları araştırmak lazım belki de , ama ben o yeşilleri de çok seviyorum sadece balkon bahçe değil salonda tutsan da tutulur şık duruyo annemden kalma alışkanlık sanırım

5.000 in üzerinde mi ki , alan firmada tam dangoz mu iyi bari ödemeyi de yapsalardı tam olurdu

6 bin + bu son 3 fatura ile 9 bin oldu
Keşke tek biri dangoz olsa, biri diğerinden dangoz
Bizim sekreterden, kuryesine, yanlış teslimden, alıp işleyip 2 ay dosyasında muhafaz eden, asıl firmada ise irsaliyeyi ve malı alıp faturasını sormayan tüm şahıslar dangoz fatura ulaşmayınca beleş sandılar herhalde

harbiden de bu olayda hatası olmayan tek insan senmişsin amaolay senin başına patlamış , ba bs lerde düzeltme nasıl oluyoır bilmiyorum ama beyanname düzeltmeden daha basit olsa gerek işte ufacık bişi büyüyo nerelere geliyo sinir bozucu cidden at topu müdüre çözsünn işe yarasın

Salonlarda uzun cam dibi taşlı vazolarda suda duranlarda var
Onları da seversin sen o zaman

Evet beyannameden daha kolay hem şimdi süre uzatıldı bugün son gündü, tam da bugün geldi fatura çok şükür
Resmi muhasebeyle işi çözdük biz
Kıt olan şahısı, müdüre yönlendirdim

bak bunlardan diyorum ben örnekler çoğaltılabilir çok çeşitleri var , ıkea dan da renkli desenli değişik saksılardan altına çok hoş duruyo ,

Salonlarda uzun cam dibi taşlı vazolarda suda duranlarda var
Onları da seversin sen o zaman

onlara özel bi sevgim yok ama eşim 14 şubatta almış öle bişi cam vazo dibinde taş var üstü kremli yapma çiçekler var , salonun bikçşesi boştu oraya yerleştirdik hoş oda bana hediye almaktan ziyade salonun köşeyi doldurmayı düşünmüş ama ses etmedim artık

herkescikler gitmiş bende gideyim barii toparlanayımda evime gidiyim eşimde yok gece gelcek ohhh hayat bana güzel yemeğimi yer balkonda keyif yaparımmmm , seksenleri seyreder salonda uyuya kalırım miisss

iyi akşamlarrr

İkeaya gidince zararılı çıkıyoruz

Benim dediğim canlı çiçek
Olsun parlak fikirliymiş eşin bi taşla iki kuş demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…