AdAm OLaCaK KıZLaR...

Sevgiliykende evliykende, kadın erkeğe kendini cepte gibi göstermeyecek, kaybedebilirim duygusu her iki tarafında içinde olacak.
Bizim komşu torun sahibiyken 30 yıllık kocasından ayrıldı, demekki canına tak etti artık.

Yüzük mü taksak..?
Ne zaman geleceksiniz..?
Beni seviyor musun?
Bunlar bitirir erkeği katılıyorum ama kadın tek falsoda boşar diye erkekler bilmiyor bence tam olarak en azından büyük bir çoğunluk. Zaten türkiyede böyle bir lüks yok bence.

çok iyi yapmışsın, ben de öyle düşünüyorum. çünkü bu konular bile sıkıntı oluyor. biri diyor çamaşır makinesi şundan olsun biri diyor şunu alalım gereksiz gerginlik. Ben de kimseyle haşır neşir olmayı düşünmüyorum, öyle olunca tabiri caizse kimin eli kimin neresinde belli olmuyor. mesafeli olmak en güzeli.

Aslında kızlar size bir soru?
Hangimiz eşimize karşı her an beni kaybedebilirsin şeklinde göz dağı veriyoruz yani bu korku olayı var ya. Hatta şey derler ya “nikah yapmıyoruz ki tapu gibi olmasın bu şekilde yani nikahsız yaşamak daha güzel ki her an kaybetme korkusu oluyor insanda” aslında saygı olduktan sonra saygı sınırını aşınca taraflardan biri o an tehlike sinyalleri çalar. Biz evli kadınlar olarak “kaybedebilirim” duygusunu nasıl veriyoruz erkeklere?

Ona daha sıkıntılı bölgelerden birinin çıkmasını bekliyoruz, Şırnak Hakkari gibi. Yeri gelecek benim 3 ay gelmediğim olacak seni tek başına bırakamam dedi.

anacım sizin daha 1 sene bile olmamış evlilik fikri için erken zaten,askermi kendisi

canım düğünümüzü onlar yaptı yemekli kır düğünü yaptık biz, onun dışında 2 tanede bilezik taktılar abisinin taktığıyla birlikte 3 diyelim, abisi için 15000 tl ayırmışlar eşimede o kadar verdiler ne yaparsanız yapın diye, bizim düğün zaten 14 bin tuttu, eşimde sonradan bana 3 bilezik aldı, hiçbişey yapmadılar diyemem yani,iki oğullarınada eşit davrandılar en azından

benim için var bacım Allaha şükür çalışıyorum ailemin durumu iyi arkamdalarda, aşk nedensiz sevmekmiş diyoya bi şarkı, bence saçmalık, eşimle konuşuruz bazen, nedensiz olurmu abi diyorum şu şu nedenlerden dolayı seni seviyorum örneğin kibarsın anlayışlısın bana desteksin tam tersi olsan bende sevmekten vazgeçerim, körü körüne sevemem ki

Anladım canımi adaletli olmaları güzel, sonuçta sizin düğün isteğiniz o yönde olmuş, yoksa o paraya evde düzebilirdiniz. 1 Kere olan şeyler neticede gönlünüzden geçenin olması en güzeli.
Nemişş kafan rahat ya gerisi önemli değil, Allah iş güç sağlık versin.

Zaten seni katmadım canım. Büyük çoğunluktan alan az bir kısımdasın sen…öğrendik o kadar artıkınnn

canım eşim beni 10 senedir tanıyo, etrafımızda bdv'deki olaylar gördük yaşadık, benim olaylara bakış açımı çok iyi biliyo ben bişey demeden anlar beni, hani bizde bu parmak sallayarak bak giderim kork tarzı bişey değil,kendi adıma bu böyle

oldu galiba kızlar...
pastamı ikram ettim size afiyet olsun ve gittim...
ayy bugün deliermezsem iyi valla,her ülkeden müşteriler yazıp duruyo mail,devamlı bişi soroyu herkes

aminnnnn............

Zaten seni katmadım canım. Büyük çoğunluktan alan az bir kısımdasın sen…öğrendik o kadar artıkınnn

canım bu varya şöyle bişey değil, ben güçlü kadınım adamı kapıya koyarım gibi bi ukalalık burnu büyüklük değil inan, benim kafam götürmüyo, ben hiç 8 aylık yeni evli gibi değilim annemin sıkıntıları streside sanki benim omzumda, entrika senaryo politika almıyo kafam, panik atak hastasıyım zaten, gerginlik bilinmezlik bana göre değil, sağlığımdan olurum

Quarta sen de meraklısın mutfağa galiba..
Nasıl yaptın anlatsana..
Eline sağlık..

ah canım aslında zevk için yemek yapmaya bayılırım.değişik tarifler denerim,soslar kremalar flaan.ama mecburşyetten olunca sevmiyorum hiç. şu akşama ne yicez sorusundan nefret ediyorum..hem zaman da pek bulamıyorum..
bunu hemencecik yapıyverdim,aslına bakarsan hepsi hazır..TEMBEL AVRAT İŞİ YANİ
hazır keki alıyosun sütle ıslatıyosun,paket pasta kreması alıyosun(çok hafif ve lezzzetli),sütle yağla karıştır. içine çikolata paarçası ve muz koydum..üstünü de süsledim.

oğluşum bayıldı..

Son düzenleme:

Olay aslında; kendine güvenen, çağdaş, eğitimli ve onurlu ve pek tabi ki kendi parasını kazanan kadınla bağlantılı biraz.
1 kere geldiğimiz dünyada neden bir adamın esaretinde olsun ki kadın eğer zehir zemberekse hayat.

Aldatma şiddet alkol vb. sorunlar başlı başına ayrılık sebebi toplumumuzda.
bunlar dışında kendi adıma, dayanamayacağım boyuta gelen problemler olursa, ben gidiyorum diyeceğimi eşim tahmin eder diye düşünüyorum.
Allah kimseyi hiç bir kula muhtaç etmesin.
Bu dünyaya 1 kere geliyoruz ve tek başımıza geliyoruz giderkende tek başımıza gideceğiz, çekemeyeceğimiz ve artık düzeleceğine dair umudumuzun kalmadığı sorun yada sorunlar varsa bence boşanılmalı. Annemden biliyorum ailevi konular v.s. yüzünden huzurlu geçen gün sayısı yok denecek kadar azdır, sonuç = sağlığından oldu, dünyayı önüne sersende mutsuz bir kadın hevesi yaşam sevinci kalmadı birde kadın hastalıklarına yakalandı kalıcı migreni var, daha 46 yaşında. Bababmın Aldatma şiddet alkol kumar sigara hiç bir kötü alışkanlığı yok
ailesi ve karısı arasında dengeyi kuramadı, hep başkalarının hayatlarını ve kavgalarını yaşadılar. Bunlarda çekilecek şeyler değil ancak yaşayan anlar. Bence boşanma için geçerli neden.

aynen öyle güzelcim

nemiş kafamdan geçenleri yazdın, bünyem kafam kalbim götürmüyor. Böyle bi durum karşısında savaşmayı tercih ederim dicem ama enerjim yok kendi ailemde bunları gördüğüm için,
en önemlisi sakinlik huzur, kapıya koyarım adamı şeklinde değilde sakince ayrılalım der kendi köşeme çekilirim, zaman ne gösterirse onu yaşarım sonrada.

bdv'de her çileyi çekipte çocuğum için katlanıyorum diyen kadınlar var bi çoğu ben kendime yetemem demeye çekindiği için çocuğu bahane ediyo, annemde öyleydi, boşanmış ailenin çocukları psikopat katil falan olacakmış gibi bi mantık var, babasız mı büyüsün lafıvar bide, bakıyosun adam zaten eve uğramıyo uğrasada her gün kavga hır gür,kendi adıma şunu söyleyebilirimki annem babamdan boşansa çok daha erken evlenebilirdim, bu konuda daha makul daha sevecen olabilirdim, annem babam arasında hakemlik yapmakla geçti hayatım, gerçi bilmiyorum belkide böylesi iyi oldu bu devirde dominant olmak daha iyi
çocuğum olsada boşanmaya bakışım değişmez ama şu durumda farazi kalıyo bu lafım çünkü çocuğum yok Allah ömür verirde benim anne olduğum günleride görürsek yazarım gene buraya, bana mantıklı gelmiyo, ben boşanmada çocuğu çokta ilgilendiren bişey olduğunu düşünmüyorum evlilik benim babasıyla olan sözleşmem ve bu sözleşmeyide çift taraflı olarak biz bitiririz çocuğa ne? çocuk anneyide babayıda istediği zaman görebiliyosa, sağlıklı yetişiyosa ebeveynler ayrıyken daha mutluysa boşanmak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…