AdAm OLaCaK KıZLaR...

zaten bunun formülü devamlı sevişmek değil ki verimli günlerde verimli sevişmek

size bişi söylücem belki inanmazsınız ama benim en yakın arkadasşımın kayın validesi sırf bunun için birlikte olanlardanmış, hatta arkadaşıma demiş ki biz çok namusluyuz öyle her zaman olmaz bizde sayılıdır gibilerinden saçmalamış oda diyememiş tabi yahu nikahlı kocanla yapanlar namussuz mu oluyor diye , eskilerden gelme bi korunma yöntemi o zaman

zaten bunun formülü devamlı sevişmek değil ki verimli günlerde verimli sevişmek

ah canım yazmıştım ya ben; regl olmadan 1 hafta önce hamile kaldım.yani tehlikesiz sayılan günde:)

özlemcim senin meslek neydi,bilmiyomuşum ben

Son düzenleme:

aaa doğru aslında çok güzel bir noktaya değindin , ileride ne olacağını bilemeyiz tabi çok mantıklı

bilemiyorum artık,en son tee Ağustosta bu konu açıldı ben daha o zaman 2 aylık evli olduğumdan ona sordum düşünüyomusunuz diye olmaması için bişey yapmıyoruz dedi, hatta o zaman dedimki yaşın genç doğurma şimdiden, o da kaynımdan için onun yaşı geçiyo ama demişti, şimdiki aklım olsa yaşın genç doğurma falan demem, ne me lazım yanlış anlar kıskanıyo falan derde

İyi akıl ettin canım
Biz saklattık kordon kanı bankasında.
Doğuma girmeden belirtin mutlaka.
İnşallah hiç ihtiyaç olmaz.

eskiden sevmemek modaymış canım. annemin günlerinden sohbetler:
---ayy hiç görmesem aklıma gelmez
----bana yanaşmasın da kime yanaşırsa yanaşsın
yani eskiden ayıpmış böyle şeyler.

Geçmiş olsun arkadaşım.
Kaşıntı için bir losyon veriyorlar bildiğim.
Bize derlerdi hep kaşıma iz kalır diye.
Kalır da gerçekten.
Kaşıtmamaya çalışın.

normal regl gibi mi oldu lekelenme gibi mi az bişi mi yani

Regl zamanlarımda aynı belirtiler vardı.. söylemesi ayıp wc ye girdim.. 1tl madeni para kadar bir kan kırmızı. Aha oldum sonunda dedim… bekle gelmez gelmez.. tee ptsi yani o zaman kadar 3. Gün olmam lazımdı. Alla alla bir anormallik mi var bende dermansız bir derde mi yakalandım acaba dedim. İşe geldim kahvemi aldım Google dan baktım. İlk hamilelik belirtisi yazıyordu. Boğazımda kaldı kahve.

bişi sorucam , hani çok konuşasım gelmiyo bu konuda ama kordonu alınan kişiye de faydası oluyor mu ihtiyaç halinde

10 yıllık verdik canım.
2 sene sonra doluyor ama çok değil yanılmıyorsam toplamda 1500-2000 civarı birşeydi.
ama 8 sene oldu şimdi ne kadar bilmiyorum.

maşallah kızın 8 yaşında ..sen büyütmüşsün kuzucuğunu,darısı bize; tek çocuk mu?

Son düzenleme:

ayyy ne güzel ve heyecanlı, öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…