- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.221
zaten bunun formülü devamlı sevişmek değil ki verimli günlerde verimli sevişmek
ipek nokta atışı yaptın
Bebek isteyen kızlara duyurulur:))
zaten bunun formülü devamlı sevişmek değil ki verimli günlerde verimli sevişmek
evet aynen öyle, tek avantajım sağlıkçı olduğum için bilgiye erişimim kolay
ay yok tek başına kv ile evde olmak istemem annemle birlikte olurda tek kalmak istemem zaten 40 günden sonra ikisinide postalarım annemi sonra tekrar çağırırım olmadı bide ben ücretsiz izin alıcam biliyosunuz Batmanda çalışmak istemiyorum ücretsiz izin süresi bitene kadar şark görevide bitecek, kendim bakarım, çünkü ikizlerim olmassa ki o işin şakasıydı 2.çocuk düşünmüyorum pek
kızlar bir de önemli bir konuya parmak basacağım doğurmayanlar için. kordon kanı saklama. maliyeti çok değil. benim zamanımda yaygın değildi. ama şimdi bir sürü ünlü çocuğuna yaptırıyor. ileride oluşabilecek hastalıklara karşı kullanılıyor. hatta dilim varmıyor ama kardeşinde olan kötü bir hastalık için bile kullanılıyor. her yıl bir miktar ödeme yapıyorsun saklanması için o kadar. tabi iyi bir yerde doğum yapmak lazım.
2 senedir olmuyo sorun olabilir..ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım. doktora gittim hatta dedi ki,sorun var diyebilmek için daha doğrusu araştırmaya başlamak için 1 sene beklemek lazım. normali korunmadan 1 senede hamile kalmak demişti.
kızlar bir de önemli bir konuya parmak basacağım doğurmayanlar için. kordon kanı saklama. maliyeti çok değil. benim zamanımda yaygın değildi. ama şimdi bir sürü ünlü çocuğuna yaptırıyor. ileride oluşabilecek hastalıklara karşı kullanılıyor. hatta dilim varmıyor ama kardeşinde olan kötü bir hastalık için bile kullanılıyor. her yıl bir miktar ödeme yapıyorsun saklanması için o kadar. tabi iyi bir yerde doğum yapmak lazım.
size bişi söylücem belki inanmazsınız ama benim en yakın arkadasşımın kayın validesi sırf bunun için birlikte olanlardanmış, hatta arkadaşıma demiş ki biz çok namusluyuz öyle her zaman olmaz bizde sayılıdır gibilerinden saçmalamış oda diyememiş tabi yahu nikahlı kocanla yapanlar namussuz mu oluyor diye , eskilerden gelme bi korunma yöntemi o zaman
ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım.. beklemiyordum bile o kadar çabuk. hatta üstüne görme oldu regl oldum sandım. meğer hamileymişim.
ah canım yazmıştım ya ben; regl olmadan 1 hafta önce hamile kaldım.yani tehlikesiz sayılan günde:)
özlemcim senin meslek neydi,bilmiyomuşum ben
selam kızlar
berra su çiçeği olmuş
kaşınmakla kaşınmamak arasında çocuğum ...
ah canım yazmıştım ya ben; regl olmadan 1 hafta önce hamile kaldım.yani tehlikesiz sayılan günde:)
özlemcim senin meslek neydi,bilmiyomuşum ben
İyi akıl ettin canım
Biz saklattık kordon kanı bankasında.
Doğuma girmeden belirtin mutlaka.
İnşallah hiç ihtiyaç olmaz.
İyi akıl etmişsin gerçekten…ne kadar ödüyorsun her yıl peki?
normal regl gibi mi oldu lekelenme gibi mi az bişi mi yani
10 yıllık verdik canım.
2 sene sonra doluyor ama çok değil yanılmıyorsam toplamda 1500-2000 civarı birşeydi.
ama 8 sene oldu şimdi ne kadar bilmiyorum.
Regl zamanlarımda aynı belirtiler vardı.. söylemesi ayıp wc ye girdim.. 1tl madeni para kadar bir kan kırmızı. Aha oldum sonunda dedim bekle gelmez gelmez.. tee ptsi yani o zaman kadar 3. Gün olmam lazımdı. Alla alla bir anormallik mi var bende dermansız bir derde mi yakalandım acaba dedim. İşe geldim kahvemi aldım Google dan baktım. İlk hamilelik belirtisi yazıyordu. Boğazımda kaldı kahve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?