- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.261
annemde salon çiçeği diye de geçiyo galiba büyük yeşik sert yaprakları olan bir çiçek ondan da alabilirsin yaz kış solmuyo güzel renklibir saksının içinde çok hoş duruyo
kızlar gitmem lazım,çok çalışmam llazım çooookkkk..
ben çalışayım ki sizler kot giyebilin değil mi??:):)
Ya bu öyle böyle değil
Taa 2.ayın faturaları , benim kestiğim fatura bana geri geldiben yemekteyken teslim almışlar
Bu ne diyorum bilmiyoruz diyolar, kargo poşetini de çöpe atmışlar. O lazım dedim , buldular ama meğerse kargo firması sırf unvanın ilk kelimesi aynı diye bu faturayı asıl adresine değil de başka yere bırakmış. Bakar körler.
O diğer firmada durmuş durmuş 4.ayda fark etmiş ki he bu faturalar bizim firmanın değil.
Bize geri postalamış.
Şimdi asıl malı alan firmaya diyorum böyle böyle, diyo ki artık çok geç napim ben 2.ayın faturasını
Bende dedim ben kargo nereye bıraktı bilemem ama size daha önce sevk irsaliyesi geliyo, bunun faturası nerde diye beni aramanız lazımdı niye takip etmiyosunuz o zaman.
Cinlerim tepeme çıktı, müdürü aradım. Sen bana ver faturaları ben konuşurum dedi, verdim.
Bizim zerre hatamız yok ki, ağzını beş karış açan bi kurye ha ahmet ha mehmet demiş bırakmış bi yere, öteki de malın sevk irsaliyesini imzalamış faturası nerde bunun diye düşünmeyi idrak edememiş.
Kılıç gibi hani, onu mu diyosun
amanın kot konu olursa mutlaka çalışmalısın
saçma olmuş senin dışında gelişmiş ama seni bağlamış , aslında faturanın asıl sahibi yani kestiğin kişi faturayı kayıtlarına işleyebilir sonuçta senin iptal etmen demek beyannameyi de iptal edip düzeltme vermen demek , en güzeli müdürün ft yı kestiğiniz yeri arayıp durumu izah edip ft yı kabul ettirmesi , gereksiz sinir harbi işte
kılıç gibi olaanı da var yuvarlağımsısı da var solmuyoda hiç bakımı kolayy
Bir de safın teki
anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo
Resmi muhasebenin telefonunu aldım, faksladım bunlar sizin kayıtlarınızda var mı dedim
Yok dediler bekletip, kargodan kaynaklı bi sorun oldu bunları işleme alırsanız sevinirim diyorum
Form formlar şey diyo, BA-Bs mi demek istiyosunuz anlamıyorum dedim en son
Hepsi mıy mıy mıy , formları da hallettik te firmadaki sekreter mi ön muhasebeci mi her neyse o burun kaldırıyo. Onu da müdürü havale ettim.
Kargo da var bi kıtlık be geldiğimden beri kaç kere payladım ( Önceden sürekli geri getiriyolardı faturaları, dedim ne iadesi adres aynı 40 yıllık firma sizin kurye bulamayınca bizim sekretere geri veriyo, bizimkisi de sağ olsun neden bile demez )
Dikkat ettiler epey iade olunca beni arayaın dedim ben tamam dersem sekretere verin, gerisini kabul etmem.. Hem de öyle böyle değil, özür mözür yarabbi şükürler ama can çıkmadan huy çıkmıyo işte.
Yabancı firmaya da dedim bu ikinci ay yeni yolluyosunuz bize
Yeni fark ettik diyezaten belli dedim , delgeç izi var köşeleri de işaretlenmiş
Bakımı kolaysa tam benlik
Ama ben sade yeşil dallar değil çiçekli şeyler seviyorum
5.000 in üzerinde mi ki , alan firmada tam dangoz mu iyi bari ödemeyi de yapsalardı tam olurdu
6 bin + bu son 3 fatura ile 9 bin oldu
Keşke tek biri dangoz olsa, biri diğerinden dangoz
Bizim sekreterden, kuryesine, yanlış teslimden, alıp işleyip 2 ay dosyasında muhafaz eden, asıl firmada ise irsaliyeyi ve malı alıp faturasını sormayan tüm şahıslar dangozfatura ulaşmayınca beleş sandılar herhalde
2-3 güne bir suluyosun o kadar ,işte çiçekliler de mevsimlik oluyo bazıları kışın solup yazın açıyo tamamen solmuyo yani onları araştırmak lazım belki de , ama ben o yeşilleri de çok seviyorum sadece balkon bahçe değil salonda tutsan da tutulur şık duruyo annemden kalma alışkanlık sanırım
harbiden de bu olayda hatası olmayan tek insan senmişsin amaolay senin başına patlamış , ba bs lerde düzeltme nasıl oluyoır bilmiyorum ama beyanname düzeltmeden daha basit olsa gerek işte ufacık bişi büyüyo nerelere geliyo sinir bozucu cidden at topu müdüre çözsünn işe yarasın
Salonlarda uzun cam dibi taşlı vazolarda suda duranlarda var
Onları da seversin sen o zaman
Eki Görüntüle 674538 Eki Görüntüle 674537 Eki Görüntüle 674536
bak bunlardan diyorum ben örnekler çoğaltılabilir çok çeşitleri var , ıkea dan da renkli desenli değişik saksılardan altına çok hoş duruyo ,
onlara özel bi sevgim yok ama eşim 14 şubatta almış öle bişi cam vazo dibinde taş var üstü kremli yapma çiçekler var , salonun bikçşesi boştu oraya yerleştirdik hoş oda bana hediye almaktan ziyade salonun köşeyi doldurmayı düşünmüş ama ses etmedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?