AdAm OLaCaK KıZLaR...

Oğlum canım seninki gibi tombik ayaklı:))
Tek Allah bağışlasın yavrularımızı.
Pamuk prensim o benim:))

ay afedersin prensmiş seninki de:)tombik ayak ve düztaban ayak :):)
amin canım ..

şu ikinci çocuk meselesi kafamı meşgul ediyo da ondan sordum,tek çocuk mu diye..
benim ablam var kardeş olmak harika bişey. ama bi yandan bakıcılardan çok çektim,çalışıp anne olmak çok zor.bir de devamlı seyahat gerektiren mesleğim var..aynı zamanda yaşım 35..
bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama yeni bir çocuk için hazır değilim sanırım,ama bazen de bebek kokusunu özlüyorum ne yalan söyliyim..

sıkılma yahuu öğren işte bak

ama sen bahçenin son halini göstermedin , çiçeklere taşlara ekleme yaptın mı, yapmalarrın yanına ek olarak gerçek çiçek almıycakmıydın

Ona sıkılmadım
Saçma bi hata zincirlemesi olmuş onla uğraşıyorum
Yoksa ben bu kadar süre yazmadan durur muydum

Taşları ekledim ama foto çekmedim, çekmiştim de flaşı açmasam zifiri karanlık açsam da ışık olunca taşlar parlamıyo işte. Bende sildim sonra. Sıradan bi taş gibi oluyo çünkü öyle.

Annem bana karanfil dikmiş, getiremedim daha. Çakma çiçek aldım masaya. Bu kadar şimdilik.

emaaan en nefret ettiğim şey bi tane olunca zircirleme düzelt babam düzelt ,

annemde salon çiçeği diye de geçiyo galiba büyük yeşik sert yaprakları olan bir çiçek ondan da alabilirsin yaz kış solmuyo güzel renklibir saksının içinde çok hoş duruyo

ay çok güldürdün beni,avrupa yakasındaki kadın gibi konuştun..
ne çektiydin sen be gülistan..

yalan dünya canım
geçen kardeşim faceden yazmış o çocukla evlenecem diye ne didindin be özlem diye, bende napıyım seviyorum yazdım, sevecen tabi napacan yazmış sıpa
herkes vasfiye oldu

anladım canım düz işletme değil yani,,,
bende seneye düz memurlukta şansımı denesem mi diye düşünüyorumda ondan sordum.

yok canım düz işletme olsa 80 küsür puanla atanmam zor olurdu heralde Ankaraya

Aynı düşüncelere bende kalpıldım bir dönem,
eşim deli gibi seyahat ediyor.
Ben işten ayrıldım mecburen, o dönem ankaraya gittik.
Yol iz bilmem. Vazgeçtim sonra.
Allah buna ömür versin dedim ama ara ara keşkelerim oluyor.
kardeş önemli, çok önemli diyorum bazen çevremde bir şey görüyorm böyle kardeşim
olacağına düşmanım olsun diyorum.
Hep ikilem yani belki kendimi rahatlatıyorum ama eğer düşünüyorsan acele net kararını ver.
Daha fazla geç kalma tabi.

kızlar gitmem lazım,çok çalışmam llazım çooookkkk..
ben çalışayım ki sizler kot giyebilin değil mi??:):)

Ya bu öyle böyle değil
Taa 2.ayın faturaları , benim kestiğim fatura bana geri geldi ben yemekteyken teslim almışlar
Bu ne diyorum bilmiyoruz diyolar, kargo poşetini de çöpe atmışlar. O lazım dedim , buldular ama meğerse kargo firması sırf unvanın ilk kelimesi aynı diye bu faturayı asıl adresine değil de başka yere bırakmış. Bakar körler.

O diğer firmada durmuş durmuş 4.ayda fark etmiş ki he bu faturalar bizim firmanın değil.
Bize geri postalamış.
Şimdi asıl malı alan firmaya diyorum böyle böyle, diyo ki artık çok geç napim ben 2.ayın faturasını
Bende dedim ben kargo nereye bıraktı bilemem ama size daha önce sevk irsaliyesi geliyo, bunun faturası nerde diye beni aramanız lazımdı niye takip etmiyosunuz o zaman.
Cinlerim tepeme çıktı, müdürü aradım. Sen bana ver faturaları ben konuşurum dedi, verdim.

Bizim zerre hatamız yok ki, ağzını beş karış açan bi kurye ha ahmet ha mehmet demiş bırakmış bi yere, öteki de malın sevk irsaliyesini imzalamış faturası nerde bunun diye düşünmeyi idrak edememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…